ales4 Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 jj fotos nejake dodám, ale až to bude finalizované, muzika se foti blbě :-) Ted budu 14 dnů mimo republiku, snad poté se mi to povede dokončit. Výběrko probehlo snad jak mělo, po té to sice nejaké lokalni vlny pozdvižení přineslo, ale hold to k tomu patří a mnohemu se mohu učit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 par fotek z mobilu Zadní plato musim předelat. Mam krapet jine velikosti zesiku. Jinak mi po vyndani šupliku u spolujezdce a opetovne instalaci hlasi maxik poruchu na airbagu. Nepomuze ani vypnuti a opetovné zapnutí. Jezdil jsem chvili bez toho supliku, tak byl odpojeny konektor na vypinání a zapinaní bagu, jestli to nahazelo nejake chyby nevim. Co bych měl udělat aby se ta chybka odstranila? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Zajet na diagnostiku a nechat odstranit chybu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Jak to celé dopadlo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Zajet na diagnostiku a nechat odstranit chybu ;) Je to tak, při odpojeném airbagu neotáčet klíčkem, jinak se načtou chyby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Ahoj Romane, nevieš náhodou, kto má tu na fóre na prístrojovke a dverných lištách nalepenú karbonovú fóliu? Nemám v tom prehľad a chcel by som ju pred tým vidieť, než to nalepím :) Baworák poslúcha? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 (upraveno) Niki: to fakt nevím,já jsem měl tu folii na Felicii na sloupkách venku ale o dvojkařich fakt nevím kdo to má.Navic už jsem tak trochu mimo hru. Bawko poslouchá a dlouho poslouchat bude.Už šetřím na novou pětku :D Upraveno Červen 26, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Ahoj Romane, nevieš náhodou, kto má tu na fóre na prístrojovke a dverných lištách nalepenú karbonovú fóliu? Nemám v tom prehľad a chcel by som ju pred tým vidieť, než to nalepím Napriklad ja :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14227&view=findpost&p=1276166 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Kyselinka, dík za odkaz Novu päťku by som prijal aj ja, ale ako som bol v Brne na autosalóne, pačila sa mi aj jednotka ;) , ten posed v nej bol parádny, po sadnutí si som mal pocit akoby mi ten interiel narástol na mieru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Trošku nostalgie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 (upraveno) Aleši: něco nového? Upraveno Červenec 14, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Teda Aleši, měl bys to umejt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Hydraulik - to uz je stara fotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Stará ale krásná :D v dobrých rukou a navic se skoro pravidelným hlášenim To že se dostala ještě do lepší péče je opravdu výjimečný stav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 nejak nemam moc casu se sem jit juknout ... auto stiham, luxovat a omyvat..., na lak se chystam... auoto je ted krapet stranou, ale slouzi skvele... musim ale na servis, už se cernota hlasi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Aldo: chceš doporučit vyzkoušené lidi z okoli Prahy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 jj zrovna to řeším kam jet na servis... Prahu mam 45 km na jih, kdyby byl někdo okolí Mělník, Kralupy, Roudnice n/L díky za support :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Alesi urcite bych se domluvil s rolbarem nebo s garnym tady na foru. Jsou to kluky ktere znam osobne a vim ze to je na jistotu. Navic pusobi v Praze takze dalsi plus. Kdyztak zavolej,probereme to po telefonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Odchazi mi asi pravý xenon, zacina svitit do fialova, je to jeho blizici se konec a nebo je to nejak "normalni" :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 blížící se konec výbojky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Jj, vybojka mele z posledniho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 (upraveno) To znamená že vydržela cca 50 tisic km což neni moc ;)Měla by vydržet jednou tolik. Aldo: nepřijaté hovory koukám že ti nic neřikaji :( Upraveno Říjen 10, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Promin Rome,byl jsem v Nemecku,pak jsem zapomel :( zovolame si o vikendu, vubec nestiham najit cas na auto ;) jaka tam je patice, jeste jsem to nerozebiral,asi ma smysl koupit rovnou I druhou. Jo a svitim xenonama jen ve tme jinak uzivam denni sviceni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 D1S tam jsou a urcite kup obe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 u scouta tuším odešli po 100k ty vybojky, potom sem tam dal novy a ty začli divně svítit po 36 tisíc km.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Koukej se o cernotu starat nebo Ti ji necham zabavit:))) co rozvody? Uz mas zarizeny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 @Romane, staram se jak mi sily a cas stačí, mam 122 tisic, takze rozvody jsou predemnou. Kosmetika dosla, tak je takova obalenejsi, ale už je objednam... njn to viš toho času nejak moc není, ač vím že to je o prioritach ... @Princess Diky za identifikaci výbojek. už holky poblikavaji, sterače jsou taky už opotřebovane, za deště ve tmě nevidím a baterka zimu neda. k tomu rozvody atd, no bude to "darda" ale udělat se to musi. Doporučite mi prosím někoho místního kdo by mi rozvody udělal i se zapisem do servisky. Někoho kdo ma rad černotu :-) Mělník, Kralupy, roudnice, případně Praha nebo Ustí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 hradec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Garny v Praze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Zkusil bych se domluvit s Rolbařem.Aleši,ozvi se mi,dám Ti na něj kontakt.Předběžně jsem to s nim probiral a neměl by být problém(rozvody udělá taky) Garny taky jak píše kolega ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.