j.krejcik Odesláno Duben 23, 2017 Sdílet Odesláno Duben 23, 2017 Zdravím, řešil někdo nový samolepicí štítek, který je v motorovém prostoru nalepen na podběhu? mám ho na půl rozleptán a na STK která mě čeká za dva měsíce mi řekli že takto neprojdu je to OI rok 2003 prý kdyby to byla 01-02 tak by to prošlo. Dotaz je řešil někdo tuto samolepku novou a případně kde sehnat aby to odpovídalo originálu a nebylo to drahé jak originál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Duben 23, 2017 Sdílet Odesláno Duben 23, 2017 Otec resil na fabii, byl vyhozen z stk. V autorizovanem servise chteli cca 50 kc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j.krejcik Odesláno Duben 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2017 aha mě právě někdo tvrdil že chtějí 500,- pokud by to bylo za 50,- tak je to ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Duben 23, 2017 Sdílet Odesláno Duben 23, 2017 Rikali ze ma stesti a ma skodu, na vw stoji mnohonasobne vic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j.krejcik Odesláno Duben 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2017 tak jsem to dnes ověřil cena i s DPH 41,- alespoň dle emailu mám se dostavit s velkým TP a občankou i s autem a doba dodání cca 10 dní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 26, 2017 Sdílet Odesláno Duben 26, 2017 no vidis na koniec to nie je tolko jak si si myslel, ono jedna vec je veci co sa hovoria a druha realita :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Tak vidím, že je to opět servis od servisu, mě v jednom řekli, že to není možné a v jiném, že to sice jde, ale je to otázka asi jednoho až dvou měsíců a ať počítám asi 2500Kč :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Květen 10, 2017 Sdílet Odesláno Květen 10, 2017 Blbá otázka, jakej štítek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Květen 10, 2017 Sdílet Odesláno Květen 10, 2017 Takový v motorové části. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Květen 10, 2017 Sdílet Odesláno Květen 10, 2017 tak to tam asi mám, ale hlava mi nebere, že na utě je x krát vin a buzíci na STK si honěj triko nějakým bez významným štítkem.už podle tvaru to auto vyrobila škodovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 14, 2017 Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 Přečti vyhlášku a snad to pochopíš, každé auto, resp vše co jezdí po silnici musí mít výrobní štítek, pokud ho nemá, nebo je poškozen, dává STK 30 dní na nápravu, pokud neodstraníš závadu, tak je auto nezpůsobilé provozu na pozemních komunikacích. Výrobní štítek je jeden z identifikátorů vozidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Květen 17, 2017 Sdílet Odesláno Květen 17, 2017 Pravdu díš, vzpomínám si,že je takové pravidlo, jenže to je ještě z doby, kdy to byl skoro jediný identifikátor na autě. V dnešní době,kdy je vin na více místech mi to přijde jako zbytečná buzerace. Ale v českým silničním zákoně je takových daleko víc. Aspoň můj názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 19, 2017 Sdílet Odesláno Květen 19, 2017 to není jen v čechách.... v celé unii, pokud tě zastaví policie v DE a nemáš vylepený štítek (např po stříkání a výměně prahů na OII) tak celkem slušná pokuta a pokud se jim nezdá ještě něco, auto musí na stk, popřípadě se lustruje původ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Květen 22, 2017 Sdílet Odesláno Květen 22, 2017 Jj, je to tak, pak jsem se kamaráda co auta občas vozí. Dík za mé dovzdělání:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.