nuttix Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Ahoj, koupil jsem si kabinový filtr 5Q0 819 653 (prvovýroba Německo) a zjistil jsem, že nemá žádné označní jak správně uložit (šipka ani up). Setkali jste se s tím někdy? Já bych ho tam dal těmi křidýlky nahoru, protože ta strana je taková hladší...když jde vzduch od vrchu dolů. Googlil jsem, ale toto strejda fakt nezná... Děkuji moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom75 Odesláno Červen 12, 2017 Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 Dal bych to stejně jako ten, který vytáhneš při demontáži původního :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Červen 12, 2017 Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 No obávám se, že toho si právě nevšiml, proto se ptá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nuttix Odesláno Červen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2017 Ten předchozí měl šipku, tenhle nový jí nemá, ale dal jsem to tam dle původního, čili nápisem dolů :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nana Odesláno Červenec 29, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 Prosím k čemu to je dobré? Mi se v v interieru více praší, než je obvyklé. Nemá to nějakou souvislost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.