hardhouse.trip Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 Ahoj...nemáte někdo v rodině jako druhé auto Fiestu? Nebo neměli jste někdy Forda se stejným problémem? Nastartuje někdy napodruhé, někdy napotřetí, někdy až napočtvrté. Děje se to pouze při prvním studeném startu jak je pod 7°C a při odstávce auta delší jak 5 hodin. Každý další start bez problémů. Nejdříve to začalo kontrolkou motoru - za diagnostice napsáno závada zapalování prvního válce P0301 - vyměněny svíčky, akumulátor a zapalovací kabely. Druhý servis - měření čerpadla a palivového vedení - v pořádku - palivový filtr (BOSCH) měněn v červnu 2016, znovu vyměněny svíčky za originál Ford. Lambda sondy OK. Olej je tam 5W30 Havoline Energy. Třetí servis - vyměněna zapalovací cívka a volnoběžný ventil - dělá stále. https://www.youtube.com/watch?v=-zzwa9CC8Do 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 A co čidlo teploty? U fabky to takhle blbne, protože čidlo hází špatné hodnoty - buď vyšší teplotu než je venku, pak je příliš chudí směs pro start nebo opačně, pak to je zase "přechlastané". Ještě by to mohlo být hallův snímač - čidlo vačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Únor 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2017 Diky za odpoved... Cidlo teploty je dle autorizaku v poradku... Cidlo vacky - zkusim se poptat-ale nedelalo by to i za tepla? To by ale asi myslím ukazalo na diagnostice, a ta neukazuje nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 pořád chyba zapalování na prvním válci? pokud ano, přehodit vstřiky a zjistit, jestli se chyba posunula jinam ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Únor 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2017 Diagnostika neukazuje nic... díky za tip - uvidíme...zkusím to prokonzultovat se servisem... Ale jak to že to při dalším startu funguje všechno normálně?... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 11, 2017 Sdílet Odesláno Únor 11, 2017 A co startér? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Únor 11, 2017 Sdílet Odesláno Únor 11, 2017 podíval jsi se na to video ???? startér je evidentně OK ... napadla mně ještě netěsnost palivové soustavy. Tohle mi jednou dělala O1. Když to stálo přes noc, ráno jsem startoval jako ty ... během dne naprosto OK. Byl tam nějaký podtlakový ventil paliva a ten to způsoboval, možná blbost, ale měl jsem stejné příznaky ... nevím jak to je u Fiesty .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Tak videa jsem si nevšimnul, já myslel, že to byla fotka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Únor 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Fireee: to by byt mohlo...ale uvidime...v pondělí budu volat se servisakem od Forda, tak pak napíšu co řekl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 @TomasB jsem si říkal, že jsi to asi neviděl :-) @hardhouse.trip no, byl to jen nápad, ale mohlo by to odpovídat ... tak pak dej vědět ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Únor 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 Tak prehran SW ridici jednotky ve Fordu v Olomouci, auto se ztisilo, zmizelo zakolisani otacek tesne po nastartovani, ale startuje furt na hovno...skrtici klapka a jeji potenciometr v pohode, zapalovani a privod paliva taky...zadne zavady na diagnostice nenalezeny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Tak nový poznatek - v nádrži jsem měl cca 5-6 litrů naturalu 95 (benzina)...Nalil jsem tam Verva 100 až po hrdlo a problém zatím zmizel...je to vůbec možný že tak starej motor by chtěl přes zimu jezdit na N98 a vyšší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 spíš bude problém v těch 5-6 litrů, což může být i z dosti velké části voda nebo usazený bordel to kolísání otáček po startu se dělo u více modelů, ano a řešilo se to nahráním jiného softu .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Únor 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 No, ono se to delo i kdyz byla nadrz plna... Dnesni startovani pri +1°C: motor sice naskocil napoprve, a nezdechnul, ale zakolisaly otacky-jako by to chcipnout chtelo sjelo to cca na nejakych 700 otacek, pak na 1200, pak zase na cca 700, a nakonec se to ustalilo na tech klasickych 1000... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.