ales4 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 (upraveno) vcera jsem to poslouchal, ale nic jsem z toho telefonického zaznamu neslyšel. asi jsem trochu přecitlively... :-( http://youtu.be/XoidjMoAKwY Budu 100x radsi, že to je ok.... ač pocitově mi to nepřijde jako ok.... Přeci jen na začatku jsem s tim jezdil méně a nevěnoval pozornost všemu. Ale nerad bych něco podcenil. klido s tim zajedu k někomu kdo by to posoudil a bud mě uklidnil a nebo jsme to poladili... Upraveno Únor 18, 2013 uživatelem ales4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 někde tu na netu (a není to tak dávno) byly fotky toho romanovýho výfuku a byl to komplet poslední laděný kus rozdvojený do duplexu, takže žádné RS koncovky ;) ale spíš bych se přikláněl Aleši k tomu, že tomu nic není. Octavie našich zní podobně i bez chipu a výfuku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Taky mi to prijde normalni, co si tak pamatuju jeste na oktavku. Proste se auto dostava do vyssich otacek, tak vice rve a meni zvuk...klasicke tdi PD podle me 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Prd laděný kus. Mám to stejné co měl Roman, ale právě, že on měl rs koncovky. Mění se jen toto viz foto. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 (upraveno) Aleší: já Tě zastřelím! :( Blbě jsem spal kvůli Tobě Naprosto v pohodě-zvuk "vysavače" z výfukového potrubí ,já myslím Aleši že zbytečně plašiš ;) Opravdu mužeš zustat v klidu :) Upraveno Únor 18, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 no ... pardooon :-) radeji se poptat nez neco propasnout.... @Rome dej si dnes pivko pokud vše dobře dopadne at se dospis thx za postřehy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 cim a kde maznout kliku, tu a tam zustava otevřena. Zatím jsem dveře nijak nezkoumal.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 já jsem promazal v místech které jsou viděl na fotce, tam kde klika jezdí.. mně zas vrzala, a pomohlo to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 tez se mi to stava!Tam jak totakhle zustane otevrene striknul jsem tam wd40 a uz to chodi normalne!! ;-) zkus to nebo jestli ma nekdo jinej napad ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Mi to dela klika u Brambory taky. Takze WDecko pomuze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 me to wd pomohlo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Aldo: co s tím mazlíkem provádiš člověče? Asi Ti ho brzo zabavim a přenechám modrou Fabii!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 (upraveno) @Rome to jsou detaily a taky velika pozornost a ještě neznalost. To víš stale okolo toho chodím jako okolo svateho obrazu a pozoruju a když náhodou něco malililinko nesedí tak plašm....Ja se časem sklidním. ?možná to je tím že to furt meju ... :) O vikendu chci nainstalovat monoblok... tak uvidíme jak se subaci bude libit nový sytič :-) Upraveno Únor 21, 2013 uživatelem ales4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Aldo: Ty už ji prodáváš??? http://www.autobazar-pracharna.cz/ Už jsem tam několikrát volal ale marně...jinak je docela prohlížená Filtr pevných částic tam neni,omlouvám se,mystifikoval jsem Tě,asi zkrat z mé strany.Promin. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 os tarost míň, jak tam DPF není :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 tak hlavně 1,9ky se s DPF ani nedělaly, ne? A Romane, ten odkaz tu je už několikrát a už to není ani vtipný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Dakie,delaly se mam ja i kamos BLS 2008. Aldo: co s tím mazlíkem provádiš člověče? Asi Ti ho brzo zabavim a přenechám modrou Fabii!!! Romane,uz to neni tve auto - nezapominej . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 (upraveno) Sam mas jiste dobre jisteni proti zkratu jako energy cez man o tom vis nejvice. :) nu stane se. Jsem jaksi radeji ze tam neni, presne jak pise Hydraulic o starost mene. Zkousel jsem dnes propartrat to zapojeni tech zesiku, ale odlozim to na teplejsi dny. @Romane, vyhybky k reprakum ti davali pod podlahu a nebo byly ve dverich. Jak tu podlahu jinac sundat ;) Koberec zakryva vsechny srouby a vypada to ze podlaha je vlepena, ale k vyhybkam se urco nejak dostat da :) Ten inzerat sundej, je zavadejici Upraveno Únor 23, 2013 uživatelem ales4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Aldo: výhybky jsou pod sedačkama a ten inzerát vzdávam,dokonce to měli ode mě písemně,bez výsledku :) Maros: ty to nějak prožíváš,ne? A my se s Alešem tomu smějeme :D Hold když se sejou dva stejní blázni tak neni potřeba ani slov... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Normalne som tomu skoro uveril, ze je na predaj :wallbash: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Aldo: tak co klika už funguje? Co ty rozvody? Ještě tam je zhruba 5-6 tisic do výměny ne? Olej je myslim až na 120 tisicich je potřeba udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 jj klika v pohode, je to tim ze to moc meju :-) no vyhybky jsem dal uz nehledal, ale pod sedackama bych je skutečně nehledal, podle historických fotek byly spíše vzadu a pak asi ve dverich když tam byly ty připásma. Ale nevím proto se ptám. Ja je nebudu využívat, chci to zapojit do aktivu, ale hodila by se mi tím padem ta kabeláž dozadu k zesikum. jenže ted na to není to ono počasí... Taky bych už chtěl dat dopucu se Stěpanem ten lak, opravit drobnosti přeleštit a pak jen udržovat. Jinak nic zasadního dělat neplanuji (přeci jen dodělat rekonstrukci bydlení je priorita) Rozvody s olejem a filtry udelam na jaře, ještě je jak píšeš čas myslím ze 118tis. nebo 6 měsíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 ...Hold když se sejou dva stejní blázni tak neni potřeba ani slov... Láska je láska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 aldo mohol by si mi prosim ta postnut link na ten chipex alebo napisat presny nazov tej sady?? vdaka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 no problem http://www.chipex.com/ :-) easy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Cernota tečkovana, asi už vím jak se ještě více odlišovat. Udělam tomu na leto tečkovaný face a bude. Udržovat černou je naročné, s tečkama a puntikama to bude snazší :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 To se mi ještě člověče nepodařilo :D A jak jinak? Už ses naučil jezdit s kočárem? :D Kolik máš najeto? Měli bychom se v létě někde srazit a udělat pár foteček Aldo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Čeče nekdo mě nahodil projetím kaluže ;) jinak si stale zvykam na ropačka, když přeleyu do benzínového wartase (fabie 1.2 htp) nebo renault knagoo tak je to jako tak mi ty benzinaky přijdou jako zavřený nevrlý hmyz v krabici koro to s těmi auty nehybe. Tady si stale užívám yátah při předjiždění a už začínám cítít, že by to chtělo ještě neco silnějšího. Ten zvuk je pro mě porad nezvykly... Najeto moc nemam snad 4 nadrže... rad Tě uvidím, vyměníme kary a poslechneme "sound systems" :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 (upraveno) Aldo našel jsem pár videi z Vysokého Mýta :) Musim si ho zaplatit s Bawem :) To nemá chybu! Upraveno Březen 22, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 ty ji davas :-( bych vedel... :P Taky bych do toho chci jit, radeji na trenazer nez nekde v realu ... protoze porad nevim jak se bude chovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.