p2p Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Jenom bacha na ostatni ucastniky provozu... At te nekdo nesestreli .. byla by te skoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 skutr mě jednu dobu taky hodně vrtal v řepe ale pak to nějak vyšumělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Štěpane: to je chyba Za rok to pošlu dál a vezmu nejspiš elektroskutr.Sice jsou tam nějaké ty plusy a minusy každopádně je to parádní záležitost :D P.S jak jsi na tom ted s časem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Pekný, len si dával pozor keď na ňom budeš jazdiť po meste. Po tom čo som počul ako dopadol jeden kamarátov známy na motorke tak už by som nesadol ani na skúter 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Jasny kucí :D pozor si dávám ale nikdy nevíš na koho natrefiš.Dnes hotová evidenčka a přepis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Roman:co by jsi potřeboval panáčku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Nalestit kolecka... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 (upraveno) Romčo pěknou radost sis udělal a neboj na motorkách se zdravěj všichni :D to já když jsem měl pučenýho skůtra od táty a stál jsem na semaforu tak u mě zastavil chooper :D a týpek na mě jak ti to jezdí? já mu řekl no jako tobě asi ne :D a on mě rozsekal s tím že mi řekl na to se vyser jakou máš kubatůru hlavní je vítr ve ksichtu :D vo tom to je :D a pak jsme jeli cca 200 m vedle sebe než sem musel odbočit...... Hlavně ať ti to jezdí kamaráde :D tady jinak dodám foto jak jsem tenkrát musel jezdit do práce když jsem měl auto v servisu na opravě jak tenkrát byly v praze ty kroupy... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...t&p=1030690 :D Upraveno Srpen 22, 2011 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Jinak jsem taky tenkrát je z práce domu byla vlhká silnice a jeden debil to přede mnou zahamt, takže jsem zmáčknul brzdy a přelítnul řídítka a on si mile rád odjel kdybych ho tenkrát dostal do rukou tak mu přerážim všechny kosti v těle.... ale mělo to taky jedno pozitivum vím že ty brzdy fungujou dobře... takže hlavně pozor na takový kretény kteří jezdí po republice a dělaj takovýhle hovadiny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 skuuuuutr moc peknej romco!!!! taky sem mel obdobi kdy me to desne vrtalov palici ze nejakej koupim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 To muselo bolet!!! Auuuuuuuu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m_tsch Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Jinak jsem taky tenkrát je z práce domu byla vlhká silnice a jeden debil to přede mnou zahamt, takže jsem zmáčknul brzdy a přelítnul řídítka a on si mile rád odjel kdybych ho tenkrát dostal do rukou tak mu přerážim všechny kosti v těle.... ale mělo to taky jedno pozitivum vím že ty brzdy fungujou dobře... takže hlavně pozor na takový kretény kteří jezdí po republice a dělaj takovýhle hovadiny.. Nechci rejpat, ale ta chyba není jen na jedné straně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 neboj Romco, az te potkam na moto, tak ti zamavam, at nejsi smutnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Souhlas: nedá se to říct jednoznačně :) Jirko: Ty máš taky nějakého prskoleta? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Dočti jeho podpis :) Zrovna litr moc prskolet není :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Dodo: vidíš snad nějaký rozdil? Řiditka stejny,kola skoro taky-já mám teda R12,sedlo mám pohodlnější,zrychlení o trochu slabší...sice ale jede to jako drak :) Kvalitní brzdy kotoučové,menší váha(100kg) vic jde za plynem :) a hlavně spotřeba se nedá porovnávat!!! :) Vítr ve vlasem mám taky a když to někde položim tak se maximálně odřu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Jo skoro to samé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Romane, dnes jsem cestou od doktorky jel za motorkou a skůtrem současně, jeli vedle sebe, a můžu ti říct, že jednu nevýhodu skůtr má, nemůžeš na něm vozit baby :) , ta prdelka na tý dospělý motorce byla tuze v tomto počasí krásná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 (upraveno) Jardo: však jo,nedá se to srovnávat,o tom žádná :D Vyšpulený zadeček je překrásná záležitost... :P Jinak včera v Peci pod Sněžkou proběhla silniční kontrola při které jsem opět nedýchal(je to snad povinné nebo ne??? ze zákona) Dopravák vlitnul do mého pruhu a ukázal mi plácačkou kde mám zastavit tak jsem mu zastavil cca 100 metrů po pravé sraně :D a odůvodnil to bezpečnym zastavením :D Kontrola dokladů a ani slovo ohledně svícení mlhovkama neboli denním svícením na 70% mlhovek-tak jsem rád že snad bude klid co se týče tady toho :D P.S a jedná karavanová Upraveno Srpen 28, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 No vidis rikal jsem to to s Alessim ze na ty mlhy prdi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Kluci Roman přijede i s tím karavanem :( to pak bude dobrej privátek :( se na to těšim až mu to lehne popelem ve stylu TOPGEAR :( :( :D Kdo se přidá k vyvoleným :D (k těm kdo může vstoupit) do onoho prostoru na pár kolech .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 (upraveno) Možná přijede i kouzelnik :D Jinak pár fotek z dobývání Sněžky.Funěl jsem jak lokomotiva :( Ty fotky na kterých je auto je moje první velká stavba z roku 2002 Upraveno Srpen 30, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 (upraveno) hm pěkná spotřeba ale tuhle sem jel (ne loudavě) Slavonice - Jemnice za 3,9 a to už mám skorigovanej Maxík aby ukazoval přesně :D Jinak ale jezdím za víc, přece si nezkurvím motor, tohle byl jen test jestli to ještě umím Ale samozřejmě ti dávám :( za spotřebu. Upraveno Srpen 30, 2011 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Šulda: dík! Já se na takovou spotřebu dostanu málo kdy :D Když už tak s autem musi jet žena,pak všechno možné i nemožné na maxiku klesá směrem dolů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Romane,priroda,pocasi,auti i spotreba supr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Pak nemá stát peníze když Roman jezdí s takovou spotřebou...to jim na té dani moc nepustí :) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Šulda: dík! Já se na takovou spotřebu dostanu málo kdy :) Když už tak s autem musi jet žena,pak všechno možné i nemožné na maxiku klesá směrem dolů :) tak to znám taky, když pro mě jede žena do HK, tak přijede za 4,8 a to je benzín a HTP, s Fordem za 6,5, jenže řadí hrozně nízko a já vedle trpím, ale musím být ticho, abych nešel pěšky :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2011 To je výjimečný stav.Spotřebu moc neřešim a mám chip abych ho využil kdykoliv to potřebuju.Rád se svezu a proto mám i "ochráněné auto". Vsemi: časem ty lasery vyměnim a to co mám ted prodám,jsem rád že ta sazba klesla dolů při použiti aktivní rušičky ze 100 tisic na rozmezi 5-10 tisic P.S to už se mi několikanásobně vrátilo zpět.Ted bez nasazeného Valentinu nejezdim ani po městě.Měštáci jsou zákeřny a měří tam kde to nečekáš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 a kde ho máš na skutru nasazenej?? :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 chtělo by to testnout na lidaru jak moc tě to chrání a na jakou dálku to pude prostřelit...ale jelikož máš černé auto tak by to mohlo být OK...tak bych se na výměnu už vykašlal a pořídil nový, komplet pořádný systém až do nového auta Já to zapínám hned jak nastartuju....první ochranu a pak světla :( a neboj...ani těch 5 tis ti nedají......nemají za co ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.