Okky Odesláno Červenec 10, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2017 Ahoj klubáci u mojeho RSa se děje to že se mi z ničeho nic rozeběhne zadní stěrač, hlavně když je horko a to i v případě že ho mám vyplý na páčce. Nevíte někdo proč to dělá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Červenec 10, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2017 Bacha na to, zrovna dnes jsem se dočetl o případu, kdy zkrat jednoho vodiče od zadního stěrače odpálil řídící jednotku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Okky Odesláno Červenec 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2017 Ou aha takže zítra mrknu jestli to někde nekostří. děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek B Odesláno Červenec 17, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2017 Me to děla to samé uz jsem prolezl cele auto a nikde nic.Jezdim krátké vzdálenosti a po dobití baterky to nedělá. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaocko Odesláno Červenec 12, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2018 čágo, mě zadní stěrač taky jednou jde a jednou ne, kontroloval jsem kabeláž v ohybu mezi kastlí a pátejma dveřma, vyndal motor stěrače a rozebral, čistý namazaný bez koroze bez známek zatuhnutí. když zrovna stírá dost u toho kňourá, ale fakt je jak novej..... Přišli jste na něco? vy co máte tento problém? :-) Nejsem elektrikář, základ zvládnu, ale tady jsou 4 káble na ten motor a jsem nahranej. V 10. 7. 2017 at 19:45, Okky napsal: Ahoj klubáci u mojeho RSa se děje to že se mi z ničeho nic rozeběhne zadní stěrač, hlavně když je horko a to i v případě že ho mám vyplý na páčce. Nevíte někdo proč to dělá? Pozor na nakódování, já mám co jsem koukal nakodováno něco v tom smyslu že při určitý rychlosti (jízdě) a při zaplejch předních stěračích se v určitém časovém cyklu i při vyp zadního stěrače setře zadní okno.... jinak taky řešim zadní stěrač, přišel jsi na něco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaocko Odesláno Červenec 12, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2018 V 10. 7. 2017 at 19:45, Okky napsal: Ahoj klubáci u mojeho RSa se děje to že se mi z ničeho nic rozeběhne zadní stěrač, hlavně když je horko a to i v případě že ho mám vyplý na páčce. Nevíte někdo proč to dělá? sorry koukám že jde o oktavii 1 před 11 minutami, kaocko napsal: čágo, mě zadní stěrač taky jednou jde a jednou ne, kontroloval jsem kabeláž v ohybu mezi kastlí a pátejma dveřma, vyndal motor stěrače a rozebral, čistý namazaný bez koroze bez známek zatuhnutí. když zrovna stírá dost u toho kňourá, ale fakt je jak novej..... Přišli jste na něco? vy co máte tento problém? :-) Nejsem elektrikář, základ zvládnu, ale tady jsou 4 káble na ten motor a jsem nahranej. Pozor na nakódování, já mám co jsem koukal nakodováno něco v tom smyslu že při určitý rychlosti (jízdě) a při zaplejch předních stěračích se v určitém časovém cyklu i při vyp zadního stěrače setře zadní okno.... jinak taky řešim zadní stěrač, přišel jsi na něco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ing Odesláno Listopad 21, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2018 Mám také problém se zadním stěračem na RSu, když stírá, tak nikdy nesetře najednou, ale třeba se v půlce na chvíli zastaví a až pak pokračuje a někdy nepokračuje a zůstane stát v půlce okna ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JirkaV Odesláno Prosinec 18, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2021 Ahoj mam ten samej problem, sterac si stira kdy chce, packy vymeneny a stale si dela co chce. Uz nekdo na neco prisel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 18, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2021 Pokud se zasekává, je potřeba vyměnit motor. Je pridrena hřídel, trpěly na to především před FL kde šla skrz hřídel ostrikovaci kapalina, která tam tekla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Prosinec 18, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2021 No jasně že přišel, jenže se musí hledat protože s každým 48 členem je na tu samou chybu nový vlákno. Krom páčky , motoru , co cyklovač ? Co průchod ka do 5-tých dveří? Svorkovnice vlevo v kufru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.