Mirouch76 Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 (upraveno) :palec: :smich: Upraveno Leden 26, 2012 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 no abych pravdu rekl spis si preju ji moc nepotkavat sice nejezdim jak prase ale nekdy se clovek taky neuhlida a je maler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Taky se ted hodně zaměřuju po HK a okolí na ty nový face tmavý oktávky, zatím jsem naštěstí žádnou nepotkal A myslím že Roman (starej závodník) si ted už dá pozor, a že už bude závodit po HK jen se mnou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Copak jsem za závodník když mám tak skvělou spotřebu??? Hradec Králové-Blatnice pod Svatým Antoninkem :D Hynku: od uterka mě čekaji Pardubice :( Ani nevíš jak se mi tam nechce,fakt jsem z toho nemocný :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 no a pak kdo tady to auto tlaci :D pekna spotreba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Jsem nasranej! Na těch předních sklech mám to nejsvětlejší co se dalo tenkrát dát a stejně uvažuju že to o vikendu sundám pomoci fénu a garáže :( To auto bude vypadat asi hodně divně,doprčic! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Proč to sundavat??? Vždyt to nemáš tak moc tmavé ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Roman nechce byt silnicni pirat ... dle jednoho topicu... Mam pro tebe ty fotky potom se ozvy ju pap... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Hynku: nechci se s níma hádat někde na silnicí,jestli je pravda co jsem zjístil,že ten měřák opravdu maji tak stejně to je otázka času a dávat jim dvojku minim.za pokutu se mi nechce. Fido: brácha se ptal na tu Fabii,jestli jsi něco zjistil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Jen to sundej, at se s tim pak nepatlam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Jeste jsem to neeresil...:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Fido: Ty na mě prdiš... Jinak s foliema zkusím ještě jeden trik jakmile potkám hlidku Policie...budu Vás informovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Sundat všechny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Tak v tejto kose by som to s fénom až tak neriskoval, podľa mňa to jednak pôjde naprd a na druhej strane aby to sklo nejak nepuklo(aj keď by nemalo). Skôr by som počkal aspoň na jarné slnko, nech sa to nahreje a potom to možno pôjde dolu, ak si sa teda rozhodol. Rozhodne by som to nedával teraz v mínusových teplotách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Tak se na fóliáře musí...stačí jeden článek a už to dávají všichni dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Peetrs: nech se překvapit :D ale jestli se to povede tak budeme čumět všichni... Skája a Mároš: máš pravdu ale co mi zbývá? Ted budu denně jezdit na stranu Pardubic kde jsou největší magoři v ČR co se týče "aktivity" tak nechci mit s níma žádny prostoje B) Houmik: nekecej a koukej vydělávat :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Na co fén, ty se jen sloupnou, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Romane ty tam mas folie na prednich ? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 taky nemam folie na prednich oknech a nevypada to nejak hnusne ale nejhorsi je ze neprojde testem pomalu ani fabrickej SUNSET 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Sunset se nedává na přední skla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Já mám sunset na kombíku, zadní skla jsou zatmaveny na 40%, ale na těch zadních není limit propustnosti a co se týká těch předních, tak když má OII z výroby sunset, tak má i trochu více tónovaný (zbarvené víc do zelena) přední boční skla a to je ta nejvyšší propustná mez. Ta OII která sunset nemá, tak ty přední boční nemá tak zbarvený do zelena jako ta se sunsetem. Ale i tak, tam nějaké to tónování je a proto tam folie (z hlediska zákona) nemá co dělat. Prostě platí, že na předních bočních sklech folie být nesmí, ani ta nejsvětlejší jak tvrdí někde ve firmách kde instalují autofolie. Na štítku