Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Dakie a opravdu to tak funguje? Nebylo by lepší koupit desetidenní a roční se nechat až budou značky? To jestli máš nebo nemáš na známce napsaný číslo vidět skoro není. To jestli jí máš nabo ne vidět je.

A nebo přilep známku několikrát na svetr a až budeš mít značky jen sundáš, dopíšeš a znova přilepíš.

Tome vím že Romanovi nejde jen o povinné ručení, ale jak jsem psal já mám havárku, odcizení, vandalizmus a kdo ví co všechno ještě.

Nemůžu posoudit jak platí, protože jsem řešil je jedou čelní sklo, ale i to bylo v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Na co by vyšel Alianz? Mně nějak ty uvedené pojišťovny nesedí.

mě zase nesedí ten Alianz, to jsou pěkné šméčka německé,vím co bylo za dohady, když tam byl pojištěnej ten debil co do mě nacouval, jsem se s nimi pěkně porafal,

Odkaz ke komentáři

Mirouch: Dostali jste k autu převozní značku a registrační značku získáte až po několika dnech nebo týdnech? První možností je využít pro jízdy s převozní značkou známku s desetidenní platností. Pro rok 2012 stojí 310 korun. Druhou možností je koupě celoročního kuponu, na který se vyplní údaje z převozní značky. Známku však bude po přidělení registrační značky zapotřebí výše uvedeným způsobem na pobočce České pošty vyměnit za novou. Pošta si účtuje za výměnu nálepky poplatek 40 korun

Osobně bych do 10denní známky nevrážel peníze..

Odkaz ke komentáři

Vasku: když ji nalepim na sklo tak už tam nic nedopišu,o to jde.

Nebudu to hrotit,vezmu známku novou která měla jit na černotu a přilepim ji na izolepu,snad to bude v pořádku.

Jinak auto mluvi jen německy,francouzsky a anglicky takže jsem poprosil aby ten prodávajici tam nastavil angličtinu :( Jemně jsem doufal že tam bude i ruština,no nic,to budu muset pořešit tady v Pace.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tak nakonec vyhrála Kooperativa - 20 tisic kompletní pojištění včetně všech skel(díky Jardo).Když vezmu že jen panorama na tom stoji 70 tisic tak to se opravdu vyplati pro klidne ježdění.Navic mám pojištěnou stabilně posádku ve voze neboli urazové pojištění všech lidi vevnitř.Nemužu si dovolit jet bez pojištěného vozů z Německa a Kooperativa jako jedná z mála by plnila i přesto že ten vůz neviděla-stačil ji VTP a VINko.

TomasB měl nakonec pravdu že nebýt těch bezešk.bonusu(155 měsiců s kombinaci s lepší zabezpečením) tam by to vycházelo na 50 tisic :huh:

P2M jsem v šoku...i nové auto které se prodá v ČR nemá češtinu.Chápete to? Jediná firma v ČR která to umí dát dokupy aniž by to vozidlo ztratilo záruku je Rachot Nová Paka :palec:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

a k čemu tu češtinu potřebuješ?

auto na mě mluví anglicky, telefon mám nastavenej na angličtinu a vůbec mi to nepřijde

Podotýkám, že anglicky jsem se nikdy neučil

Odkaz ke komentáři

Dovozová technická kontrola. Často je třeba se objednat několik dnů dopředu. Z tohoto důvodu také doporučuji při řešení, které převozní značky koupit, vzít exportní alespoň na 14 dní. Je to sice dražší, ale můžete s nimi jezdit déle a hlavně si vyřídit všechny procedury, ke kterým je třeba, aby auto bylo fyzicky přítomno.

• Na úřadu vyplnit jednoduchý formulář A4 se žádostí o vydání čistopisu technického průkazu, odevzdat německý technický průkaz, předložit smlouvu o koupi vozu.

• A pak už jen čekat na vydání českého čistopisu, úřad na to má ze zákona měsíc…

Může mě to někdo vysvětlit svými slovy? Já jsem si řikal že dojedu na klasickou evidenčku a hotovo! :o

Odkaz ke komentáři

Já teď k vánocům kuppoval mladýmu auto dovezeny z A. Nebyl to sice individuální dovoz ale stejně jsem si všechno zařizoval sám. Chlápek to jen přivez do ČR. Dostal jsem klíče, origo techničák a smlouvu (a tu jsem jsem hned někam zašantročil). Dojel jsem na emise, dovozovou TK,která je zároveň evidenční kontrolou a pak na dopravku a hotovo. V sobotu jsem koupil a ve čtvrtek jsem na tom měl značky. Cena něko kole 7000 peněz,

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...