sabotage Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Zdravím, před nedávnem jsem koupil Octavii 2 FL s tímto motorem. Nalítáno 183 tisíc, poctivých, vždy servisováno u Škodovky s kompletní dokumentací. Před pár dny se začal z motoru při akceleraci cca nad 2000 ot. ozývat pravidelný cvakavý zvuk, jako by cvrkot. Zvyšuje se vždy s otáčkami, ale pouze při akceleraci, za běžné jízdy, nebo při brzdění motorem se neozývá nic. V servise Škoda dva technici nezávisle na sobě nebyli schopni zvuk definovat, diagnostika nevykazuje žádné chyby. Máte někdo podobnou zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 (upraveno) máš video zvuku? Nebo již vyřešeno? Upraveno Březen 6, 2017 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 @sabotage. to mě dělalo taky už od 27000km. běžná věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Duben 17, 2017 Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 Ale jaka bezna vec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
struna29 Odesláno Září 12, 2019 Sdílet Odesláno Září 12, 2019 Čau všichni znalejší, řeším stejný problém, v pondělí jsem koupil octavii 2.0 tdi s tímto typem motoru, nalitano 180k km a dělá to stejný zvuk, jak se píše výš. Rád bych věděl po čem jít. Dělá to spíš při rozjedech nebo dojíždění na neutral. Při volnoběhu už nic slyšet není. Prosím o radu. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Září 12, 2019 Sdílet Odesláno Září 12, 2019 No to je dobrý. Kup kvalitní autorádio a poslouchej ho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CompNett Odesláno Duben 23, 2021 Sdílet Odesláno Duben 23, 2021 Hezký den, řeším též cvakání u tohoto motoru (CFHC 103kW). Najeto 180.000. Pravidelně olej Castrol 5w30LL po 15. tis.. Nafta Benzina Verva Diesel a panák Vifu. Cvakání je slyšet za studena nebo tepla nejlépe při 1500 ot a při jemném sešlápnutím plynu. Jinak ne. Nikdy to nedělalo a začíná mě to znervózňovat. Pokud natankuji 100% naftu u EO je to katastrofa a cvaká to 3x hlasitěji a více. Byl jsem ve škodovce a tam mi řekli, že mohou být vydřené vačky nebo vadný střik. Co si o tom myslíte? Auto jede normálně, je živé, bez problémů vyjma toho zvuku. Každopádně pokud natankuji čerstvou naftu u Benziny...je chvilku klid. Jak auto doma stojí 2 dny a více je to opět více slyšet. nejvíce při dojížnění nádrže. Co by to mohl být ? Děkuji kluci za názory. Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Duben 24, 2021 Sdílet Odesláno Duben 24, 2021 Vymen palivový filtr a dávej naftu od benzíny, pokud se to po delší době nezmění tak prover vstrikyOdesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CompNett Odesláno Červenec 26, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2021 Problém cvakání v motoru CFHC vyřešen !!! . Na tomto autě byl na svolávací akci dieselgate software přehrátý. Tím byl snížen tlak, sníženy emise i výkon a od té doby byly problémy. Nyní je tedy nahrán originál a byl proveden i chip ze 103 kw na 125kw a auto jede, snížila se o litr spotřeba, motor zní jako motor a ne přidušenost. Cvakání je pryč. Takže nyní maximální spokojenost. Vše v pořádku. Kdyby někdo chtěl, mám kontakt na toho pána co to provádí. Je z Berouna, ale dojíždí i na adresu a je to otázka hodinky. Takže to co nezjistili v servisech a ani v autorizovaném servisu Škoda, kde mě posílali se vstřiky na diagnostiku je tady vyřešeno na počkání. Takže asi tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
premavesel Odesláno Září 21, 2022 Sdílet Odesláno Září 21, 2022 V 26. 7. 2021 at 20:45, CompNett napsal: Problém cvakání v motoru CFHC vyřešen !!! . Na tomto autě byl na svolávací akci dieselgate software přehrátý. Tím byl snížen tlak, sníženy emise i výkon a od té doby byly problémy. Nyní je tedy nahrán originál a byl proveden i chip ze 103 kw na 125kw a auto jede, snížila se o litr spotřeba, motor zní jako motor a ne přidušenost. Cvakání je pryč. Takže nyní maximální spokojenost. Vše v pořádku. Kdyby někdo chtěl, mám kontakt na toho pána co to provádí. Je z Berouna, ale dojíždí i na adresu a je to otázka hodinky. Takže to co nezjistili v servisech a ani v autorizovaném servisu Škoda, kde mě posílali se vstřiky na diagnostiku je tady vyřešeno na počkání. Takže asi tak. super děkujem za objasnění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GregO1 Odesláno Září 21, 2022 Sdílet Odesláno Září 21, 2022 @CompNett mohl bych poprosit o kontakt na pána? Děkuju 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 21, 2022 Sdílet Odesláno Září 21, 2022 Tohle ti udělá každej seriózní úpravce/chiptuner. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
GregO1 Odesláno Září 21, 2022 Sdílet Odesláno Září 21, 2022 Já právě nikoho neznám, rád bych i někoho, s kým už má někdo zkušenost 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 21, 2022 Sdílet Odesláno Září 21, 2022 U Prahy motorpower.cz, na Moravě v Českém Těšíně TDIfun. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GregO1 Odesláno Září 21, 2022 Sdílet Odesláno Září 21, 2022 Super, moc děkuju 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.