Mirouch76 Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 (upraveno) Jim: určitě jo, a měl by si jim zavolat a stěžovat si. :lool: Upraveno Leden 18, 2013 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 (upraveno) To nemá smysl řešit kluci,doufám že se Ačka už neozvou. Upraveno Leden 17, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 ZASRANY AČKA! Volaji několikrát denně,to se fakt nedá.Martas měl pravdu. Napíšu jim ofiko dopis aby mě vymazali z databaze,banda idiotu kteři si myslí že ostatní si to nedokážou spočitat. Vrchol byl když mi před půl hodinou přišla sms od zaměstnance áček do mobilu že ji ode mě za 180 tisic koupi mimo bazar.To si snad dělaji kozy,čuráci! Zitra to proberu s firemnim právnikem,toto je fakt do nebe volajici. Jak jsem rikal ;) Pro takovyhle pripady mam prave jeste jednu SIMku, predplacenou, kterou kdyztak vemu a zahodim.. ;) Jinak otazka je, jestli pisemne vyjadreni o vymazani z databaze k cemu bude.. Ono se to nezda,ale oni maji tehle system celkove dost "promakanej" smerem k jejich potrebam, nejsou to novacci na trhu a hlavne jim tohle vse porad vychazi.. Kamarada tam delaval, sel na nove otevrenou pobocku, auta jsou jeho zivot, tak se tesil..Zaroven je to rovnej kluk a tak po dvou mesicich odesel..nemohl se divat treba na to, jak rodina socialne ne uplně silna, ktera jela z Kolina do LBC i s detma vlakem pro auto za 40K, ktere videli na netu (bylo to fiktivni auto,ktere nikdy neexistovalo) a AAA k tomu pristupovali tak, ze je dulezite tam ty lidi dostat a pak uz se jim neco jineho vnuti..Z takoveho jednani mu bylo na bliti, tak se sebral a sel..Tohle jsou velky praseciny, jen kvuli byznysu.. ..to jen tak historka pro zpestreni.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 vidíš romane vidíš, já ti to říkal že dlouho nevydržíš a budou tam bílá kolečka :lool: vypadá to líp, viď? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 (upraveno) Hele já jsem to nechtěl,jen jsem se kluku ptal co to obnáší,rozhodně to nebylo nějaké to demontování ani ty světla nešli do pece-to bych nikdy neudělal.Překvapili mě,ani nevím kolik to bude stát protože jsme fakturaci ještě neřešili.Chtěli mě překvapit ještě s češtinou na tři měsice ale v prvním kole se to nepodařilo kvůli staršímu FW u auta.Zitra v BMW se naleje nejnovější firmware a pak to prý půjde. Vypadá to decentně :) Upraveno Leden 18, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 (upraveno) :( ach jo... Upraveno Leden 18, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 :( ach jo... Copak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 S Áčkami treba hrať svoju hru. Keď som predával auto, tiež sa ozvali ako prvý. Prišiel som, ponúkli sumu o 2 tisíc eur nižšiu. Odmietol som, šiel som preč. Ďalšie 3 dni volali každé 2 hodiny, vždy to akože museli prebrať s vyšším menežérom :lool:, a postupne po 100 eurách zvyšovali cenu. Ja som ich vždy odmietol s tým, že to je málo a trval som na pôvodnej cene. Nakoniec tretí deň súhlasili, že mi tie peniaze dajú, ale auto musím prinieť okamžite. Tak som sadol a išiel. Auto som tam nechal na tú ich akože hĺbkovú kontrolu, asi za 3 hodiny som sa vrátil, ponúkli mi o 200 eur nižšiu sumu, než sme sa dohodli. To som odmietol, že stále trvám na svojej cene a že ponúkajú málo a odchádzam. Sadol som, naštartoval a vtedy mi skočil pred kapotu nejaký kravaťák že ok, dajú mi koľko chcem. Nakoniec som obišiel veľmi dobre, pretože mi zostala aj sada zimných kolies, ktoré som pôvodne mal dať k autu a tieto som predal pomimo za 600 eur. Takže ja som na Áčkach zarobil a nie oni vybabrali so mnou, ale ja s nimi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 OI Trumf v RS paketu s bílejma 17" jsem Áčkám prodal za super cenu, asi někdo chtěl ty kola tak to auto za každou cenu chtěly ale prodal jsem to skora za stejnou cenu co jsem to auto před rokem kupoval dá se s nima taky vydrbat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Přesně!!Kámoš prodával polo,chtěl za něj 180tis asi 3měsíce zpět!napoprvd mu rekli 160tis tak ze ne a odjel!Na druhy den mu volali nejaky manager proc odjel?Rekl ze mu dali