Přejít na obsah

Škodovka trápí Volkswagen, je moc dobrá

Doporučené příspěvky

u toho BMW a nebo i té mazdy a pár automobilek to šetření nějak není..ty si ještě drží svůj standart :)

takže pokud jim to kupující budou trpět tak budou šetřit čím dál víc... ze svého okolí znám dost lidí co byly vždycky jen pro VW..a nic lepšího než passat nebo audi nebylo a teď rázem přechází na BMW.....tam je ta kvalita pořád

Odkaz ke komentáři
Chipe...je to můj osobní názor na minimotory tsi... Aj ty 1,6 tdi....

Proč nedokážou udělat motor jako bmw?výkony,s rozumnou spotřebou a přitom bez nimiobsahu? Např škodovka udává životnost 1,2 a 1,4 tsi až 250tis km. Pro ně je to hodně,oni pak potřebují prodat nové auto...ale podle mě to je dost málo. Já osobně už do koncernu dál nejdu... Celkově jdou s kvalitou a životnosti do prdele... Za nějaké 3-4roky se škodovka vrátí na úroveň kde byla před 10lety protože VW se nelíbí co dělá za auta tak ji strouhnou ještě víc než teď. Toto nedopadne dobře... Myslím že hodně lidí od koncernu půjde k jiným výrobcům... Bmw, mazda se drží kvality jak celkového zpracování auta tak motorů...vidím to i ve svém okolí-dost lidí přechází do koncernu hlavně k bmw.

Presne tak! Ono se to projevi az za par let...

Odkaz ke komentáři
Chipe...je to můj osobní názor na minimotory tsi... Aj ty 1,6 tdi....

Proč nedokážou udělat motor jako bmw?výkony,s rozumnou spotřebou a přitom bez nimiobsahu? Např škodovka udává životnost 1,2 a 1,4 tsi až 250tis km. Pro ně je to hodně,oni pak potřebují prodat nové auto...ale podle mě to je dost málo. Já osobně už do koncernu dál nejdu... Celkově jdou s kvalitou a životnosti do prdele... Za nějaké 3-4roky se škodovka vrátí na úroveň kde byla před 10lety protože VW se nelíbí co dělá za auta tak ji strouhnou ještě víc než teď. Toto nedopadne dobře... Myslím že hodně lidí od koncernu půjde k jiným výrobcům... Bmw, mazda se drží kvality jak celkového zpracování auta tak motorů...vidím to i ve svém okolí-dost lidí přechází do koncernu hlavně k bmw.

Všiml jsem si jednoho fenoménu, že na TSI nadávají především ti co vlastní "velkoobjemový benzín ze staré doby"...nevím proč to. Asi proto, že rázem umí 1,4ka s turbínou "spražit" většinu těch starých 2,0 apod.

životnost, životnost...to už je taky pasé. Životnost může zajímat leda zájemce o ojetinu. Auto už je pouhopouhý spotřebák...to neznamená že mi to nevadí, ale je to tak...prostě jako fusakle. Kopíš - roztrháš - kopíš další.

Navíc i ojetiny dostávají na prdel festovně-dneska se za 200 000 dá koupit solidní nové auto...

S tou škodovkou to bohužel začínám vidět taky tak...prvně velké ovace a kvalita OI. Pak dokonce Superb, Yeti, pak nový superb a co víc-kombík!! A najednou jakési diminuendo...stříhání křídel a nasměrování k Loganu? Pro škodovku mají být najednou konkurenční auta Logany? Týýýý krááávo. To bude asi konec.

No co no. Minulý víkend jsem se svezl v Ceedu 1,4 16V CVVT-a řeknu vám, že to auto mě ničím neurazilo a předčilo očekávání. Původně jsem do budoucna plánoval jako nástupce AEEčka Oktu II s 1,2TSI-případně Yetiho, ale po tomto nevím nevím. Nehodlám podporovat fašistického parchnta, kterej bude kurvit škodovky, aby ty svoje předražený dreky s dvojitým W prodal.

Levné auto od koncernu - to teda budu chtít vidět. To bude kvalita a holobyt ala Logan-ovšem za cenu Ceeda v maximální výbavě. Na to se jim každej akorát ajn cvaj!

Odkaz ke komentáři

Len stručne:

ad BMW - áno, motory majú skvelé, ale tam to končí. Tiež mám kamaráta, ktorý od nepamäti sníval o tom, ako si kúpi BMW. Mal jedno, druhé, potom predošlú X5. Nakoniec skončil u Audi a povedal pamätnú vetu "BMW? To je len také nemecké Žiguli" :angry:

ad Ceed - Ceed je bonboniéra s pekným obalom. Ale keď strhneš celofán a otvoríš ju, nájdeš vnútri deformované bonbóny a v každom treťom chýba lieskový oriešok, ktorý je tak pekne zobrazený na obale. Nemyslite si, že Ceed je nejaký zázrak. Dobre vyzerá, ale niektoré detaily a technické/technologické riešenia pôsobia komicky, povedal by som, že Škoda ich naposledy použila pri Felícii pred faceliftom t.j. sakra dávno... Ceed je ideálne auto pre nenáročného motoristu, Ceed je to, čo má VW v pláne spraviť so Škodou za pár rokov - totálne lacné auto. Mám prístup k servisným a zvolávacím akciám Kie a teda niekedy to fakt stojí za to! Opačne namontované airbagy; pásy, ktoré sa pri náraze odtrhnú zo stĺpika; problém s hrdzou u Ceedu rieši Kia už 3 roky a stále sa to vracia; zatekanie vody do kabeláže; uvoľnené predné tlmiče; problémy s elektrikou... Informácia je z prvej ruky, z AOMINV, ktoré má na starosti vozový park slovenskej polície a tí majú tuším cez 1000 ks Ceedov.

