romariooo Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 Skájo: dobrý nápad-mužeš to vyčlenit ale to co jste sem napsali mi prosím nechte Kajman: no Ty wogo!!!!!!!!! Jak jsi to poznal??? Málem jsem spadnul pod stůl když jsem to přečetl :lool: :blink: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 5, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 Pocházím z vedlejší dědiny a ta trať pod búdama mi byla povědomá... :D ... a navíc jsem do Blatnice chodil na základku, takže tam znám i pár lidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Pan je velkej Vinař... ;) Dal bych si víno, ale jako ovoce. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 nazdar chlape, koukám pořádný auto v avataru, jak jsi spokojený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 (upraveno) Tak dnes jsem možnost vyzkoušet dvoulitra v novém Passatu 103kW,docela parádní a tiché svezení,skoro žádný hluk v autě s porovnáním s Octávkou,fakt příjemné překvapení.Večer nahraju fotečky... Upraveno Říjen 7, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 ... taky jsem poznal, že je to v Blatnici pod sv. Antonínkem jezdím tam 2x týdně ;) Romane všiml jsem si, že sis sundal na zadních bočních oknech folie ??? A nebo to na těch fotkách jen tak vypadá ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Aldo: to mi teda prosím prozrad podle čeho to poznáš??? Podle které fotky že se jedná o Blatnici? Jinak folie jsou původní když jsem to upravoval měsic po koupě vozů tzn.beze změny.Vepředu mám tu nejsvětlejší co muže(nemuže) být.Zadek je o dost tmavší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 tak kde sou ty fotky pašíka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Romčo jezdím tam už 4 roky 2x týdně, takže ty domy a sklípky tak nějak poznám ;). Já vím jaké tam máš folie, ale na těch fotkách to vypadá jak kdyby tam žádné nebyly (až na to zadní okno) .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 (upraveno) Tak fotečky jsou tady. Je to náhradní vůz otce a v pátek jsem ho zkoušel a fakt super svezení :palec Je pravda že v combajnu se mi líbí mnohem vic stejně jako SuperB combi.Kolega koupil toho Passata v combi dvoulitra comfortline a musim říct že nádherný vůz. Jinak já teču tady z toho: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=151588377&pageNumber=2&__lp=19&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=4&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&colors=BLACK&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&tabNumber=2 Upraveno Říjen 9, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Pěkné auto, jen ten 2.0 TDI nafta na to mi přpadne slabý... aspoň pro mne subjektivně, zvyklého na 2 litr v OII, po přesednutí do Pasata (sice 3C, 2007 kombík) velké rozčarování z jízdní dynamiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Kajman: taky jsem si to myslel ale opravdu jsem byl překvapený jak ten dvoulitr jde krásně za plynem a hlavně tichosti v salonu Tatík má v CC eresácký motor 125kW a DSG a mužu Ti říct že to je "trhač asfaltu" :) Mě se strašně líbi to CC v bílé a nebo v černé barvě. P.S jestli dostanu "letenku" z práce po prvním kvartále tak za odstupné si možná udělám radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Za mě ten černý, hezký sedačky, ale nepraktický, takže bych bral spíš ty z bílýho s černou kůží a alcantarou. A jak jsem ti říkal nemá xenony, což je škoda u takovýho auta. Snad to nejsou ani halogenový projektory s čočkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 125 kW s DSG asi ideál, jen škoda že tam nedávají 3,0 TDI :-( Jinak co jsem si všiml ještě na tom 2,0 TDI v Pašíku 3C, tak jakoby ve VW měli líp udělaný soft, vůbec to nemělo ty špičky zátahu jako OII mezi 1800-2000 (BKD) resp. 2200-2400 ot. (BMM), táhne to pěkně kontinuálně. To moje subjektivní zklamání je určitě kvůli hmotnosti auta, Pašík kombi na tom bude jistě o pár set kilo hůř než krátká Octa. Romane, když jsi přestavoval Octu na RS, nemáš náhodou někde fotku zadku jen s RS nárazníkem ale bez křídla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 bude ti stačiť Blackkitty? