Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Hele Romeo,jak to je s těma novýma znakama? Na ten předek pasuje i nový znak zezádu ze Citigo?

Vzádu mám ten leštěný chromovaný a vepředu se dá pořídit ten černý což se mi moc nezamlouvá.

Výfuky jsou fajn akorát blbečci si někteři myslí že to je šestiválec tak chtěji závodit na zelenou...naštěsti je mám na háku a jen se tomu směju :D

Odkaz ke komentáři

Když nepokurvi lak tak to je ještě dobré...horší je když kvůli 200,-Kč zničí metalízu která se nedá stříknout doztracená ;)

Jinak ten znak je znatelně větší než ten původní z dvojkové Octávii.

Až přestane hlad po nových znacích tak bude klid.Paradoxně ten starý znak stoji zhruba o 130,-Kč vic než ten ze Citigoučka ;)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Vepředu ho nemám jelikož jsem před rokem kupoval uplně nový znak ale časem ho asi taky vyměním.

Jinak k těm znakům...dal jsem na rady "zkušenějších" a vzal ten přední nový ze Citigoučka na zadek protože tam sedí líp a neodstává i když to lepení bylo trošku problematické...díky bráchovi jsme ho tam posadili na lepidlo a ukotvili(fotky na předešlé stránce) Jinak ten nový znak je větší než ten původní ale na té černé metalíze sedi dost,opravdu DOST dobře!

P.S nejlepší je to poznat v terénu když občas vidím v zrcátku jak na semaforu ho prohlížeji auta (Octávky) co stojí za mnou :palec:

Odkaz ke komentáři

ještě že mu neshořelo víno v kufru:-)

Shořet mi víno = sebevražda :loool::angry:

R: ten novej znak pěknej, k černé sedí, ale přijde mi, že se ztrácí.. ta zelená ho tam aspon "vyzdvihovala".

U Yetiho byla svolávačka na výměnu znaků, byl jsem tam, ale znak mám furt starej :loool: (a štítek potvrzenej) tak nevím, co měnili.. :lol:

Pochybuju, ze by v tovarne bouchali 2 ruzny znaky, ale mozny je vsechno.

Můžou i X jiných, vzhledem k tomu, že se k nim beztak dováží (výroba subdodavatelsky) a na lince mají jen krabice, kterou prostě směně vymění a je to.. Navíc musí zůstat jako náhradní díly atd.. A pokud vím na u Supa a Yeti ti ho bezplatně vymění od nějakýho týdne výroby.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...