Bííídou Odesláno Červenec 5, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2017 Ahoj, nevite cim to muze byt, ze po nastartovani a ujeti cca 100m me zacne blikat kontrolka zhaveni? Auto startuje a jede normalne. Mam I Octavku, 1.9tdi, 66kw. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červenec 5, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2017 Kontrolka žhavení signalizuje několik možných závad. Jednou a nejčastější je vadný brzdový spínač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 5, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2017 Již se to zde řešilo.Mrkni na brzdový spínač a žárovku brzdy http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=4590&hl=%2Bblik%E1+%2B%9Ehaven%ED 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 5, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2017 Btw a co to signalizuje u benzinaka? :) myslim ten spinac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červenec 5, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2017 U benzíňáků se ten spínač asi nerozbíjí, tak nemusí mít signalizaci :lol: :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červenec 5, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2017 Pokud vím,tak poruchu spínače a další poruchy nesledované vlastní kontrolkou u benzínu hlásí kontrolka EPC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 5, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2017 Ani tu prave nemam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2017 My co mame benzin a nemame ani EPC kontrolku, tak se mame asi nejlip, protoze na nas nic nesviti a tak si aspon porad myslime, ze je auto v poradku, kdyz jede... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 6, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2017 Btw a co to signalizuje u benzinaka? :) myslim ten spinac Kontrolka motora po nastartovani nezhasne. :palec: Ahoj, nevite cim to muze byt, ze po nastartovani a ujeti cca 100m me zacne blikat kontrolka zhaveni? Auto startuje a jede normalne. Mam I Octavku, 1.9tdi, 66kw. Diky Kontrolka zhavenia svojim blikanim signalizuje az 7 poruch v systeme. :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 6, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2017 (upraveno) My co mame benzin a nemame ani EPC kontrolku, tak se mame asi nejlip, protoze na nas nic nesviti a tak si aspon porad myslime, ze je auto v poradku, kdyz jede... :D :D Presne :D Respektive kdyz mi prestal fungovat snimac brzd, tak jsem to zjistil tak, ze se mi neco nezdalo, kdyz jsem couval do dvora :) Kontrolka motora po nastartovani nezhasne. :palec: Bohuzel, kdyz mi to prestalo svitit, kontrolky neukazaly nic. Mozna mam moc stary auto :) Upraveno Červenec 6, 2017 uživatelem krysarr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bííídou Odesláno Červenec 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 tak opravdu to byl spatny snimac, stacil vycistit a vse je ok, diky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.