Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Jako kdybych to neřikal...v sobotu jsem sundal folie ze předních oken a dnes na Pardubicku vyloženě akce na propustnost čelního a předních bočních skel :lool: Ty wogo...nechápal jsem!!!

P.S ale je pravda že se jim to musi brzo vrátit ty náklady vynaložené na nákup těch přístroju viz.fotka z minula-to jsem ještě měl mafiánsky auto :lol:

P.S večer nahraju fotečky,děsná prcačka ale dnes jsem se opravdu smál :D To stálo za to.

Na tom Pardubicku jsou celkově nějaky aktivní dopraváci :huh:

post-81-0-10410200-1330358134_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Já ty fólie zatím nechám a taky doufám, že budu mít štěstí a vydržím to s nimi bez pokuty až do doby, kdy už je to měření omrzí a nebudou měřit tak často. Ale jsem ochotný každý rok jednu pokutu za těch 2000,- obětovat, mě by se auto bez fólií nelíbilo. Stejně je to buzerace, mám 35% a ve dne to zevnitř není skoro poznat, že jsou tmavší. V noci mi to taky nějak extra tmavé nepřijde, žádné problémy s výhledem ven jsem ještě neměl. Takto tmavé fólie by mohli tolerovat. Nakonec ještě zakážou nosit v autě sluneční brýle, že jsou moc tmavé, je to fakt blbost.

Odkaz ke komentáři

Mirouch: to si nemyslím že je to přejde,jsou to lehce "vydělany penize" :(

Romane: nepřeháním,věř mi že ne ;)

Libore: taky jsem takhle uvažoval ale aby mě pak kvůli foliim hnali na STK?(v dosahu 8 km) to fakt nechci :D

Stenly: jestli to myslíš vážně tak neni problém to měření zařídit :) Potřebuju to vědět týden dopředu-je to otázka pěti minut :)

Odkaz ke komentáři

Mirouch: to si nemyslím že je to přejde,jsou to lehce "vydělany penize" :(

Ale přejde, radary je taky přešly. Jeden čas hned jak byl tenhle radarovej "Boom" tak stávaly den co den a střídali měšťani asi sedm míst. A dneska když je vidíš s radarem dvakrát max, třikrát do roka. A to jen když je akorát počasí, ani horko ani zima :lool:

Odkaz ke komentáři

Ale přejde, radary je taky přešly. Jeden čas hned jak byl tenhle radarovej "Boom" tak stávaly den co den a střídali měšťani asi sedm míst. A dneska když je vidíš s radarem dvakrát max, třikrát do roka. A to jen když je akorát počasí, ani horko ani zima :lool:

má to jednu vadu a tou je STK, tam to stejně sundáš, protože neprojdeš, vlastní zkušenost biggrin.gif,

samozřejmě jsou STK a STK, ale stejně ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...