magnum67 Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 No nevim kde jsi stahl mapu,muze byt samozrejme vadna,proto je vubec nepouzivam,doporucuju sehnat overenou a funkcni mapu,pokud stele nepojede,prehrat funkcni fw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 firmware nemusí přehrávat, není důvod.. může mít horší mechaniku a v tom bude ten problém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 mechanika nebyla prakticky nikdy pouzivana, mozna jednou na orig. DVD Mr.Bean... vzdycky tam davam SD kartu, je nejaka moznost donutit mapy nahrat ne z DVD, ale ze SD? Pripadne jaka je rada na tu 'horsi'mechaniku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 mapy pouze dvd, nahrát mapy z mechaniky která mapu přečte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Tak zkus prehrat par filmu na dvd,uvidis jestli to bude delat paseku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 A nebo to ještě několikrát zkus. Třeba ti to ještě dvakrát vyplivne a po třetí to chroupne a bude to OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Ja zasadne pouzivam DVD-R nebo DVD-R DL, pluska nee a vzdy OK. Taky si myslim, ze to bude chyba media, zkus prehrat film a ruzne preskakovat jestli jede plynule, uvidis jak ti to cte a budes moudrejsi, vyloucis tim chybu media nebo mechaniky. Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 DVD s filmem to přečte, vlastní zkušenost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 pristi tyden, az bude chvile, tak jeste parkrat vyzkousim to dvd+r, pak koupim dvd-r a uvidime, urcite dam vedet, jak jsem poridil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Ja zasadne pouzivam DVD-R nebo DVD-R DL, pluska nee a vzdy OK. Ktere mapy pro Columba vyzaduji DLkova (9GB) media ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 DVD DL pro West. na East staci normalni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Ktere mapy pro Columba vyzaduji DLkova (9GB) media ? Jak ktere uz jsem mel west a melo to tusim 7GB :-( Ale sam mam do 4.7GB EAST i WEST tak ted si vyber :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 viete mi niekto hodit odkaz na funkcne odskusane nove mapy? kludne do spravy... dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 viete mi niekto hodit odkaz na funkcne odskusane nove mapy? kludne do spravy... dakujem 2x ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Záleží odkud jsi, ale kdybys to chtěl jen vyzkoušet bez stahování a pálení, určitě se tu najdou lidi, kteří mapy mají a když dorazíš, jistě zapůjčí k instalaci. jsem z Brna, vim, ze tu nekdo je, komu to slo v poradku, ale stejne verim, ze by bylo lepsi, kdyz by mi hodil link na mapy do zpravy, nez abych ho otravoval ;) tak snad se nekdo najde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Řešili jste někdo (alespoň teoreticky) rozšíření Columbusu o iPad resp. použití iPadu jako monitoru k zadním sedačkám? Doma pomalu dosluhuje 1. gen., nenachází příliš uplatnění. Jednalo by se o to, že to co je zobrazený na Columbusu je zároveň na iPadu + v ideálním případě snadný odnesení z auta. Sice jsem "Mekař" a studoval jsem nějaký konektory, který dokážou rozšířit iPad jakožto ext. monitor, ale nevim jak je pak s napojením Columba + dobíjením baterie v jabku. Asi je to blbost, jen mě to zajímá a vlastně proč by to nemělo jít. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 #SirMike bohuzel neporadim tak jsem poridil i DVD-R, nez na to vypalim stejny image, neni tu nekdo, kdo ma overeny a funkcni? (link do SZ by jiste stacil) //EDIT vazne nikdo z Brna, kdo by hodil zachrane lano v podobe funkcniho odkazu? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 poradíte mi někdo jaký firmware do columba pro MR07, aby vše chodilo korektně? jako MF voant a maxík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Hydraulik : upravene aby ti to fachalo v predFL Pisni Cosbosovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 ve středu jedu k němu na rozvody, tak by to mohl pořešit :), snad to nebude náročné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Kluci, jaký je rozdíl v těch starších LCD Columbusech a novějších s LED displejem ? Je tam třeba jiná velikost HDD , nebo popř. ještě nějaké jiné rozdíly ? Mám možnost koupit Columbuse vyrobeného v prosinci 2012 s HW:H71 a SW: 4120 , 3T0 035 680B . Chtěl bych to do Oct. FL r.v. 2011 eleg. s multifunk. volantem .Teď je tam Swing . Můžou být s tím nějaké problémy ? Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 pojede v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 pojede v pohodě Dík, a liší se nějak / něčím ty novější od starších? Jaká je velikost těch HDD? Četl jsem, že se tu rozebíralo to přehrávání DivX souborů. Nešlo by to nějak přes to MDI z USB? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Když vyměním Swing za Columbus , bude mi všechno fungovat , tak jako předtím? Telefon přes bluetooth, hlasové vytáčení čísel atd. auto r.v.2011 Nevím jak je řešený ten mikrofon, jestli je teď v tom Swingu , nebo někde externě ? Viděl jsem totiž , že existuje mic.pro Columbuse. Tak nevím jestli ho musím kupovat, nebo jestli to bude fungovat , tak jak to funguje nyní s rádiem Swing když je přehodím ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Hlavne hoé musim spravne nakodovat jinak ti fungovat vsechno nebude a mikrofon neni zabudovany v columbu ani swingu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Otázka hlavně zněla, jestli mi bude všechno fungovat stejně jako nyní.Jestli teda Swing nemá, tak by mělo asi i s tím Columbem. Nevím kde je ten mic. umístěný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Jo bude ti to fungovat ( jen musi byt columbus nakodovan na tvoji vybavu). Mikrofon je tusim ve strope u svetylek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 jj je, tam jak jsou ty otvory, když nemáte socku verzi tak tam je prostor pro brýle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 nepůjde mu hlasové ovládání columbusu, mikrofon je zapojen jinak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Takže musím stejně ten MIC. dokoupit ? A kam se dává ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.