Bobešek Odesláno Únor 28, 2017 Sdílet Odesláno Únor 28, 2017 Zdravím vespolek. U nedávno zakoupené oktávky jsem dnes zjistil problém. Normálně bych si toho nevšimnul ale dnes mi dorazily kožené potahy na míru a tak jsem na to narazil. Na opěradle spolujezce jsou ty plastové kroužky do nichž se zasouvají hlavové opěrky každý v jiné výšce. Ten nalevo je asi o 2cm níže než ten napravo. Díky tomu kolem něj nepodstrčím nový potah. Nevěděl by prosím někdo jak ten kroužek přizvednu ať je tak jako ostatní? Jsem z toho namrtvicu. Nechat to natažené přes kroužek vypadá dost debilně a když už jsem vysolil majlant za potahy tak bych rád, aby to trochu vypadalo :-). Díky za případné, podrobné rady!! :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Únor 28, 2017 Sdílet Odesláno Únor 28, 2017 Ten "kroužek" má doraz a pokud je níže, tak je zralý na výměnu, protože budě někde prasklý. Takže sehnat nový a vyměnit. Nejlépe rozčalounit opěradlo, protože má jištění a vyměnit. Nebo ho zkus silou vyrvat ven i za cenu, že tam nějaký kousek plastu zůstane, pak tu díru pročistit šroubovákem a pak dát nový, jen nasadit a zamáčknout. Drží v plechu, ten by se neměl nijak zničit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 1, 2017 Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 Jde to vytáhnout i bez čalounění. Mě se to povedlo při vytahování hlavové opěrky i s tím vnitřkem v sedadle. Dal jsem jej zpět a je hotovo. Vytahuj to opatrně neboť zašitá díra v čalounění je malinko menší nežli samotný mechanismuz v sedačce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobešek Odesláno Březen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 Díky za rady. Pokusím se :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobešek Odesláno Březen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 Takže jsem se pokusil. No samozřejmě jsem kroužek urval ale celý mechanizmus v opěradle samozřejmě zůstal. Jak sundám polstr nevím. Zespodu ta lišta na origopotahu nejde sundat. Anebo na to bude nějaký fígl. Tak budu asi muset do Humpolce do Škodovky :wallbash: :wallbash: :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 1, 2017 Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 Ta lišta musí jde rozebrat, jsou to jen dva háčky do sebe zaháknuté, vrazím tam z boku šroubovák a rozpáčím to. Ještě můžeš zkusit ten vnitřek vodítka opěrky vykuchat ze shora. Nevím jestli vůbec víš, jak vypadá, tady ho máš - 1J0881920D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobešek Odesláno Březen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 Díky ale jak ten kód rozkóduju ??? :unsure: :unsure: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 2, 2017 Sdílet Odesláno Březen 2, 2017 Myslíš to číslo dílu? https://www.google.cz/search?q=1J0881920D&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwip07KRvrfSAhVHvRoKHcgLCiwQ_AUICCgB&biw=1366&bih=638 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobešek Odesláno Březen 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2017 Díky. Aspoň vím, jak to vypadá. Už jsem na pondělí objednaný do škodovky. Snad si s tím poradí. Díl stojí 268kč. Jen mají obavu, jestli to dokážou rozpolstrovat a pak zase zapolstrovat. Prý tohle obvykle posílají do Boleslavi. Taková ptákovina a teď jezdím s jedním sedadlem bez potahu a opěrky :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wacko: :wacko: :wacko: Jo a už nedokážou dodat šedý ale jen černý. Zkusím si s tím sedadlem nějak pohrát do pondělka :palec: :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 2, 2017 Sdílet Odesláno Březen 2, 2017 Šedý seženeš na vrakovišti za pár korun. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobešek Odesláno Březen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 Takže to můžu uzavřít. Ve škodovce i s prací 446kč. To není taková hrůza :palec: :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.