ad klesajúca kvalita koncernu - s týmto nemá problém len koncern, ale všetci. A bude to horšie, na prvom mieste je cena, potom cena a znova cena. Je jedno, či to vyrobilo VW, GM alebo čínsky garážnik. Spomeňte si na kvalitu japonských áut, ešte pred pár rokmi sa považovali za to najspoľahlivejšie, čo sa dá kúpiť. A teraz problémy medializované problémy Toyoty a ďalších japoncov... Japonské autá boli vždy na "celý život", ľudia s nimi boli spokojný a nezbavovali sa ich. Tak schválne sa poobzerajte po inzerátoch a okolitých bazároch, koľko japoncov po záruke je zrazu v ponuke. Prečo asi? Že by to boli až také úžasné a bezproblémové autá? Ak áno, tak by sa ich ľudia nezbavovali...

Odkaz ke komentáři

TomasT: nevím jak ty ale já osobně na nové uto nemám...než si koupit novou kiu tak to si radši koupím 4letého bavoráka :angry:

na malé turbobenzíny nadávám proto že nikdy ta 1,2tsi nepojede jako stará 1,6mpi 100ps............ono to jde..ale musí se to točit,na rozjezdy líné pokud tomu nedáš plyn, poruchovost, spotřeba taky není nijak malá atd...

TSI ano..ale třeba 2litr nebo 1,8....ale ty 1,2 a 1,4 neuznávám..... s 1,8TSI sem jel a naprosto v pohodě....tam těch 118kW není nijak nehoněných jaku u 1,2...............

160R: BMW německý žigul? no nevím nevím...to spíš audi...např A3 tam jezdí jak u nás fábie...

Audi dělá pěkné auta ale proč bych např v A6 za cenu 1,5mega měl mít pulku věcí v interiéru společných s fábii za 200tis..... nadává na to spousta majitelů audin!!!!!

nemůžu si pomoct...za mě osobně je momentálně jediná automobilka co děla pěkné, spolehlivé a kvalitní auta BMW.... lidí se mě hlavně tím že jako jediní neuznávají down sizing a drží se vyšších obsahů motoru a dokážou to se spotřebou minimotorku VW

Odkaz ke komentáři

Už sa v tejto téme spomínajú rôzne svetové značky, ja len tak na okraj, keď je aj reč o VW, kedy by mohol byť odhalený nový Passat? Tento krát to držia pod plachtou dosť dlho, ostatné značky, čo majú spoločne premiéru v Paríži už uzreli svetlo sveta (BMW X3, Mercedes CLS, Audi A7....)

Odkaz ke komentáři

Přesně tak němci jsou velcí patrioti pokud nejsi socka a nechceš tak vypadat tak si nekoupí octavii ,ale vw a nebo audi člověk který tam je na podpoře a nebo má jen min. plat jezdí v korejci tak to tam prostě je !!!!!

Odkaz ke komentáři

jo to je pravda , druhé až třetí auto v rodině je fobie, mnohdy díky šrotovnému, to samo o sobě vypovídá o "ohrožení" VW škodovkou  :rolleyes:

nejvíce Škodovek z okolních států jezdí v Polsku, Slovensku a částečně Rakousku, Itálie nic, Chrovatsko málo (asi nejvíce policie), rozhodně tam potávám více vw nebo audin, resp. bmw a mb

Odkaz ke komentáři

hlavne ta boule na prdeli, bud je to nejaka chyba fotomontaze nebo ze by zadek budouci R36 kombi ? pokud teda R36 bude, nedivil bych se kdyby prisel nejakej downsizing a nepridali nejake 2 dcl navic do 2.0TFSI; 3.0 TFSI asi nemuzeme cekat to by bylo audi asi dost nasrany, takze vlastne nechaji 3.6ku pac ji maji i v superbu. lol tomu se rika rozeber si to sam

Odkaz ke komentáři
co chodi na vw-club.cz uz mozna videli, neptejte se me jak moc je to pravdepodobne protoze to proste nevim

Můžu potvrdit, viděl jsem ho live na Sardinii - před letištěm na ukázkovém stojanu. Koukal jsem na to, co to je za VW, nemělo to popisy. Na netu o tom nikde nic nebylo, ale podle velikosti to musel být právě Passat. No a vypadalo to přesně jako na fotkách od Olafa :smich: Jen já pako nevytáhl ani mobil na fotky..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...