folie třeba máte 73%, ale k tomu je třeba připočítat tónování z fabriky, takže když policajti přiloží měřák propustnosti, tak už je problém. Jak už jsem psal, když mám na autě sunset, tak jsem to vyřešil tak, že mám legálně folie na všech sklech (kromě čelního samozřejmě). Nechal jsem si nainstalovat čiré, které jsou protisluneční i bezpečnostní, takže mě můžou měřit jak chtěj a ani na stk nemám žádnej problém. Vyřešil jsem to takhle, protože se nechci nikde s nikým o ničem dohadovat a čekat jestli buď u policajtů nebo na stk narazim na normálního člověka nebo na blbce. Prostě na mě ohledně folií nikdo nemůže a mám svatej pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 (upraveno) Viktore: jseš si opravdu jistý že Sunset se nedává na předky? Vím že táta když měl jako jeden z prvních OII r.v.2004 tak měl problém na STK a MB musela posílat nějaké to povrzení že to je z výroby ;) 007: souhlas,mám podobný názor,nechci se s nikym na silnici dohadovat,folie na předku prostě neukecáš :) Libore: mám je jako v každém autě co jsem měl předtím ale budu muset udělat změnu i když se mi v té zimě do toho moc nechce. Upraveno Leden 29, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 hele a od koho si sehnal ty čirý? chci je taky na jaře dávat máš s tím už zkušenost-udělá to teplotní komfort? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 (upraveno) Romane s tema tvojima prednima zatmavenima sklama bych se nebal vubec jezdit :) a nechal bych je tam.. az by te zastavily a neco rikaly tak potom ale zatim ne, nebo uz ti nejaka PČR řikala neco na folie ? Upraveno Leden 29, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Jim - Ty čirý by ti měla poskytnout každá firma co instaluje folie, já mám značku 3M a zvolil jsem folie, které jsou protisluneční i bezpečnostní zároveň, pozná se to i tak, že ta folie je docela tlustá oproti pouze protislunečním. Na ten teplotní komfort jsem se jich taky ptal a ukázali mi to i na vlastní kůži. Vzali silnou UV lampu, dali mi ji před ruku a nešlo to teplo vydržet, potom mezi mojí ruku a lampu dali kus té čiré folie a bylo to úplně v pohodě. Taky mi řekli, že dnešní značkové a kvalitní folie i když jsou čiré, tak dokážou pohltit a zabránit UV záření jako černé. Že už dneska neplatí, že čím je tmavší tím lepší. Doufám, že jsem udělal dobře. Viktor - mám na autě sunset a jak jsem psal už výše, jsou více tónovaná i přední boční skla než u OII, která sunset nemá. Takže je(v případě sunsetu)na maximální povolenou mez tónovaný i předek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Romane, nejsem si jistý. Když tu píšete, že to tak není, tak máte asi pravdu, teď se na to schválně více zaměřím a poptám lidí ze Škodovky. Na webu se píše " "SUNSET" .. Intenzivnější tónování zadních bočních skel a zadního okna ochrání cestující na zadních sedadlech nebo náklad v zavazadlovém prostoru před přímým sluncem." Jinak já se chystám taky brzy sundat vpředu fólii po tom, co mi ji z druhého skla "sundal" zloděj. Ber to tak, že to budeme mít jako Passat CC :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 díky, já mám bruxnafol ale to mi dělali ješta v pv, ted musím sehnat někoho z Brna, budu doufat, že to Huml ošefi :D jinak Romane sorry za OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Viktore: já to tak beru.Otec má to samé co postuješ ve fotce,na těch světlých autech to vypadá docela v pohodě,horší jsou naši pohřebáci ale nedá se nic dělat.Aspon už nebude v autě tak nahlas tuc tuc... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Romane: že se nestydíš, ujíždět Policii ČR. Ti pěkně děkuji! kvůli tobě museli přidat plyn, tudíš to víc žralo a měli větší spotřebu... a kdo jim platí benzin a naftu. no přece já, ty a ostatní lidé, takže mi dlužíš pivo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Jj,je to slabééé...a proto jde z domů B) už je plný popelnik :D nastal čas na změny... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11739&pid=1199819&st=0entry1199819 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.