Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Ok Romco..vyzkusam to taky tak a uvidime kolik mi dokaze udelat TDifun ale nechci to zas prehanet..ma tam ze kdyz vymenis to turbo..spojku za jednohmotu + olej 5w30 nebo jakej uz + soft tak zarucuje 160PS ale vzdy to je vic treba i 170HP..tak uvidme ale to turbo prej udela dost no..prave neznam nikoho osobne kdo ma jen to turbo a prehrany soft! :palec:

Odkaz ke komentáři

Martas: ta obrazovka by mi zabrala čtvrtinu zahrady člověče :lool:

Hynku: kdy dáme benz?

Máro: mám najeto lehce přes 105 tisic km a do hificáru už dlouho nespadlo ani nespadne vic jak 500,-Kč pominuli provozní náplně a kapaliny.Nejsem blázen abych snižoval ani nějak upravoval šestiletý vůz.Jak jsem už někde ve vlákně psal to raději "odložím" na podstatně novější vůz.To Ti nikdo stejně neocení při prodeji a rozhodně nechci Octávii mit dosmrti :D

Jinak musim zaklepat...jen jezdím a leju naftu,vše bez sebemenších problémů včetně toho nachipování a doplnění turba které proběhlo před rokem.Chip před třema lety :palec:

P.S dal jsem si závazek že při překročení stotisicové sledovanosti mého vlákna autak poslat z baráku ale nějak se nedaři.Před chvili dostalo přednost zateplení domečku a menší úpravy.Prostě bydlení je základ,však Ty to víš!

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...