vorlajz Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 jo to SDIčko by mi slušelo... zvuk a výkon jako SDI mám.... :rofl: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 jo to SDIčko by mi slušelo... zvuk a výkon jako SDI mám.... :rofl: ;) ;) :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Roman: Tak Timon (zo ŠH) už má prerobenú octaviu R32 na facelift ;) http://lukasegl.fotohd.sk/main.php?cmd=ima...pg&var2=0_0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Mároš: to teda fakt čumim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 k TIMOVI jsem nasel jeste toto http://www.autohificlub.cz/forum/10/1044263/#bottom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 To vlákno jsem četl už jednou a musi to být docela dobrej blázen ten maník ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 To vlákno jsem četl už jednou a musi to být docela dobrej blázen ten maník ;) To teda jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 jj fakt blazen ale takove ja muzu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 k TIMOVI jsem nasel jeste toto http://www.autohificlub.cz/forum/10/1044263/#bottom Tie prvé fotky sú od nás z Prešova :) :) :D :D mal pekné prejazdy B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Právě jsem se vrátil z STK :D Jako naschval mi rupla žárovka v pravém obrysovém světle pár hodin před STK... Jinak folie absolutně neřešili a na xenony se borec jen díval a divil že se Škodovka vrací na ovládání na kolečko na což jsem mu řekl že asi pochopili že to nemá moc valnej smysl ta dynamicka regulace... Největší pozdvižení měli z duplexu na který se přišla podívat pomalu i jejich uklízečka Takže na dva roky mám klid a pokoj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 No vidíš vždyť jsem Ti říkal, že projdeš v pohodě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Právě jsem se vrátil z STK Jako naschval mi rupla žárovka v pravém obrysovém světle pár hodin před STK... Jinak folie absolutně neřešili a na xenony se borec jen díval a divil že se Škodovka vrací na ovládání na kolečko :D na což jsem mu řekl že asi pochopili že to nemá moc valnej smysl ta dynamicka regulace... Největší pozdvižení měli z duplexu na který se přišla podívat pomalu i jejich uklízečka Takže na dva roky mám klid a pokoj :D :lool: tak to je "inteligencia" na tých STK ;) a na emisnú kedy ideš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Ty jo...gratulace ze tvoje HIFIcar muze legalne do provozu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Mároš: co blázniš? Bez emise Ti STK nikdo neudělá :) tudiž emise je prvním krokem k uspěchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Právě jsem se vrátil z STK :D Jako naschval mi rupla žárovka v pravém obrysovém světle pár hodin před STK... Jinak folie absolutně neřešili a na xenony se borec jen díval a divil že se Škodovka vrací na ovládání na kolečko :) na což jsem mu řekl že asi pochopili že to nemá moc valnej smysl ta dynamicka regulace... Největší pozdvižení měli z duplexu na který se přišla podívat pomalu i jejich uklízečka :) Takže na dva roky mám klid a pokoj Kolik Tě to stálo Romane ? Btw já mám od včerejška taky STK, ale narozdíl od Tebe mám xena origo, takže jsem se nemusel bát :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Tak Misaku vis jak to jsou ti chronicni napodobovavaci, RS narazniky na normalni octu aby to vypadalo, chip aby to vubec jelo, duplex aby to vypadalo jak kdo vi co, a xena aby to aspo trocha svitilo a takhle by se dalo pokracovat dal a dal :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Tento mesic musim taky na STK Vsechno je o lidech. Kolik ted vubec stoji penez STK a EMISE...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Tak Misaku vis jak to jsou ti chronicni napodobovavaci, RS narazniky na normalni octu aby to vypadalo, chip aby to vubec jelo, duplex aby to vypadalo jak kdo vi co, a xena aby to aspo trocha svitilo a takhle by se dalo pokracovat dal a dal :) :) :D Nedráždi ho, bude jak rozzuřený tygr :-D Jediné co mě zaráží, a to si neber Romane osobně, to je jen zamyšlení nad systémem, stát už vrazil takové miliony či spíš miliardy do on line napojení stanic, s tím, že neprojde nic co nemá a tys s těma černočernýma foliema projel bez problémů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Tento mesic musim taky na STK Vsechno je o lidech. Kolik ted vubec stoji penez STK a EMISE...? Olomouc osobák s řízeným výfukovým systémem benzín 400,- ME, 550,- STK. Neřízený tuším 350 za ME, nafta kolem 600,-. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Jediné co mě zaráží, a to si neber Romane osobně, to je jen zamyšlení nad systémem, stát už vrazil takové miliony či spíš miliardy do on line napojení stanic, s tím, že neprojde nic co nemá a tys s těma černočernýma foliema projel bez problémů... Právě, že ten systém absolutně nic neřeší. To si pouze lidi myslí, že se něco změnilo, ale v podstatě vůbec. Jediná změna je v tom, že se nyní hlídá, aby každý vozidlo strávilo na tom kterém úseku daný čas, který je předepsaný. Ale už se neřeší, co se s tím autem děje, takže v praxi se mechanik podívá, řekne ti, že příjde za pět minut a jde na kafčo. Po pěti minutách příjde, koukne na hodinky a přejede na další úsek. Takže fraška největší a skutek utek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Přesně tak mi to přišlo - nebrali tam karty, takže jsem musel pro lowe do bankomatu a vlastní kontrola začala o půl hodiny dýl než jsem byl objednán a i když přede mnou žádné auto nebylo, nic se nedělo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 jo tak to muzu potvrdit, Ja byl na STK za 10 minut hotov a mechanik mi rika, pro doklady si zajdete tak za 15-20minut ... na mou otazku proc, kdyz uz je vse hotovo ... no my mame interval na kazde auto a ten musime dodrzet! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 To isté funguje aj u nás, na jedno auto majú 30 minút, takže keď ho vybaví za 10 tak si treba počkať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Tento mesic musim taky na STK Vsechno je o lidech. Kolik ted vubec stoji penez STK a EMISE...? Celé mě to stálo 1100,-Emise plus STK a je fakt že jsem taky čekal 7 minut kvůli tomu že maji na auták předepsaný čas. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 A jak ti delali emise??? Trapili tveho mazlika??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 A jak ti delali emise??? Trapili tveho mazlika??? Já nevím :D já jsem byl zrovna kouřit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 hahaha ty jsi kouril jo :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Jinak ode dneška jsme nastěhovaní do nového hnízda :D Během měsičních úprav na domečku jsem zhodil 8 kg.Chtěl bych timto moc poděkovat Petrovi který mi přijel pomoct až z Brna-mod.p2p Je to prvorepubliková vila která prošla rekonstrukci přímo v H.K takže lepší dostupnost do centra a tak... Musim časem pořešit a upravit vjezd do garáže do které se sice vejdu ale musim hodně opatrně P.S a díky ještě Gerrikovi který mi taky hodně pichnul při stěhování. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Tak klidné a příjemné bydlení Romane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Tak a je to venku... Romario a jeho rodinka ma krasne bydleni... Je to tiche mistecko nekde v HK a ma krasny vyhled z terasy... :D PS: rad jsem Vam pomohl... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.