romariooo Odesláno Září 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Ondro: v kufru neboli to osvětlení kufru nemám v LEDkách. Z jiného soudku-při "panickém brždění" když mi do cesty vjel chlap na kole se mi nerozblikali nouzovy blinkry-v čem může být chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Odpověd: musíš do něho trochu narazit... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Niekde som čítal alebo mi niekto hovoril, že sa to zapne až keď je ABS aktívne minimálne 2sek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 jestli nekde najdu tvoje kodovani, podivam se jestli ho mas aktivni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Starý kokty to nemaj nebo se pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 28, 2011 Sdílet Odesláno Září 28, 2011 Zalezi jakou tam ma jednotku... kolika botovou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2011 Tys mě to kodoval tak by to tam mělo být ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 28, 2011 Sdílet Odesláno Září 28, 2011 kkodoval jsem ti predni mlhy a ne panic break 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 světla fakt super..........moc pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Díky Tome,už dejchám na prvních stotisic :D a je to docela znát :( Už to neni takový dravec jako za mladých let :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Díky Tome,už dejchám na prvních stotisic :D a je to docela znát :( Už to neni takový dravec jako za mladých let :D jj to já 210tis:-( žádná hitparáda už:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 ty woe, máš zajetý auto, sto klacků je prd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 přesně tak :D, můžu ti ze své zkušenosti říct, že auto pojede lépe a lépe, bys koukal jak chodily ty moje po 200K km :), ale musíš taky někdy vyhnat pavouky z duplexů, vykašlat se na město a spotřebu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 presne tak jak píše Jarda.. mám cez 160t km a motor ide krásne a lahúčko.. ;) len ma teraz štve hrkotajúca dvojhmota.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Jardo: však jo,já si dělám srandu.Ted jsme na vinobrani až na Slovácku.Nádherné počásko,prostě Boži čas. Zitra nahraju fotečky :D P.s až na tu debilní břeclavskou dálnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 jj ta dalnice je katastrofa... jel jsem tama ve ctvrtek a nevedel jsem zda jet krokem nebo to preletet.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 100tis? To bych taky chtěl mít Za chvilku budu mít 270tis. :lool: A na škrundající dvojhmotu z vysoka s... :D Jinak fakt krásnej podzim letos! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 p.s až na tu debilní břeclavskou dálnici jj ta dalnice je katastrofa... jel jsem tama ve ctvrtek a nevedel jsem zda jet krokem nebo to preletet.. tam je jediné možné řešení - 160 km/h a levý pruh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 a pak si povidas 20 minut s policistou na odpocivadle prvni otazka byla Pane ridici v kterem pruhu se u nas jezdi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 v levém, protože pravý je dobitý tvořící překážku v normální jízdě normální rychlostí a pod padesát se na dálnici nesmí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 tim jsem zacal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Tak jedno z nejlepších vinobraní za posledních pět let je za náma Jeden z nejlepších vikendů,burčák bílý a červený,protáhlá Octávka 500km-prostě fajn vikend.Těším se na ztažení foteček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Díky Tome,už dejchám na prvních stotisic :D a je to docela znát :( Už to neni takový dravec jako za mladých let :D to máš akurát dobre zabehnuté ;) napr. po výmene rozvodov v 160tis. ide ten motor ešte tichšie než ako keď bol nový :) Tak jedno z nejlepších vinobraní za posledních pět let je za náma Jeden z nejlepších vikendů,burčák bílý a červený,protáhlá Octávka 500km-prostě fajn vikend. poprosím o dovoz 1ks do Prahy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 a pak si povidas 20 minut s policistou na odpocivadle prvni otazka byla Pane ridici v kterem pruhu se u nas jezdi ? A druhá: "Pane řidiči, jste si vědom svého přestupku?" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 A odpověď je nasnadě: "Nejsem pane policisto." A pokud by se mu něco nezdálo, lze pokračovat otázkou "Říká Vám něco § 2 zákona č. 200/1990 Sb. o přestupcích?". Sice ho to v 90% nasere, ale pokud s ním není jiná domluva, tak to funguje bezpečně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 90%? SPíš víc, ne? A kdo si chce příslušníka nasrat hned zpočátku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Tak někteří to neberou jako provokaci. Dopraváci jsou IMHO celkem v poho, s těma se dá vést diskuze na úrovni Určitě nejde o to ho hned na začátku nasrat, ale zase na druhou stranu - pokud si stojím za tím, že jsem "nic neudělal", respektive nikoho neomezil ani neohrozil, tak na otázku "Jste si vědom přestupku" logicky odpovím "Nejsem". Přece mu neřeknu "No...já vím, že se to nesmí, ale tak znáte to...nemohli bychom to nějak...protentokrát". Pakliže je rozumnej, sám moc dobře ví, že je to z jejich strany jen jakási "provokace" a nebude to dál rozmazávat. No a když ne...tak s ním přece nebudu souhlasit jen z toho důvodu, abych od něj měl pokoj a pak tady v plivárně naříkat, jak mě to zase stálo litr a to jen kvůli tomu, že blbečci měřili někde na konci obce těsně před cedulí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 tehle byl OK jen si chtel pokecat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Si pamatuju, jak nás kdysi zastavili na ještě nedostavěné D1 směrem na Zlín. Tenkrát tam bylo totálně pusto, nikde ani auto (což se v podstatě dodnes moc nezměnilo ;) ). To bylo ještě v době, kdy byla Raketka stará asi tři dny a borec se na ni chtěl jen podívat, protože to byla jedna z prvních OII RS ve žluté :D Já říkám pořád, že dopraváci jsou výjimka potvrzující pravidlo v řadách PČR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 jako byl dobre ze zacatku zkousel vetou, teda ja si budu muset vzit papir abych vsechny ty zavady nezapomel. Nakonec pochvalil spolujezdkyni a jen jsem se stejne plnou penezenkou, asi se mu me zzelelo kdyz jsem rikal ze si budu muset koupit mene vina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.