Malawi_fish Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 Ahoj pánové, prosím vás, jaký je interval výměny palivového filtru u TSI motorů? Konkrétně u OCT III, 2.0 TSI? Je umístěn stejně jako u OCT II pod autem? Předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 Myslim ze nema ziadny palivovy filter. Je iba v nadrzi niekde pri cerpadle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roxy Odesláno Březen 15, 2018 Sdílet Odesláno Březen 15, 2018 Presne tak. Chcel som ho dať vymeniť a mechanik mi povedal, že je v nádrži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 27, 2019 Sdílet Odesláno Únor 27, 2019 v nádrži je síto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xenon Odesláno Březen 7, 2019 Sdílet Odesláno Březen 7, 2019 Roxy, dobře rozumím, je v nádrži, ale výměna se přece musí jednou přece udělat - né ? To mechanik neřekl ? Nebo jak je to vlastně - nevíš ? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yodiak Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 tak to tu trošku oživím už jste si to někdo nechal měnit když dam vyhledávat palivový fitr Octavia RS TSI 2,0 162kw combi tak na me vyběhne spousta fitru. ted který je ten spravný. nechci to dát do servisu pač jim nevěřím naučtujou si hordu peněz a muže se stát že ho ani nevymění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 Bylo víc verzí, buď fyzicky podle čísla, nebo podle vin v etce. Jinak to nezjistis.Pak schválně napiš kolik tě vyšla výměna svépomocí [emoji3] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 Daj sa na Skoda dily cz, ,zadaj si svoje auto do virtual garáže -zadáš typ a Vin a ono ti vygeneruje filter iba na tvoje auto. Je ale potrebné sa zaregistrovať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yodiak Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 mariane tak jsem se zaregistroval a nic žadna virtualni garaž tam není zadal jsem tip to slo ale nic vic takže jsem se vlastne zas nic nedoveděl a jsem na zacatku a kolik jich teda vlastne na aute je dva nebo jeden a to v te nadrži rok vyroby 2015/2016 12 mesic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 Zachvilu ta navigujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yodiak Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 Před hodinou, header009 napsal: Bylo víc verzí, buď fyzicky podle čísla, nebo podle vin v etce. Jinak to nezjistis. Pak schválně napiš kolik tě vyšla výměna svépomocí myslíš že je to pakarna to vymenit ja ani nevím kolik stoji ten palivovej fitr a mam blbe zkusenosti ze servisem třeba u me první octavky jsem nechal vymenit všechny fitry a naplne plus rozvody celkem me to stalo 20 tisíc cca po mesici jsem si nechal delat brzdove kotouče a odeslo rizení po vymene bylo zjisteno ze brzdovka nebyla vůbec vymenena a ani hydraulika tak co ti mam k tomu rict🤔 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 Toto tam patrí ...https://www.skoda-diely.sk/nahradne-diely/1k0201051k.html alebo toto https://www.autodielyonline24.sk/znaciek-automobilov/diely-skoda/octavia-combi-5e5/115161/10361/palivovy_filter.html Tie filtre pasujú na X variant benzínov .Je iba jeden.A výmena je robota na pár minút.Mal by byť pred pravým zadným kolesom pod podlahou.Mnoho zdaru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
yodiak Odesláno Říjen 1, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2020 před 22 hodinami, marian.marcin napsal: Toto tam patrí ...https://www.skoda-diely.sk/nahradne-diely/1k0201051k.html alebo toto https://www.autodielyonline24.sk/znaciek-automobilov/diely-skoda/octavia-combi-5e5/115161/10361/palivovy_filter.html Tie filtre pasujú na X variant benzínov .Je iba jeden.A výmena je robota na pár minút.Mal by byť pred pravým zadným kolesom pod podlahou.Mnoho zdaru. dik moc za snahu marian a za tvou pomoc ale uz jsem zjistil je tam jen jeden a je v palivove nadrzi a je soucasti čerpadla vymena cerpadla cca druhovyroba od 1860kc a original 4320 napsal jsem do SA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 1, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2020 Ahoj mě ve škodovce řekli že tam palivový filtr není .... Jen přímo v nádrži s čerpadlem Taky sem bádal a chtěl vyměnit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JELEN Odesláno Duben 2, 2025 Sdílet Odesláno Duben 2, 2025 ČAU. MÁM 2,0 TSI 169 KW. PALIVOVÝ FILTR JE SOUČÁSTÍ PALIVOVÉHO ČERPADLA, KTERÉ JE V NÁDRŽI. MĚNÍ SE TO CELÉ JAKO KOMPLET A STOJÍ TO SKORO 10000,- KČ PLUS PRÁCE. TO JE SÍLA. NEORIGINÁLNÍ DÍL SE SEŽENE SAMOZŘEJMĚ LEVNĚJI. U NÁS V SERVISU ŠKODA TO PRÝ JEŠTĚ NIKDY NIKOMU NEMĚNILI, TAKŽE VŠICHNI VČETNĚ MĚ JEZDÍME SE STARÝM PALIVOVÝM FILTREM. UŽ JSTE TO NĚKDY NĚKDO MĚNIL? A NA KOLIK VÁS TO VYŠLO? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.