Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Právě jsem se vrátil z STK :D

Jako naschval mi rupla žárovka v pravém obrysovém světle pár hodin před STK...

Jinak folie absolutně neřešili a na xenony se borec jen díval a divil že se Škodovka vrací na ovládání na kolečko :lol: na což jsem mu řekl že asi pochopili že to nemá moc valnej smysl ta dynamicka regulace... Největší pozdvižení měli z duplexu na který se přišla podívat pomalu i jejich uklízečka :smich: Takže na dva roky mám klid a pokoj ;)

Odkaz ke komentáři
Právě jsem se vrátil z STK :lol:

Jinak folie absolutně neřešili a na xenony se borec jen díval a divil že se Škodovka vrací na ovládání na kolečko :D na což jsem mu řekl že asi pochopili že to nemá moc valnej smysl ta dynamicka regulace... Největší pozdvižení měli z duplexu na který se přišla podívat pomalu i jejich uklízečka :lol: Takže na dva roky mám klid a pokoj :smich:

:D :lool: :lol: tak to je "inteligencia" na tých STK ;)

a na emisnú kedy ideš? :lol:

Odkaz ke komentáři
Právě jsem se vrátil z STK :D

Jinak folie absolutně neřešili a na xenony se borec jen díval a divil že se Škodovka vrací na ovládání na kolečko :) na což jsem mu řekl že asi pochopili že to nemá moc valnej smysl ta dynamicka regulace... Největší pozdvižení měli z duplexu na který se přišla podívat pomalu i jejich uklízečka :) Takže na dva roky mám klid a pokoj :palec:

Kolik Tě to stálo Romane :smich:?

Btw já mám od včerejška taky STK, ale narozdíl od Tebe mám xena origo, takže jsem se nemusel bát :-D

Odkaz ke komentáři
Tak Misaku vis jak to jsou ti chronicni napodobovavaci, RS narazniky na normalni octu aby to vypadalo, chip aby to vubec jelo, duplex aby to vypadalo jak kdo vi co, a xena aby to aspo trocha svitilo a takhle by se dalo pokracovat dal a dal

:palec: :) :) :D :smich:

Nedráždi ho, bude jak rozzuřený tygr :-D

Jediné co mě zaráží, a to si neber Romane osobně, to je jen zamyšlení nad systémem, stát už vrazil takové miliony či spíš miliardy do on line napojení stanic, s tím, že neprojde nic co nemá a tys s těma černočernýma foliema projel bez problémů...

Odkaz ke komentáři
Jediné co mě zaráží, a to si neber Romane osobně, to je jen zamyšlení nad systémem, stát už vrazil takové miliony či spíš miliardy do on line napojení stanic, s tím, že neprojde nic co nemá a tys s těma černočernýma foliema projel bez problémů...

Právě, že ten systém absolutně nic neřeší. To si pouze lidi myslí, že se něco změnilo, ale v podstatě vůbec. Jediná změna je v tom, že se nyní hlídá, aby každý vozidlo strávilo na tom kterém úseku daný čas, který je předepsaný. Ale už se neřeší, co se s tím autem děje, takže v praxi se mechanik podívá, řekne ti, že příjde za pět minut a jde na kafčo. Po pěti minutách příjde, koukne na hodinky a přejede na další úsek. Takže fraška největší a skutek utek :palec:

Odkaz ke komentáři

Jinak ode dneška jsme nastěhovaní do nového hnízda :D

Během měsičních úprav na domečku jsem zhodil 8 kg.Chtěl bych timto moc poděkovat Petrovi který mi přijel pomoct až z Brna-mod.p2p :palec:

Je to prvorepubliková vila která prošla rekonstrukci přímo v H.K takže lepší dostupnost do centra a tak...

Musim časem pořešit a upravit vjezd do garáže do které se sice vejdu ale musim hodně opatrně :smich:

P.S a díky ještě Gerrikovi který mi taky hodně pichnul při stěhování. :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...