Mirouch76 Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Nedávno se po dlouhé době stalo že se mi Columbbus samovolně restartoval. V reproduktorech prasklo tak šíleně nahlas až jsem nadskočil a pak se na cca minutu Columbus vypnul. Potom sám znovu naskočil a hrál dál jakoby nic. Toto už se před nějakým časem stalo, ale poté co se mi v něm povrtal MIlhausek (myšleno v dobrém slova smyslu), když jsem si ho málem zavraždil, jsem měl až do minulýho týdne klid. Nesetkal se tím někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Na columbe sa mi to ešte nestalo ale Stream si to spravil asi tak raz rok.. ale dôvod prečo to netuším... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 To praskani me delalo na streamu taky cca dva roky tak jednou do mesice..pak jednou prasklo a uz bylo KO. V servise me rekli ze zakladni deska radia, jelikoz byl stream tak sem neresil a vzal z vrakace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 NO to si mně potěšil. U Columbuse by to byla asi raketa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Snad to bude neco jinaciho, preci jen columbus a stream je neco jinaciho ;) Kazdopadne bejt tebou zkusim nejaky sikovnejsi kluky z fora co se zabejvaj elektrikou ty ti urcite poradej lepe nez ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetorix Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 To by bylo asi nejjednoduzsi, takze... Je tu pls nekdo z Brna s kym bych se mohl domluvit na nahrani noveho FW? Diky (liborkulkus@gmail.com) cau ak este nemas firmware tak sa mozeme dohodnut som z brna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 cau, chci se zeptat jestli jde na Columba pripojit couvaci kamera? jestli se pripoji pouze sinchema, nebo jestli je potreba jeste nejakejch specialnich veci... jinak mam na C. napojeny predni i zadni parkovaci senzory... díky moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Napojiť sa dá, ale buď origo kamera z Yetiho, alebo univerzálna cez adaptér. Ja mám tento: http://www.saunika.sk/multimedia/av-adaptery/video-adapter-park-kamera-rns510-columbus---2380/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 koukam na ty Yeti kamery a nemuzu prijit co je na nich jinyho nez na tech ostatnich... jinak modul za tri tisice se mi kupovat nechce, a original kamera je draha jenom kvuli tomu ze je to defakto klika patych dveri... jinak zadnej prevodnik tam neni kdyz nepocitam to, ze to ma ty koncovky co to ma mit... :-D sakra jak to vymyslet... nezkousel nekdo nejaky experiment s nejakou levnejsi verzi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 jo a jeste jeden dotaz... jak tu kameru pochroupne columbus? je tam moznost nejak prepinat mezi senozory a mezi kamerou... protoze tu kameru nebudu potrebovat porad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Tá z Yetiho je iná v tom že má prevodník už v sebe. Ináč to neporiešiš. No a s tým prepínaním - ja mám naraz obraz z kamery aj autíčko so zobrazením senzorov, ale keď chceš na obrazovke je tlačítko ktorým si prepneš zobrazenie čisto len senzorov. No a ja som sa rozhodol pre prevodník preto lebo som nechcel rezať do karosérie, to madlo s kamerou je trochu väčšie ako klasické. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 jo? no tak to je parada:-) no ja na ty strance prave jeste nasel original na OII fl. za 74eur, tak do toho asi pujdu... :-) http://www.saunika.sk/tempomaty-parkovacie-snimace/parkovacie-snimace/ccd-parkovacia-kamera-skoda-octavia-2-po-facelift---3059/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Cim vice chce clovek usetrit, tim vice pak zaplati ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 neni to zadna original kamera, pro OII zadna neexistuje. Je to sprosta china. Prvni ofiko je az na Yeti po fl. Ale jak se tu pise za malo penez bude malo muziky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 dobre tim "originalni" jsem myslel priprava na pripojeni ke C. a je zadela v osvetleni RZ do OII fl. ... nechce se mi kupovat original za 6litru a jeste rezat do karoserie... a kdyz koupis prevodnik za 3 tisice a nejakou obyc. kameru kterou na to pripojis... tak ses v tom minimalne za 4 tisice a 100% kvalita ty kamery bude stejna jako tato za 74eur uz s pripravou na C. Nicmene bych mozna vsadil boty na to ze i ta original z Yetiho s tou kvalitou nebude na spici... kdyz srovnas napriklad pioneer 2din cca za 30 000,- a Columba za 70 000,- tak je to k smichu... (je fakt, ze se mi C. strasne libi a jiny radio bych asi ani nechtel, ale tim sem chtel jen rict, ze ne vsechno originalni je ta nejlepsi volba...