Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Díky Tome,už dejchám na prvních stotisic :D a je to docela znát :( Už to neni takový dravec jako za mladých let :D

to máš akurát dobre zabehnuté ;) napr. po výmene rozvodov v 160tis. ide ten motor ešte tichšie než ako keď bol nový :)

Tak jedno z nejlepších vinobraní za posledních pět let je za náma :palec:

Jeden z nejlepších vikendů,burčák bílý a červený,protáhlá Octávka 500km-prostě fajn vikend.

poprosím o dovoz 1ks do Prahy :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak někteří to neberou jako provokaci. Dopraváci jsou IMHO celkem v poho, s těma se dá vést diskuze na úrovni :palec:

Určitě nejde o to ho hned na začátku nasrat, ale zase na druhou stranu - pokud si stojím za tím, že jsem "nic neudělal", respektive nikoho neomezil ani neohrozil, tak na otázku "Jste si vědom přestupku" logicky odpovím "Nejsem". Přece mu neřeknu "No...já vím, že se to nesmí, ale tak znáte to...nemohli bychom to nějak...protentokrát".

Pakliže je rozumnej, sám moc dobře ví, že je to z jejich strany jen jakási "provokace" a nebude to dál rozmazávat. No a když ne...tak s ním přece nebudu souhlasit jen z toho důvodu, abych od něj měl pokoj a pak tady v plivárně naříkat, jak mě to zase stálo litr a to jen kvůli tomu, že blbečci měřili někde na konci obce těsně před cedulí :)

Odkaz ke komentáři

Si pamatuju, jak nás kdysi zastavili na ještě nedostavěné D1 směrem na Zlín. Tenkrát tam bylo totálně pusto, nikde ani auto (což se v podstatě dodnes moc nezměnilo ;) ). To bylo ještě v době, kdy byla Raketka stará asi tři dny a borec se na ni chtěl jen podívat, protože to byla jedna z prvních OII RS ve žluté :D Já říkám pořád, že dopraváci jsou výjimka potvrzující pravidlo v řadách PČR :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...