Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

já za poslední rok pouze 2x kontrola v noci na alkohol, pak klasika doklady a nic víc, výbavu jsem neukazoval snad nikdy, pochválili osvětlení spz a hotovo...... uvidíme co řeknou na stk, mám jí v srpnu, když projdu s foliema,nechám je:-)

ale koukám že na hk je docela vysoká frekvence hlídek....... si u nich zastavil sám od sebe?

Odkaz ke komentáři

Woody: je to propustnost,čelní má být min.75% a boční jestli se nepletu tak včera řikali 70%.

Jim: hradecká Octavia FL má RZ 4H4 9579

Princ: já jsem z HK a do Prahy se dostanu párkrát do měsice ale jelikož mám služebáka s GPS tak s nim moc "nedráždím" a nejezdim černy jizdy ;)

Máro: vcajku to nemám,bohužel předky museji dolů i přesto že ze začátku na první pohled řikali dopraváci že to bude v pořádku :(

Krocan: ano,to bylo domluvené měření,chtěl jsem mit jistotu a vědět na čem jsem...

Odkaz ke komentáři

Woody: je to propustnost,čelní má být min.75% a boční jestli se nepletu tak včera řikali 70%.

Jim: hradecká Octavia FL má RZ 4H4 9579

Princ: já jsem z HK a do Prahy se dostanu párkrát do měsice ale jelikož mám služebáka s GPS tak s nim moc "nedráždím" a nejezdim černy jizdy ;)

Máro: vcajku to nemám,bohužel předky museji dolů i přesto že ze začátku na první pohled řikali dopraváci že to bude v pořádku :(

Krocan: ano,to bylo domluvené měření,chtěl jsem mit jistotu a vědět na čem jsem...

Diky a uz neco vis vic??? :palec:

Odkaz ke komentáři

Přijde mě že to máš jak čirý sklo, já tam mám 35 propustnost, a už je tam dost vidět, ty to máš úplně průhledný, jinak rozhodně nic sundávat nebudu, považujito za totální buzeraci a blbost volů, kteří se chtějí zalíbit jiným zavistivým blbům, jinak to nevidím. P.S. at si změří co chtějí, bud stáhnu okna, nebo jim nedovolím jít do svého auta a zvenku at si měří klidně pindoury. :P

Odkaz ke komentáři

vevca, to by mě zajímalo, jestli mají právo na to, abys je pustil do auta, případně když spustíš okna dolů, jestli jim je na "rozkaz" musíš vytáhnout nahoru. To by chtělo zjistit od někoho, kdo se v tom vyzná. Není tady na foru někdo takový? Ale myslím, že když jim budeš odporovat, tak si najdou na autě něco jiného, aby tě vytrestali. Ale fakt si nedovedu představit, že tě nějak můžou donutit vytáhnout okýnka nahoru, určitě tě kvůli tomu nebudou chtít zastřelit. :) Můžou ti vzít techničák a nechat tě zajet na STK?

Odkaz ke komentáři

Ptal jsem se nato!Taky jsem myslel ze ti na auto nemuzou sahnout, jako tvuj majetek!Ale omyl,na auto ti muzou dat nebo nalepit cokoliv co se da zpatky sundat a nebude ti branit v provozu!Tudiz boticka,merak a dalsi veci!Takze smula,jinak na nejblizsi STk do 10km s tebou pojedou kdyz nebudou mit merak nebo se jim nebude neco zdat na tvem aute,technicky stav!

Takze asi moc moznosti neni no :(

Jinac te muzou zastavit a nedovolit ti pokracovat v jizde,to uz se prej tez stalo,borec mel cerne okna jak cernoch a policije mu neumoznila dal pokracovat v ceste,ale to uz jsou fakt extremy a neplati na ne ze si to prej pred nema strhnes,proste hned od 2000-5000 az max 10tis :angry: pokuta na miste,pak si to klidne strhni :(

Odkaz ke komentáři

Barty: já měl za to že na Královéhradecku jezdí jen jedná nová modrá faceliftová Octávie-směr HK Jičin a Nová Paka včetně Náchodska :blink: Neřikej že jich je vice,to musim prověřit :)

Fido: tak jak to vypadá s videem? :D Už se na něj těším jako malej Jarda :P

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

KLuci a co STK a FOLIE na předních oknech ??? Já mám RS 2001 z Německa a tak nevím jak dopadnu na technický kontrole , jde někde zjistit průhlednost , vím že je zakazáno tu v ČR mít folie na předních oknech , ale přesto se radči zeptám než-li to sundám . Díky za odpovědi :)

Upraveno uživatelem stenly1972
Odkaz ke komentáři

hele já si to chtěl nechat změřit na stk kde má táta známý a ty mu řekli že to bude schválý až v květnu tak nevím jak to s tím teda je.... chtěl jsem si to nechat změřit kvůli svýmu klidu a abych nenarazil na nějakýho prudéra s plácačkou co by se po mě jen vozil....

Odkaz ke komentáři

No, do auta jako takového ti nemúžou, jít (pokud nemají "důvodné podezření") třeba na pašování něčeno, trestná činnost, hledaná osoba, jde jen o to, že lidi neví co můžou a nemůžou a nechtějí se hádat, a jakmile jim něco dovolíš, tak je to tvoje svobodné rozhodnutí = policajti pak všechno můžou, ale pokud máš orig auto, tak není problém, stejně tak s povinnou výbavou, ty jsi povinen ji vozit a ne ukazovat. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...