romariooo Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 (upraveno) Honzo: ted to asi trošku nechápu :o Proč tak tvrdá reakce? Jardo: být Tebou tak asi už bych sáhnul po kamerce s GPS souřadnicema ;) Pár zimních foteček :) Upraveno Únor 26, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Tu SPZ řeším já, ne Roman a řeším ji proto, že kdyby k něčemu skutečně došlo, tak jestli se dá z toho videjka rozluštit pro další řešení, resp. dohledání viníka Tak to jo , hledáš možnosti a uplatnění těchto kamer , už chápu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Romane, na té první fotce máš zadní lampy nějaké moc černé.Jaká je to úprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 úprava vymeň svetlá :D inak auto je vážne krásne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Takže se dá koupit takto tmavá lampa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 To černý auto v tom sněhu vypadá snad ještě líp :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 dajú,ale len na liftback 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 (upraveno) Černá matalíza na sněhu je užasná.P.S díky mému osobnímu "profi-udržovači",vid Štěpáne Libore: moje světla budou asi brzo k mání... Tady vypadá stejně nejlíp černota :D Upraveno Únor 26, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 jj to je bomba foto...samozrejme aj kára :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Tady vypadá stejně nejlíp černota :D Tady je to fakt nádhera, ale ty předchozí fotky nejsou nic moc. Že se nestydíš dávat sem fotky takhle špinavýho auta :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Obyčejná černá tuctovka jak by řekl někdo... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 to říkám taky :) :) :) to říkám taky :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 (upraveno) Jako kdybych to neřikal...v sobotu jsem sundal folie ze předních oken a dnes na Pardubicku vyloženě akce na propustnost čelního a předních bočních skel :lool: Ty wogo...nechápal jsem!!! P.S ale je pravda že se jim to musi brzo vrátit ty náklady vynaložené na nákup těch přístroju viz.fotka z minula-to jsem ještě měl mafiánsky auto P.S večer nahraju fotečky,děsná prcačka ale dnes jsem se opravdu smál :D To stálo za to. Na tom Pardubicku jsou celkově nějaky aktivní dopraváci Upraveno Únor 27, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Jo Romane aktivní vůl je horší než třídní nepřítel a aktivní policajt je ještě horší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 přehání to přijde mi že je kolem toho jen zbytečná hysterie nic víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Podle mě policie závidí jenom a chtějí se podívat na pěkný auto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Ono je to určitě zase přejde. Když dostali nový radary taky chytali kde se dalo a dneska policajta s radarem skoro nevidíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Já ty fólie zatím nechám a taky doufám, že budu mít štěstí a vydržím to s nimi bez pokuty až do doby, kdy už je to měření omrzí a nebudou měřit tak často. Ale jsem ochotný každý rok jednu pokutu za těch 2000,- obětovat, mě by se auto bez fólií nelíbilo. Stejně je to buzerace, mám 35% a ve dne to zevnitř není skoro poznat, že jsou tmavší. V noci mi to taky nějak extra tmavé nepřijde, žádné problémy s výhledem ven jsem ještě neměl. Takto tmavé fólie by mohli tolerovat. Nakonec ještě zakážou nosit v autě sluneční brýle, že jsou moc tmavé, je to fakt blbost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Taky je nechám , protože mají nádhernou průhlednost . Docela bych uvítal , nějakou víkendovou akci na měření folií , třeba i placenou s tím , že by výnos darovali nějaké místní nadaci , klidně bych přijel do HK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Mirouch: to si nemyslím že je to přejde,jsou to lehce "vydělany penize" :( Romane: nepřeháním,věř mi že ne ;) Libore: taky jsem takhle uvažoval ale aby mě pak kvůli foliim hnali na STK?(v dosahu 8 km) to fakt nechci :D Stenly: jestli to myslíš vážně tak neni problém to měření zařídit :) Potřebuju to vědět týden dopředu-je to otázka pěti minut :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Ja si je taky necham,seru nato zatim!Co ty svetla??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 romariooo >>> poslal jsem ti SZ , zatím děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Řepík Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 čau, pokud by to šlo, nechal bych si změřit propustnost na předních bočních sklech... do HK to mám z Pardubic kousek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Chlapi: to by neměl být problém ale potřeboval bych sjednodit ten den "D" P.S konec mafie v Čechách :D :( Šlo to tekutym pískem ale dělal jsem to dvě hodiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 lepsi to sundat nez delat sponzora tomuhle statu a prispivat politikum do koryta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Mirouch: to si nemyslím že je to přejde,jsou to lehce "vydělany penize" :( Ale přejde, radary je taky přešly. Jeden čas hned jak byl tenhle radarovej "Boom" tak stávaly den co den a střídali měšťani asi sedm míst. A dneska když je vidíš s radarem dvakrát max, třikrát do roka. A to jen když je akorát počasí, ani horko ani zima :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 No hezky mi ji pripravujes, tady ve Svajcu jsou folie zakazany :lool: V breznu ji vemu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Řepík Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 To je smutný pohled... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 (upraveno) Jo, to sundavání znám, už jsem to dělal několikrát a byla to pakárna Samotná folie šla v pohodě, ale potom to lepidlo :o. Upraveno Únor 28, 2012 uživatelem boukic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Ale přejde, radary je taky přešly. Jeden čas hned jak byl tenhle radarovej "Boom" tak stávaly den co den a střídali měšťani asi sedm míst. A dneska když je vidíš s radarem dvakrát max, třikrát do roka. A to jen když je akorát počasí, ani horko ani zima :lool: má to jednu vadu a tou je STK, tam to stejně sundáš, protože neprojdeš, vlastní zkušenost , samozřejmě jsou STK a STK, ale stejně ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.