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 za 6 000 kde jsi na to prisel ??? A jak ty pises, prevodnik za 3 000 + kamera za 1000, tak jsi pekne draho za kameru, nepocitam-li praci pokud si to nebudes delat sam .... kamera pro VW tiguan/passat (tedy dalo by se rict original) apod v provedeni LOW (bez car trajektorii) s kompletni kabelazi za 3500 ... jenze musi se madlo zvetsit ... a mas to skoro original kameru pro Columba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Presne tú kameru z odkazu mám aj s tým prevodníkom čo som ti poslal odkaz. Cenovo to vyjde cca ako originál a ja ajkeď väčšinou preferujem originálne riešenia, tak rezanie do karosérie bolo pre mňa neakceptovatelné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Poprosim odborniky, mam problem, Columbus v predFL O2 s FL volantem ( teda VW FL volantem, ale to by melo byt stejne ), vse spravne nakodovano, nejdou tlacitka a nejde vyjet z menu navigace ... na predface volantu se to resilo tim skoda fixem pro predface, tady se musi taky i kdyz to je novy volant a CH podvolantovka? Diky za info ... D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest swift Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 ahojte, vedel by mi niekto trochu priblizit aky je rozdiel medzi jednotlivymi verziami columbusa aky je rozdiel medzi tym istym columbusom ktory ma este pismeno A, B, C atd. v cisle dielu a vseobecne aky je rozdiel medzi columbusom a RNS510 atd.? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest daanyy Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 zdravim , mam takovy problem . koupil jsem octu 2 rok 2009 mam columbuse ale bouzel nejde mi ovladani hlasem, handsree mam a to v pohode funguje . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Nebudes mit zapojeno (mel jsem to same) je nutne natahnout kabel, zapojit a nakodovat. Kontaktuj zdejsi elektrikare ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest daanyy Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Nebudes mit zapojeno (mel jsem to same) je nutne natahnout kabel, zapojit a nakodovat. Kontaktuj zdejsi elektrikare ;) jsem tu novy takze zatim nevim jak kontaktovat elektrikare, kolik tak zhruba si mam pripravit penez ? a to je naka nadstandartni vybava ? pac ja mam laurina , a domnival sem se ze to bude uz soucasti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Treba nemas jen nakodovano ;) Pokud jsi z Prahy doporucuji Rolbaře a nebo si vyber zde ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showforum=73 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest daanyy Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Treba nemas jen nakodovano ;) Pokud jsi z Prahy doporucuji Rolbaře a nebo si vyber zde ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showfo z Plzen, a to se pozna jak abych neplatil 2x :D oni to teda asi zjisti ale nerad bych platil ze neco co tam neni abych sel na jisto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Praha rolbar, Strakonice Ferda, u tehle kluku se neboj, ze by te natahli, leta si tu buduji povet svym pristupem a praci, takze se jich neboj klidne i jen zeptat, urcite se nejak domluvite a tohle jsou panove od fochu... Omlouvam se Vasovi a spol, ale to uz jste dal jak Praha:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 Borci ted mam novyho Columba r.v. 2014 posledni model a vzdy kdyz nastartuju (jen po delsi dobe stani minimalne 2 hodky) tak vzdy po cca 20-30 vterinach to udela takovej zvuk neco jako "zblunknuti". Minulej Columb to nedelal, nevite co to muze bejt a kde to pripadne v nastaveni vypnout? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 V pondeli zjistim, jestli je to vada nebo vlastnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 Diky, vada si myslim ze snad ne protoze vse funguje tak ja ma :) Kazdopadne sem puvodne myslel ze je to zvuk sparovani telefonu s bluetoothem ale to by delalo porad a ne jen kdyz je delsi dobu vyplej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Tak bud to dela nahodne a nebo je to zpusobeno BT nebo dopravni info TP - oboje sem vcera vecer vypl a dnes uz zvuk nebyl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Tak to je jednoduché, zapni jednu z funkcí a uvidíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.