Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

pojistene ? znam na opravu pokud nechces menit vybornou firmu mam na ne skvele reference byl u nich i tatik s BMW pac podcenil cenu celniho skla pri pojistovani. POkud chces opravovat co nejdrive prelep misto izolepou at do praskliny nepadaji necistoty

sklo na OII vyjde na cca 10t SK = 300€ aj s prácou v servise

Jse hodnej Olafe ale udelam si to sam u znameho v servisu. Cena skla vcetne lepidla je 3400 Kc je to za nakupku, ale menit to budu az bude teplo... Podle mne prelepit to nema cenu protoze je to uz docela velika prasklina a postupuje dal... Svina jedna...

Odkaz ke komentáři
Jse hodnej Olafe ale udelam si to sam u znameho v servisu. Cena skla vcetne lepidla je 3400 Kc je to za nakupku, ale menit to budu az bude teplo... Podle mne prelepit to nema cenu protoze je to uz docela velika prasklina a postupuje dal... Svina jedna...

Co to máš za sklo??

Mě jen boční u spolujzdce kdysi stálo 5 tis. Kč bez práce!!

Odkaz ke komentáři
p2p a koľko stojí to "polarizované" fialové sklo? Keď som ja menil tak stálo až 2x toľko :)

Co vše může zprostředkovat? Myslím jaké ND, všechny?

Sem tam pomaham kamosovi v servisu a vzajemne si pomahame... On s autem a ja z PC atd... Proto neni problem neco sehnat za nakupku...

Odkaz ke komentáři
Tady jsou slíbeny fotečky před několika dny...

Koupil to ten známý v Německu kde to vyšlo cca o 700 tisic levněji jako nový vůz :angry:

P.S koukám že to je nějaké malé :) zkusim s tim něco udělat...

romco jak to vypada... je to male nic na tom neni vydet.. nechces to zvetsit...????

A jak to vypada stim zdilenim dat co jsi rikal ze udelas... jinak to smaznu.. uz to tu mam pomale pul roku a zabyra to moc GB v notysku... tak to bud posli nebo to smaznu.. me to tu jen zabira prostor

Odkaz ke komentáři

Snížo: DVD Ti pošlu poštou jak jsme se domluvili po mobilu...jen potřebuju Tvou adresu.Jinak fotečky mi nejdou zvětšit což je škoda jelikož zrovna ta jedná zimní je velmí povedená :o

Jinak že by takhle vypadala nová Octávia?

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...