malo!Tak mu rekli 165tis a on ze ne!Dalsi den znova,prijedte dame 170tis!Rekl ne to je malo dam aj zimni gumy!Dalsi den ok prijedte!Prijel rekli mu 175tis!Rikal,ze mu rekli v telefonu ze 180tis a on nato no nakonec ne jen 175tis!Tak sedl do auta a odjel!Prijel k baraku a telefon ze proc tam to auto nenechal?A on delate si srandu rekli mi 175tis!A on tak prijedte hned zpet dame vam 180tís tak prijel vsechno sepsali a na konec mu rekli ze musi zaplatít 5tís poplatek za prepis a nejake sracky... a on co?Nikdo mi to nerek!A oni to je vzdy!A on tak to ne ja jedu dom! A oni no ne pockejte tak 3tis vic nemuzem snizit!A on ne nerekli jste mi o zadnem poplatku ja chci 180tis jinak si auto beru!A oni tak kolik jste ochoten dat za ten prepis?A on 500kc vic ne!A oni tak pockejte poptam se manazera!Za 10min se vratil a rika,tak udelame vyjimku ale jste prvni u koho to delame!Takze dostal 180tis a jim zaplatil 500kc!Za 5dnu to auto se prodalo za 200tis! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 přesně jak píše Princes, zkoušej to...na mě taky :lool: vyplatilo se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Jako fakt!Koukal jsem ze se proste fakt nenechal a dali mu to co chtel!Bud to auto uz pro nekoho meli nebo nevim byl to rok 2007 a vzhled GTI motor 1,4 a za 5dnu bylo prodane! Proste trvej na svoji cene a pokud je to auto pro ne zajimave coz asi je kdyz ti porad volaj tak to za tu cenu co chces od tebe vemou!Jen bud trpelivej a porad rikej ne chci tolik a toĺik!Porad dokola!! ;-) verim ze ji koupi od tebe! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 když chceš prodat za 200 tisic tak musiš prodat sam....pokud chceš přes bazar je jasne,že nedostaneš tolik kolik chceš protože musi vydělat i bazar......uplně jednoduche....vzal bych 180 tisic a měl prodane hned a ne aby ně auto stalo před domem a zavazelo.....jen si musiš určit sam co je pro tebe vyhodnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 porad dokola, jen dohady jak nekdo urcite nejaky auto chce, nebo jen ty kola na nem :D to urcite... Jsou na to programy, ktery to moc dobre oceni podle km, stavu, vybavy a stari + situace na trhu a vy tak vite, na cem u jakyhokoli bazarnika budete a pak je to jen o tom nenechat se sundat... napr eurotax 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Tady neni potřeba asi slov... :( :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 uz ma sveho majtele??? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Mám takový pocit ze se tohle vlákno dnes uzavře : - ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Gratulace k prodeji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 jestli ano gratulace!!! ;-) Pekne si ji nalestil! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Romane, kdy se pochlubíš naživo? Gratuluji k prodeji. Někdo z fora? Asi ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 (upraveno) Na foru je ale krátce.Moc příjemná rodinka,doufám že tady bude pokračovat.V ponděli to bud zamkneme a nebo se vlákno přejmenuje a bude v tom pokračovat nový majitel Na fotce vzádu je nějaká clubová Octávka,dost špinavá.Kdo pozná kdo mi pomáhal s penězma? :D Jinak všem děkuju,děkuju za gratulace,pěkné auto se prostě vždy dobře prodává. V podstatě byla během deseti dnů prodaná. Tome: dnes jsem spal asi dvě hodiny ale přiští týden neni problém se potkat. Upraveno Leden 19, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 pak že to bude trvat déle, než se někdo ozve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Sympataci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 a pak že to nepujde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 kneme a nebo se vlákno přejmenuje a bude v tom pokračovat nový majitel Na fotce vzádu je nějaká clubová Octávka,dost špinavá.Kdo pozná kdo mi pomáhal s penězma? :D Není to autí superfattyho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 No vida, tak už je pryč.. Vlákno tedy zamykám a příspěvky o BMW Ti Romane přesunu do nového tématu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Gratulace k prodeji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.