jofree Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Když kouknu k Liborovi F. do vlákna, kde má více fotek černé na černé, tak jasně levá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Těžko říct obě vypadaj hezky ;) ta černá krásně doplňuje lak a ta bílá zase má pěknej kontrast... Ale kdyby bylo na mě tak bych to dal do tý černý.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 čau Romčo, tak za me ty černe docela jsem zmenil nazor když jsem to tak videl vedle sebe!! levá!!!! bude to verry nice!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 nech je takhle :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 ... za mě levá, ty černý světla jsou nádherný. Vypadají dobře jak na černé viz. Libor F. a nebo i na světlé u ol@fa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Líbí se mi obě, ale k černému autu bych dal černou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 tiež sa mi viac páčia čierne.. :D ale zachvíľu ich bude mať skoro každý.. tak si nechám predface, tie budú potom vzácne.. ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m_tsch Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Já jsem pro originál, přijde mi to čisté a moderní. Ta černá je taková špinavá, vytrácí se čirost.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Levé světlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 (upraveno) Cav Romčo zabiješ ma ale ani jedno :D tuctovka neziva mrtva kazdy druhy to ma chce to originalne riesenie cierne C-cko a biely stred a ozivit to chromom na tom bielom odrazku ;) nieco ako toto http://www.ebay.de/itm/Schwarz-Weisse-Ruec...mp;cmd=ViewItem Upraveno Září 9, 2011 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Nevypada to spatne...asi udelam VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Románku nezlob se na mně ale nejhezčí jsou ty co nahodil juraj351. Ale z tý fotky jsem pro ty vpravo. Bílá se mi zdá do světel lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 souhlasím, levá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Tie čierne vyzerajú lepšie na tmavom aute ;) vezmi ich :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Leva nebo prava??? Tot otazka... Ja preferuji pravou protoze levou je to jak od souseda.... :palec: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Já se nezlobím,naopak jsem rád za Vaše názory! Jurach: ten obrázek je uplně černý jinak to jsou světla na combi. Ty zatmaveny světla mám v kufru ale bohužel je musim vyměnit,jsou na jednom vlevo dole bubliny takže zitra je měním za jiné.Smůla Zajimalo by mě čím to dělaji? Sprejem? MichalK mi dnes řikal že LiborF je má jakoby z výroby což se mi nechce věřit že to je special edition 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 (upraveno) Libi se mi obe ale cernou jsem videl na Liborovem.F a navic je nema kazda O2 takže za me taky leva a dokonce jsem nasel fotku jak jich zkousel STORM na srazu minuly rok v Malenkach Romario promin ze ti to tady zasiram Upraveno Září 9, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Dela se to sprejem... cca 150 Kc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 ne e sprejom neeeee prepána treba na to foliu je to sice drahsie ale je lepsia kedy kolvek sa ti to prestane pacit ju strhnes a naviac mas to vsade rovnake rovnomerne zatmavene sprejom tam das viac tam menej hrozna predstava a nanajvys folie mas aj v prevedeni lesk a mat za chvylu prihodim moje pojdu do ciernej lesk -ano foto je nahovno preto som dal ten odkaz na ebay viem ze su na kombika a co tak mat ich na sedane trebarz dat si ich urobit?? pocuj romco spravinm ti laskavost za tu vybornu kavicku u teba ked mi pride folia na svetla na bud tyzden oblepim svoje hodim ti sem foto uvidis ako to bude vyzerat a mozes mi poslat svoje ak sa ti to bude pacit bude ta to stat len postovne co ty na to?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Romane tak za mě jednoznačně levá, vypadá to hodně dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 To Juraj.... jenze kdyz to oblepis folii to cecko tak tam bude hrana.... Hrana jako prase . Napriklad Ondra to ma urco striknute spejem ale ze vnitr... a zadny barevny odchylky tam nejsou... PS... ta barva se da sundat redidlem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Za mě na černotu levá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 10, 2011 Sdílet Odesláno Září 10, 2011 (upraveno) To p2p... ale vsak tam nedam hrubu foliu jak prase ok neva ja som za foliu urobim svoje ukazem vazne sa to da urobit tak aby to nebolo ani poznat a tie co ma Ondro su origo vyrobok ako toto len je ich ako safranu Upraveno Září 10, 2011 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 10, 2011 Sdílet Odesláno Září 10, 2011 LEVA.. vypadaji jako origo a ne strikany.. jinak strikany sprejem sou u me ve starym vlakne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 10, 2011 Sdílet Odesláno Září 10, 2011 Ty co ma Ondra urco nejsou origo.... Pomahal jsem mu je namontovat a videl jsem jak ty plexy byli navareny na zbytek svetel... Jinak verim ti ze se da dat i tenci folie... az uvidim na vlastni oko svetlo co to ma uverim... :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 10, 2011 Sdílet Odesláno Září 10, 2011 Me se vice libi LEVE svetlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.