Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

VSemi: no tys tady chyběl :D Aby se pak vysypal do servisu co :D

Romane, záleží fakt na tom, jestli toužíš po novějším nebo jsi spokojen :D já osobně toužím po combi, takže mít liftbacka a někdo mi nabídnout tuhle cenovku, tak po tom skočím a sháním combi :lol:

Odkaz ke komentáři

Já být na Tvém místě tak jí prodám,přece jen je to 1.9 5 kvalt,což už dnes není nic moc (co si budeme nalhávat).A ta výbava?Kup si superba II.Za 1.9 dáš kolem 400 tis.,a když si připlatíš 50tis koupíš 2.0 tdi v eleganci 2 roky starýho.Za 250 tis koupíš 2007 passata 2.0Tdi

Rozhodně bych nekupoval to samý,a to ani v kombi (a možná právě protože kombiků je mraky).

Odkaz ke komentáři

Ja myslím,že v dnešnej dobe už nie je nic moc ani 2,0TDI.Keď TDI tak jedine s CR-kom a výbava čiernej eleganci je podľa mňa v pohode.Novým Superbom som išiel myslím že to bolo 125KW CR-ko s automatom a musím uznať,že je to iné kafe ako Octavka,akurát radšej by som bral manuál.Nejak mi ten automat nesadol.Nechcem povedať že by to bolo zlé,len mi nesadol.

Odkaz ke komentáři

Niki: právě že elegance je v garáží podle mých představ od A do Z a výběr dál který chci začíná na hodně vysoké čislovce.Muselo by to celé od začátku

1.zabezpečení

2.hudba

3.odlišení od ostatních (zase ten duplex) který už budu mit snad i kdybych měl něco jiného...

Atila: dvojkovej SII se mi líbí až na ten zadek a combi už je zase na osmi stovkách což je nereálny.

Jinak co se týče motorizace tak plně souhlasím s Niki :huh:

Koukal jsem na Fabii RS II ale je malá a bylo by to vyloženě chutovka na bláznění a jelikož jsem už pomalu starej dědek(táhne mi na 40 ;) ) tak jsem tak trošku soudnej :palec:

Odkaz ke komentáři

Táťka má CCčko 36tku (to co maj policajti) a má dlouhodobou spotřebu 8,7l/100km, tudíž s tím jezdí za stejno jako já. Nedávno mi psal, že jel Praha - Ústí - Praha za 7.2. Tudíž to auto nijak extrémně nežere, pokud se s ním jezdí normálně a to že táta není zrovna předpisovej řidič. :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...