Rolbař Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 romane právě, že docela dost, ccček sem pár dělal a skoro každé mělo ještě: aktivní tempomat, nezávislé topení, parkovací kameru, TV tuner, automatický parkovák. Je fakt, že to byly auta z DE a většinou předváděčky, ale ten komfort :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Hoj Romane, koukám tak už to přišlo, už sem si nějakou dobu řikal že u tebe ta změna musí přijít opravdu co nevidět. Výběr toho CC je fakt parádní, ale ku spokojenosti asi ještě necháš asi hodně dodělat :-) Hlavně teda přeju aby koupě dopadla ku Tvé spokojenosti a měl si to doma co nejdříve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Je to jasný, ale třeba to vyjde. Ještě se ti chci zeptat ohledně té folie, jestli se jí nebojíš. Myslím životnosti a každodeního používání. Aby se nepoškrabala, neroztrhla atd. Mám v plánu právě celopolep, ale obávám se těch věcí co jsem vyjmenoval. Ve firmě, kde by mi to udělali, říkají že je to úplně v pohodě, že se není čeho bát, že je to prý lepší než lak, ale to říká každej obchodník, když prodává svoje zboží. Nejzišťoval jsi už dopředu nějaké informace o té folii? tak se na ulici podívej po polepených Octávkách od O2 a uvidíš hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Bacha na to...ono je folie a folie,rozhodně na autech O2 je ta folie která nemá kvalitu folii u těch dražších autáku-aspon to co jsem zjištoval ;) Agent 007 :D to byla moje první otázka když jsme začali mluvit o tomhle autě s jeho majitelem.Je na ní záruka šest let ale prý osm let bez problémů,nevím jestli už to je někde v praxi odzkoušené rozhodně ta černá matovka je exkluzivní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 krásný CC, mě jen nevoní ta nafta, ale to je podle vkusu každého soudruha :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Proč nemá origo kola a HLAVNĚ: není to DSG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 No mňa by odradila hlavne tá fólia, na takéto auto mi veľmi nesedí - skôr na Lambo a podobné šporťáky, ale keď sa ti to páči tak prečo nie. Druhá vec, už si neužiješ lesk čierneho auta ;) DSG by to malo byť vraj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Tyhle starší CCčka jsou nádherný...jedny z nejpěknějších aut. Jen kdyby to byla "plná palba" 3,6 :-) jinak ten mat je super volba...na měření není nic horšího. Tak už aby to vyšlo a CC bylo doma...už jdu pomalu chystat pořádnou výbavu:-D na tohle bude potřeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 No nevím, podle mně manuální 6-kvalt, ale třeba se pletu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Octavka na me uz stara, jinak bych ji asi koupil. :P Ja si jeste pockam a pristi rok vezmu neco poradnyho. Tak hlavne dobre prodej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Jak rika rolba, do plne tam jeste chybi veci no. Treba Columbus s TV tunerem, jak psal, KESSY(bezklicove odemykani),DSGcko,El.sedacky s pameti,vyhrivane celni sklo,vyhrivane zadni sedacky a jeste by se veci asi nasly. Nicmene auto je to krasne a super, taky o nem v budoucnu uvazuju, ale o benalu. Jen by mi asi chybelo zminovane DSG :( . To je skoda! Sam jsi prece rikal, ze chces uz jen DSG ne? Tak preju at se cernota proda a nahradi ji matovka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Pekna volba Romane koukej tady taky je moc peknej http://auto.bazos.cz/inzerat/13705871/VW-Passat-CC-20tdi-125kw-DSG-Full-vybava-CR-TOP-STAV-.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 (upraveno) Štěpáne: s tou matovou folii se dá něco vymýšlet? Jsou na to stejné prostředky? Jinak princes díky za odkaz,jak píšu těch CC ted bude jako máku od výroby těch nových kupátek :) Edit: ta cena z toho odkazu je uplně ujetá,ten co mám vybraný já je o dvě kila levnější :D Upraveno Únor 1, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Roman: folie se samozřejmě ošetřovat dá ale je na to pouze jedna kosmetika swissvax opaque nikdo jiný kosmetiku na folie nedělá, na folii matt nesmíš ničím abrazivním takže pokud si jí třeba někde škrábneš tak nelze vyleštit! ale pouze draze vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Teda jsem v šoku že budeš dávat mazlika pryč ...:( ,ale vše jde do předu a nedivím se ti tohle je vážně krasavec držím palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 np rome drzim palec krasna okta vymenou za este krajsie cc-cko hned by som ho bral vyzera dost dobre v tej ciernej matnej. inac ako pisal stefan s tou kozmetikou je to bieda ale ciernej matnej ad 3mka mam na mraky tak no problemo vymenit ale inac tusi ze 3Mko ma v ponuke neaky zacelovac skrabancov na folie ale to by som kecal ak to bude realne tak ti to pozrem aspon orientacne tak este raz drzim palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Romane: neni to jednoduché ale zkouším to... Juraj: mě se na té folii líbí že neni moc aut co to má,chci se tak trochu odlišovat,u černoty se to dařilo si myslím :) Kdyby to bylo tak jednoduché...mít na učtu prachy...koupit co chceš a v klidu prodávat mazlika...ale hold se musi hrát s "rozdanýma kartama" :) Štěpan: stejně se těším že Tě na jaře zase přivítam doma,panáčku.Ty se mě jen tak nezbaviš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 mas pravdu presne preto som chcel aj ja prelepit moju islandku do ciernej matnej len u nas som narazil na problem s prepisom farby nieje to take jednoduche ako u vas. ale je to v stadiu riesenia ale skusam nieco podobne vysledok ukazem a uvidime :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Hezký CC s matovkou, jen já mám problém do tohoto auta vlézt, je to strašně nízký a to nejsem nějak vysoký člověk, ale je fakt, že Roman je o trošku menší než já , dobrej kočkolap 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 ... dobrej kočkolap Jo jo tehle level je už někde jinde.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Romane dobrá volba, tohle CC je designově jeden z nejlepších VW v posledním desetiletí. Ta nová generace je o dva kroky zpět, bohužel. Tak držím palce ať to dopadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Tak dnes se to asi rozhodne,jedu na schůzku do Nymburka se svým a zároven projet a omrknout Passata.Na Octávku mám dva zájemce ale nemužu jit prodat dokud by nedopadl ten Passat,tak to je trošku složitější :( Hlavní je že o auto je zájem(moje) tak uvidíme jak to celé dopadne. Vy tu píšete jako bych toho Passata už měl v garáži :D Kdyby to bylo tak jednoduché... Fotky dám navečer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 K sunsetu - člověk ze Škodovky mi potvrdil mou verzi. A Passat je krasavec , ale tomu matu jsem nepřišel na chuť. Pro Tebe ale jedině dobře.. jestli to měl od novoty, tak i lak bude 100%, pokud to lepili profící a neřízli si občas do laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 tak čeče držím palce, otec se byl vozit též v cc, ale nemohl z něj vylízt, nakonec to vypadá že bude asi accord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11773&pid=1200623&st=0entry1200623 už rozprodáváš aby bylo na dovybavení CCčka? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Štěpáne: s tou matovou folii se dá něco vymýšlet? Jsou na to stejné prostředky? Jinak princes díky za odkaz,jak píšu těch CC ted bude jako máku od výroby těch nových kupátek :) Edit: ta cena z toho odkazu je uplně ujetá,ten co mám vybraný já je o dvě kila levnější :D Jo cena mi prijde vyssi a pokud mas tu cenu o 2kilca dolu tak to je super to hned bere drobnosti si muzes kdykoliv nechat dodelat co tam treba nejsou no ne?Preji at se ti to podari me se taky moc libi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 hele k tomu kocko lapovi aby si na nas Roman pri ceste na sraz len nezablikal ze uhnete lenochodi :D ale Rome az to budes mat doma tak budem mat aspon o dovod viac ist sa previest do hradca ten prvy je uz teraz jasny to super kaficko sa neda len tak zabudnut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Tak před chvilkou jsem se vrátil z Nymburska...od 18:30 do 21 hod....pakárna. Auto teda nádherny,matovka se blbě fotí a v reálu vypadá mnohem lépe.Po dvou a půl hodinách jsme se nedohodli na výkupu a doplatku,takže na řadě jsou další dvě varianty pro mě méně výhodné tak uvidime jak se to odehraje ale hlavně jde o DPH,které činí necelou stovku Tady jsou slíbené fotky té nádhery. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Auto hazi matne prasatka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Tak je to hukot tak snad to vyjde..držim palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.