Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

kontakt ledky nebo odporu na svorkovnici? Existuje elektricky vodiva pasta tak do ni treba namoc kontakty toho odporu abys vyplnil pripadne mezery nebo teda rozdelat svorkovnici a napajet jestli to jde, a je potreba aby sedeli oba dobre, jestli se ti v tom ty odpory klepou tak to muze delat bordel ja je tam jednou zarval a drzi, otazka je jestli mas stejnej typ ledek jako ostatni treba robert mezitim zmenil dodavatele

Odkaz ke komentáři
když už jste u těch LEDek, vzpomněl sem si jak v interiérových žárovkách někomu prosvěcují, mě prosvěcují také, ale jenom když si vypnu stmívání vnitřního zpětného zrcátka. pokud mám stmívání aktivní tak mi neprosvěcují...

to jen tak na okraj :-)

Přesně tak. Mě také při zapnutí stmívání neprosvěcují.

Odkaz ke komentáři
Romco, me to dela taky nekdy..ale v lete uplne klid...jen tedka jak je zima, tak jsem to zase dvakrat videl a jinak byl cely rok klid...prijde mi to, ze to dela, kdyz je velke vlhko...a nebo po desti a kdyz je venku zima...a to mam odpory k ledce pripajene :lol:

Asi máš pravdu jelikož to je opravdu sporadicky.Když vytáhnu klíček ze zapalování a nechám to znovu naběhnout tak je klid.

Jinak za poslední dva dny najeto 600 km se spotřebou průměrnou 4,4 na sto trasa H.K - Břeclav,Břeclav-Slovensko a zpět.Dlouhodobá spadlá na 5,4 :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Asi máš pravdu jelikož to je opravdu sporadicky.Když vytáhnu klíček ze zapalování a nechám to znovu naběhnout tak je klid.

Jinak za poslední dva dny najeto 600 km se spotřebou průměrnou 4,4 na sto trasa H.K - Břeclav,Břeclav-Slovensko a zpět.Dlouhodobá spadlá na 5,4 :lool:

Ty si robil Slovensko ,a že si sa neozval! :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...