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=55155 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Jasně, díky. Romane sorry za OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 ta bílá je luxus, kdy se tam zajedem podívat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 mmmm....CC se mě taky mooc líbí......ale tohle se mě líbí mnohem víc http://www.sportovnivozy.cz/20068-volkswagen-passat-r36-bratislava :lool: tak sem zvědav co s toho bude.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 (upraveno) Gerrik: musim počkat na "letenku" protože do Kladna denně dojiždět nehodlám a až mi dorazi na učet půl míče tak to začneme řešit :) 1 kvartal 2012 je v pohodě,jedná se od 2 kvartálu to Kladno ale odbory to ještě řeší...věřím tomu že zustanu v H.K :huh:Sice odborům nevěřím ani pozdravení ale tonoucí i stébla se chytá... Všemi: pěkný Pašik ale kdo to má živit? Benal je v tom motoru docela sebevražda! :o Upraveno Říjen 10, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 bez Š prosím...... :P ale prd....i já se s tím dostanu na 11-12l......a to sem nejel na spotřebu i když ty seš zvyklý na 4l nafty :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 (upraveno) Kajman: co se týče toho zadního nárazniku tak si myslím že bez křídla je to takové nedodělané ale je to můj názor :) Vsemi: ale auto to je pěkné,o tom žádná Upraveno Říjen 10, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 (upraveno) Jak říkám, věčná škoda, že do těch Pašíků nedávají 3,0 naftu. Kdyby jo, kašlal bych na celé R36 (kromě těch Koenig sedaček, to tak napakovat do OII :-) Ale aby to nevyznělo špatně, co do vizáže exteriéru, tak 3C a 3CC můžu, a v černé... Upraveno Říjen 10, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Ten odkaz co dával Vsemi je z VW clubu a je teda krásnej. A já po zkušenostech se spotřebou z GTI bych se asi R36 nebál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Vždyť říkám že to klidnou svižnější jízdou jede do 12l. I policie má např v tom novém tendru požadavek na spotřebu do 12,5l. Věřím že se s tím kolem 10 dá jezdit-jistě-není to do města a taky si to nikdo nekoupí na klidné a pomalé ježdění... A hlavně to auto budí obrovský respekt-spousta lidi si totiž myslí že jede policie:-D ale chápu že pro Romana,který je zvyklý na 4l je to vražda... Hlavní je-Nekupovat opici když není na banány! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Hoši...Vy mě serete! :D Ta R36 by šla od toho Roberta vzit za 24 tisic euro,ted mi psal reakci na moje otázky z večera... Octavius: myslím že pod 10 litrů se dostaneš normální jizdou jako kombinovaná spotřeba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Teď nějak nerozumím Romane otázce. Jako já se svám GTI se pod to dostanu nebo s R36 teoreticky? Já mám dlouhodobou kombinovanou 8,6 l na 100km. A troufám si tvrdit že i s R36 se to dá dostat se pod deset. Známej má klasiku R36 sedan a vzhledem k tomu že je z Prahy a má dlohodobej 11,2 tak bych se nebál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Auto s manuálem může koupit jen :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 To je reakce na co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 (upraveno) Navic to neni manuál Cena je změněna na 24600,-euro ted jsme spolu komunikovali a výměna za černotu plus doplatek neni možná ;) Před hodinou mi to napsal na email ;) Upraveno Říjen 11, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 http://www.volkswagen.cz/modely/passat_a_passat_variant/vybavy/passat_r36/ oficiální spotřeba je 10,5l ;) nejlepší na tom autě je že když jedeš pomalu a předjede tě "pirát" a ty se za něj jen zařadíš....hned brzdí a uhýbá.....lidi se R36 bojí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.