lubinob Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Smát se cizimu neštěsti jo? Chudak Doli včetně Milana nesmejem sa cudziemu nešťastiu len tomu ako to Maroš nazval... neviem kde si to tam vyčítal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Maroš to si perfektne pomenoval... :( Jo jo...Márošek dneska válí :smich: :o kdo umí ten umí ...sadlo to tam pekne to pomenovanie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Asi tak, jeden zadní corner mi stačil, žádná elektrika, ledky a další ptákovinky, upgratovat se budou jen věci neelektrické 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Zase mě blbnou ty LEDky na osvětlení reg.značky cece prad na to jen nadavas kdyz se te clovek zepta jestli di dobre sedi oba odpory tak to zaspamujes a jedes dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 cece prad na to jen nadavas kdyz se te clovek zepta jestli di dobre sedi oba odpory tak to zaspamujes a jedes dal Nauč se číst Olafe Psal jsem že jsem to o víkendu kontroloval a je to v pořádku co se týče kontaktu Mám pocit že to je jakoby závislé na teplotě vzduchu či co... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 kontakt ledky nebo odporu na svorkovnici? Existuje elektricky vodiva pasta tak do ni treba namoc kontakty toho odporu abys vyplnil pripadne mezery nebo teda rozdelat svorkovnici a napajet jestli to jde, a je potreba aby sedeli oba dobre, jestli se ti v tom ty odpory klepou tak to muze delat bordel ja je tam jednou zarval a drzi, otazka je jestli mas stejnej typ ledek jako ostatni treba robert mezitim zmenil dodavatele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 když už jste u těch LEDek, vzpomněl sem si jak v interiérových žárovkách někomu prosvěcují, mě prosvěcují také, ale jenom když si vypnu stmívání vnitřního zpětného zrcátka. pokud mám stmívání aktivní tak mi neprosvěcují... to jen tak na okraj :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Romco, me to dela taky nekdy..ale v lete uplne klid...jen tedka jak je zima, tak jsem to zase dvakrat videl a jinak byl cely rok klid...prijde mi to, ze to dela, kdyz je velke vlhko...a nebo po desti a kdyz je venku zima...a to mam odpory k ledce pripajene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Tak podom skús kontakty v tom svetle, či sú dostatočne napružené aby tá LED-ka dobre držala a bol tam dobrý kontakt... mne to svieti stále bez problémov a to som to nechal len tak "provizórne" ako som to skúšal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 když už jste u těch LEDek, vzpomněl sem si jak v interiérových žárovkách někomu prosvěcují, mě prosvěcují také, ale jenom když si vypnu stmívání vnitřního zpětného zrcátka. pokud mám stmívání aktivní tak mi neprosvěcují... to jen tak na okraj :-) Přesně tak. Mě také při zapnutí stmívání neprosvěcují. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Romco, me to dela taky nekdy..ale v lete uplne klid...jen tedka jak je zima, tak jsem to zase dvakrat videl a jinak byl cely rok klid...prijde mi to, ze to dela, kdyz je velke vlhko...a nebo po desti a kdyz je venku zima...a to mam odpory k ledce pripajene Asi máš pravdu jelikož to je opravdu sporadicky.Když vytáhnu klíček ze zapalování a nechám to znovu naběhnout tak je klid. Jinak za poslední dva dny najeto 600 km se spotřebou průměrnou 4,4 na sto trasa H.K - Břeclav,Břeclav-Slovensko a zpět.Dlouhodobá spadlá na 5,4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Delat bordel Vam to muze, protoze s klesajici teplotou se snizuje odpor co mate na tech ledkach... A kdyz je to hranicni tak O II to vyhodnoti jako prasklou zarovku... rika se tomu teplotne zavisli odpor... :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Asi máš pravdu jelikož to je opravdu sporadicky.Když vytáhnu klíček ze zapalování a nechám to znovu naběhnout tak je klid.Jinak za poslední dva dny najeto 600 km se spotřebou průměrnou 4,4 na sto trasa H.K - Břeclav,Břeclav-Slovensko a zpět.Dlouhodobá spadlá na 5,4 :lool: Ty si robil Slovensko ,a že si sa neozval! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Ty si robil Slovensko ,a že si sa neozval! :lool: Miro: já tam byl pracovně na otočku v Trenčíně a navic jsem nebyl sám :) To víš že bych se ozval kdybych tam jel s celou rodinou Neboj! Dopadne to doufám že brzy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Miro: já tam byl pracovně na otočku v Trenčíně a navic jsem nebyl sám :P To víš že bych se ozval kdybych tam jel s celou rodinou :) Neboj! Dopadne to doufám že brzy :lool: Mohol si aj s kolegom na kafčo,ale v pohode,snáď inokedy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 jsi jel svým autem na služebku? sice najedeš km, ale 3,90 Kč za 1 km ujeté vzdálenosti amortizace, to se vyplatí :lool: + spotřeba podle údajů výrobce, to už se sakra vyplatí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 jsi jel svým autem na služebku? sice najedeš km, ale 3,90 Kč za 1 km ujeté vzdálenosti amortizace, to se vyplatí :lool: + spotřeba podle údajů výrobce, to už se sakra vyplatí Přesně tak :lool: Musiš mit zaplacenou silniční dan a navic auto havarijně pojištěné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 (upraveno) Jedná momentka z brněnských silnic...po levé straně Skájovo náhradní vozidlo a vepředu je Bigboss ;) (přede mnou) Upraveno Listopad 6, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 HTP zase v levym TDI ma co delat ze stiha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 HTP zase v levym TDI ma co delat ze stiha Na motore nezáleží.... medzikus je dôležitejší.... :lool: ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 tak to mas pravdu pac kdyz je nekdo kamikatzee jezdec tak je kamikatzeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 no a vo tom to je.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 no a pro FSIčko by tam musel být ještě jeden pruh "vlevo" :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Vorlajz taky kamikatzzeee? Uz tak tam bylo docela husto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Vorlajz taky kamikatzzeee? Uz tak tam bylo docela husto ;) ;) :lool: Hoši,hoši..to černy auto je koho? To je strašně hnusná koza!!! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 ;) :P :lool: Hoši,hoši..to černy auto je koho? To je strašně hnusná koza!!! ;) No to je... mal by si sa nad tým aspoň zamyslieť.... :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 ;) :P :lool: Hoši,hoši..to černy auto je koho? To je strašně hnusná koza!!! :P ereso to nebude určite....pozri aký vysavač už má z Raketky na zadnej náprave Jirko :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 no a pro FSIčko by tam musel být ještě jeden pruh "vlevo" ;) ;) myslíš pre ten "HLADKÝ DIESEL"??? :lool: :lool: ;) :P :P :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 letos jsi dostal na SH mracitka musim co ti pribude dalsi rok na otesankovy a rekl bych ze na predku uz to nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Žeby dozadu nápis SDI??? :lool: ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.