Holy Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Aha....tak asi brzdíš moc prudce Já to měl nejvíc kolem lemů blatníků a pod lištama na předních dveřích a spodku zadního nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 (upraveno) To by vysvětlovalo moje současný zkroucený kotouče na výměnu . Je pravda, že více toho je asi na těch blatnících a spodních částech dveří, ale mám pocit, že místama jsem to fakt viděl i na střeše, ale detailně jsem to neprohlížel. Brzy mě toho snad zbaví ten clay, na stříbrný je to vidět docela hodně. Upraveno Březen 20, 2011 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Podle mě je to z bordelu ve vzduchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Viktore: ta střibrná barva je na údržbu mnohem mnohem lepší a jednodušší než černá metaliza-to mi věř.Měl jsem střibrnou Octávii a můžu porovnávam ale jinak na černé ten přilepený asfalt je taky hodně vidět,hlavně když vyjde slunce. Miloši: jsem rád že jste se stavili,dětičky o Šarce taky pořád mluvi Prostě si holky sedli :D Co mě silně dostalo tak to je to že během půlroku ta přední kapota je silně otukaná od kaminku,nechapu to ale je fakt že stači jet pár set metru za nákladním autem a mužeš retušovat pořád dokola :D ale co...auto má jezdit takže už to tolik neprožívám jako před dvěma roky když jsem řešil každý škrábaneček :) Jardo: Ty už máš taky hotové auto od Štěpana? Maká u Tebe už od 8 ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Romane, máš pravdu, na druhou stranu mi už ne jeden lakýrník říkal, že stříbrná je zas nevděčná na lakování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 jj, stříbrná se špatně chytá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Jardo: Ty už máš taky hotové auto od Štěpana? Maká u Tebe už od 8 ne? Maká, maká, stále maká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Pak ho pošlete ke mě do garáže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Maká, maká, stále maká :D jak makak Jinak včera mu to u Romana trvalo 10hodin, tak u Tebe je touhle dobou asi tak v púůlce, ne? I když je pravda že ho Roman včera pořád zdržoval a dělal mu všude čmouhy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 u mě to bude kratší, mám lepšejší lak :D , jinak o těch šmouhách jsem už slyšel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Co jsem se bavil se Štěpánem tak řikal že nejlepší (nejtvrdší laky) maji vozy Audi :D P.S jsem se bal že mi to Štěpan prodře tak jsem se ho na to raději ptal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 (upraveno) 1. fotič a leštič 2. obloha nad Hradcem 3. truhlík s kytkou 4. Roman dělá šmouhy Upraveno Březen 21, 2011 uživatelem Frigo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 konečně jsem doma :) a musím říct že mě oba pánové mile překvapili jak se starají o své miláčky!! Roman to má skoro rok po renovaci a našel jsem jen zanedbatelné množství škrábanečků. :D A fordík -nemám slov ten je přímo luxusní!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 co dodat lesk jak blesk.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Tomu neverim... upraveno ve phothoshopu... :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 photoshop-vždyť ani nevíme co to je :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Jak se objednam na cisteni tak potom ti to reknu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Romčo krásně nablejskaná je....:-)jako nová....Přijedu se mrknout na živo..tak to nezaser:-))))fakt nádhera..závidím trošičku..proti té mé omlácence:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Pěkně naleštíno! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 konečně jsem doma a musím říct že mě oba pánové mile překvapili jak se starají o své miláčky!! Roman to má skoro rok po renovaci a našel jsem jen zanedbatelné množství škrábanečků. A fordík -nemám slov ten je přímo luxusní!! Oni Ti ještě nezaplatili, že se bojíš napsat pravdu :)? Jinak tedy půl dne je na auto málo, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 konečně jsem doma a musím říct že mě oba pánové mile překvapili jak se starají o své miláčky!! Roman to má skoro rok po renovaci a našel jsem jen zanedbatelné množství škrábanečků. :) A fordík -nemám slov ten je přímo luxusní!! ještě jednou díky, práce super, fordík je luxus díky tobě a tvému lesku na něm, , klíďo sem pak dej foto, já mám jen z mobilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 fotky Maxíka, musím říct že toto autíčko se mi velmi, velmi LÍBÍ!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Parádní fotečky! Štěpana to prostě baví a hlavně má cit pro tu prácí což je základ úspěchu.Taky jsem nevěřil tomu že pořádně připravit auto na sezonu dá tolik práce,Frigo mi to potvrdí-taky z toho nechápal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Jardo to křídlo vzadu je série? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 jj, série stejně jako osvětlení prostoru nohou uvnitř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 sáfra, to je lesk jako blesk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 to sa teda leskne tak by mazaujimalo co je dobre pouzit na take vylestenie a na prekrytie drobnych skrabancov nevie niekto poradit ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 leštička , leštící kotouče, vhodné pasty,zkušenosti a máš po škrábancích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 no hlavně ty zkušenosti, protože se to dá lehce zkazit, což je nevratné, takže z toho plyne jediné - Štěpán 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 jj, sériestejně jako osvětlení prostoru nohou uvnitř :D Jo, a ještě 230V zásuvka vzadu leštička , leštící kotouče, vhodné pasty,zkušenosti a máš po škrábancích :D no hlavně ty zkušenosti, protože se to dá lehce zkazit, což je nevratné, takže z toho plyne jediné - Štěpán ;) Kurňa to je reklama Štěpáne, Tys jim to vyleštil grátis jen za to, že se tady oba budou předhánět ve vychvalování Tě, co ? Hlásím se, že to zvládnu taky a mimochodem bys konečně mohl leštit pořádné auto, a ne Ford nebo Romany classic oktu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.