Azazel Odesláno Červenec 18, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2017 Ahoj, docela už mě trápí, že na mě začíná padat strop :blink:. Prosím o radu - jak a čím přilepit, nebo jestli vyměnit. Už se začíná dělat více vzduchových kapes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 18, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2017 Sehnal bych jinou a vyměnil. Když to budeš nějak odlepovat a pak lepit nebude to již nikdy dobrý a bude to stát taky prachy a hodně práce. Spíš by mě zajímalo, proč se ti to děje, to není normální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 18, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2017 Stropnici dat jednoznacne druhou, protoze tu latku uz nikdy nenalepis tak, aby to nebylo videt. Jinak podle me tu stropnici nekdo cistil mokrou cestou a ta latka se pak zacala odlepovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Azazel Odesláno Červenec 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2017 Díky za pomoc :palec: Nemá ji někdo náhodou, na lifta, Olomoucko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.