Guest Martin D. Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Zdravím, potřeboval bych prosím poradit s topením. Jde o to, že mi auto normálně topí do té doby, než si přepnu teplo na nohy....poté mi vespod začne foukat studený vzduch. Je mi to záhadou a nevím s čím začít... děkuji za případné návrhy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 To je tedy zvláštní,protože když se přepne klapka na teplo,tak všechny vývody jsou propojené a řídí se to pouze nastavováním klapek.Začal bych prověřením funkcí klapek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Trochu se sem vetřu. Když topím na nohy tak u řidiče mě fouká pěkně horkej vzduch a u spolujezdce nefouká. Už se s tím někdo setkal?Kam a na co bych se měl zaměřit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 U spolujezdce nefouká vůbec a nebo nefouká pěkně horkej vzduch? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Oproti řidiči nefouká vůbec. Ale asi jsem magor a včera mě došlo že jsem měl klapku nastavenou mezi okno a nohy. Tak jestli to nemůže být tím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Calau Odesláno Říjen 17, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2018 Ahojte, potřeboval bych poradit, znát váš názor. Na Octavii 81kw digi.klima mi řekl radiátor, po dlouhém uvážení jsem tento problém nechal udělat servis, k tomu jsem nechal naplnit klimu. Nyní je v autě sucho, okna se nemlží, ukazatel teploty motoru hlásí provozní teplotu, zahřívá se jak má. Problém ale je, že klima chladí při nastavení teploty na displeji 26-28C, po stáhnutí na 18stupňů fouká náporový vzduch venkovní teploty. Netušíte, co v servise mohli přehodit/zkazit? Chci jím to vrátit, ale jsem si jistý, že budou tvrdit, že závada je jinde, takže další zakázka. Díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Září 10, 2022 Sdílet Odesláno Září 10, 2022 Ahojte. Nebudu zakládat nové téma, topení se to týká také. Auto mě začalo neustále topit nezávisle na regulaci. Jinde jsem se dočetl, že je vypadené ovládání u spolujezdcových nohou. A taky že jo. Pomalu jsem otáčel regulací a zespod tlačil na ovládání a za chvilku zaskočilo do válečku, ze kterého vypadlo. Zajistil jsem to plíškem, aby to už nevypadávalo, zkusil že rekulace ovládáním otáčí a vše se zdálo ok. Jenže… teď mi zas auto netopí, topení se chová jak kdyby byla regulace otočena na skoro studený vzduch ať točím regulací jak chci. Má někdo nápad jak toto vyřešit? Moc díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.