Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Tak stastnou cestu tam i zpet! :)

Olej v prevodovce urcite menit, na BMW klubu k tomu je dost info. Rozhodne neni bezudrzbova, jak tvrdi ofiko BMW. :)

Ja musel na dovoz STK i s rocnim fokusem s 19tkm tenkrat a nejvic je to, ze u dovozu, at je to rok, nebo 3 mes stary, je interval STK 2 roky a ne 4, jako u novych kar...

Odkaz ke komentáři

At se jdou vybodnout...co chtěji překontrolovávat na dvouletém voze navic když STK je platná v DE.Zase lobby aby se mohlo vydělávat :wallbash: škoda mluvit!

Jsem moc zvědavej na bienony,nikdy jsem je neměl a ještě vic na srdce šestiválce.

Stejně za to může Jarda pak TomasB a další co to vyprovokovali :D :lol:

:D

Hoší,hoší...dnes jsem mluvil s nejmenovaným prodejcem VW a docela mě nasadil brouka do hlavy...prý at jsem rád že jsem nekoupil toho nového Passata...že jsou s nim problémy ale nechtěl to rozvádět po telefonu.Nevím co je na tom pravdy ale stačí se podívat jaké potíže má Jarda s novým Golfem.

Jinak jsem se vždy bránil R18 a ted je tam mám na letních kolech.

Martas: zitra Ti bud potvrdim nebo vyvrátím jizdní dojmy z tak moc vychvalovaného motorů.Jinak na chip kašlu,99% lidi tvrdí že to pojede jako zběsilé a že ten chip nebude potřeba.

Bobajz: když to čtu jak mi to všichni píšou tak mám tep snad 200,šileny...

Akorát teď si asi moc nezablbneš. Bacha na ledu, sněhu, mokru a listí ;) Aby prdel nebyla rychlejší než čumák.

Michal: prověřim a vybereme nějaké pěkné papuče :palec:

Jsem byl o polední přestávce v servisu BMW a chlap se na mě podíval a povídá: "pane já jsem Vás typoval na benzin :D " nevím kde to vzal jouda.Jinak prej automatické převodovky se prej vůbec nemusim všímat což jsem rád,že aspon toto odpadá-výměny převod.oleje apod.

Dnes na Octávku volalo pět lidi,tak jsem zvědavý co se z toho vyvrbí.O vikendu mám prohlidku a v ponděli.Nejdražší v republice a pořád je asi něčím zajimavá... :lool:

S tou automatickou převodovkou, něco se mi vybavuje, že se to sice oficiálně měnit nemusí, ale... Fandové to asi mění. Jen ta výměna tuším není zrovna jednochá. Měnit nemusíš, ale mnohem dřív bude zlobit.

No a samozřejmě se těším, až mi tu novou ženskou ukážeš in natura :wub:

Odkaz ke komentáři

Tomasi: ukážu,vždyt to je i Vaše zásluha.

Dám silnou kávu a za půl hodiny vyrážíme.Venku chčije ale aspon že nepadá snih.Copak na Octávce jsou nové zimní gumy-z toho nemám lufra ale zpět to je na letních R18.Tak zatim čau kucí,za 10-12 hodin jsem zpět! :pivo::palec:

Jirko ten odkaz na ty kola je supr,asi je vezmu.Co myslíš?

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jsem doma,díky Bohu! Cesta trvala tam i zpět 15 hodin,najeto přes 1400km naštěstí bez kontrol a vice méně v pořádku.Za Rozvadovem začalo chumelit ale naštěsti před Plzni perfektní silnice.

Auto: beze slov.Tuhé řízení,nevěřiljsem že combi může být tak tuhé a podvozkově bez chyby.

Jednou mi to uskočilo asi o 20čisel,docela jsem se lekl,na autě jsou obuté téměř nové R18.Kluci mě strašili s Runfletama ale absolutně v pohodě a k tomu druhu auta to prostě sedi,nemužu si pomoct.

Zatím jen rychlé postřehy,když se na mě nalepilo auto tak ve 140 to auto oživá a sešlápnutím na plyn letí jako blánivé.Musimse to naučit,to auto je zbran...nevěřil jsem tomu že 150kW s autem vážící 1700kg takhle rozhýbe.

Z minusu: zatím se v něm cítim trochu jako v tanku :D

Z plusu: vynikajicí bixenony a jak jse psal výše raketové zrychlení :huh: (bezpečné předjiždění)

Jsem plný dojmu...i s cenou se nakonec hýblo směrem dolů.

Děkuju všem kdo mě držel palce,kdo mě fandí ale i ostatním...vid Jardo?...

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Roman: My si o tom popovidame pak spolu. ;) Ale jsem rad, ze jsi spokojeny.

Romane, upřímně...Asi bych na slova pána moc nedal..A třeba každých 30tkm ten olej v prevodovce udělal..Rozhodně tim tomu neuškodíš... ;)

Najeto nejakych 190.000 km, olej v prevodovce se asi jeste nikdy nemenil. Vse funguje na 100%. ;)

30t km je hrozna blbost, to se meni olej v motoru. Kdyz by chtel byt nekdo uchyl a menit to, tak NEJDRIV treba za 150t km. Ani na nemeckych forech neni nic o tom, ze by to nekdo menil po tolika km. A to ze se o ty auta staraji hodne poctive. ;) Zase ho tady nekrmte kravinama, chudaka.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...