p2p Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Uvedu to trouchu na pravou miru... Dratek je v destickach a kdyz ho prerusis opotrebenim desticek tak to signalizuje opotrebeni brzd a nebo to prerusis napr vytahnutim konektoru a signalizuje to stejne...je uplne jedno kde je to prerusene... bude to signalizovat... Bud opravdu sjel desticky co je podle mne blbost nebo neco potkal a utrhl privodni draty nebo konektor... :D nez menit desticky tak radeji uzavrit okruh a jezdit bez indikace a kontrolavat je prubezne (desticky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Tak jsem se byl dívat dnes při světle a brzdové destičky vypadaji jako nové.Opticky nebylo nic poznat že by tam byl odpadlej drát(signalizace) Vytočil jsem kola do maxima ale budu muset rozdělat kolo a spojit ho jak píše p2p :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 (upraveno) tak nevím jak to je u Octávky, ale u VW je signalizace destiček v levé přední a pravé zadní, tak se na to zkus kouknout, poznáš to podle kabelu vedoucí od destičky resp. konektoru který tam je, mohlo dojít k ulomení konektoru nebo odlítnutí bordelu a trefení tohoto konektoru, případně nějakému poškození při propružení tlumiče nadoraz, když to bylo po projetí dírou p.s. tak jsem taky koukal do DP, Octa nemá signalizaci na zadku, to docela čumím, klasika oklešetěný vw Upraveno Únor 13, 2010 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 po 17 000 km ta mezera mezi deskou a kotoucem nebude kdo vi jaka, navic by to muselo byt vodive a zkratovat to ten kontakt co je v desce takze spis ten konektor, ale pokud se rozpadl konektor bal bych se i o disk anebo vadná destička s příliš hluboko zalitým kontaktem signalizace, možný je všechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Jardo:To jsem věděl už včera že OII na zadnkách nic nemá - když jsem byl na cestě tak jsem volal Roberta a ten mi to zjištoval od Jardy Rolbaře a OII má signalizaci jenom vepředu a mělo by to prej vidět na levé řidičové straně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 je to u řidiče, jsme to zapojovali v létě, juknem na to u tebe dneska odpolko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 je to u řidiče, jsme to zapojovali v létě, juknem na to u tebe dneska odpolko Nene.Já na to mrknu sám.Až přijedete tak dostanete to moje dobré pressičko s mlíčkem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 no a potom je presne ten problém čo sa stal Jirkovi, že servis pozrel voľným okom cez elektrony povedali si vpredu v pohode zadok už nekontrolovali, že zapíska signalizácia a potom sa zodral aj kotúč kov o kov Na OII sú takéto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Mároš: díky za fotku :) Jinak jsem byl včera tak nasranej že jsem ji nechal stát venku a ani nezaparkoval do garáže ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 no přesně, tak to je kontrola na dvě věci, když první se sjedou předky a zadky kontrolovat ručně? to je politika škodovky, napíšou kontrola brzd a ona je ve skutečnosti taková poloviční, vždyť asi na zadku tak nesejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 to je ono, hlavne že vždy nadáva na Skáju že kto má težké boty...hneď si sa odhalil :) To je čistá závist ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 no a potom je presne ten problém čo sa stal Jirkovi, že servis pozrel voľným okom cez elektrony povedali si vpredu v pohode zadok už nekontrolovali, že zapíska signalizácia a potom sa zodral aj kotúč kov o kov Ono tam šlo o pochybení přejímacího technika. Já mu řekl, že svítí kontrolka brzd a on napsal do protokolu "Zkontrolovat přední brzdové obložení". Počítal totiž s tím, že když se předtím zadní měnili později než přední, tak že musí být ještě OK. Já jsem mu na to řekl, ať kouknou i na zadní, protože se mi zdají taky KO, tam bylo vidět i přes disk, že je tam max 1mm. Moje chyba byla, že jsem si to nenechal zapsat do toho protokolu a spoléhal jsem na to, že když mi to odkýval, tak to udělají. Samozřejmě, že ten mechanik koukl jen na přední, jak to měl v papíru a když jsem se pak toho přejímacího technika při předávání auta ptal, jestli je podle něj ten jeden milimetr na zadku OK, tak se ani nepodíval a jen řekl, že to je v pohodě a ještě to vydrží. Samozřejmě, že do týdne byl kotouč v prdeli :) ...Ale zaplatil ho servis, byť po hodině dohadování, holt šáde-werke rulezzz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Tak dnešek je zatím bez uspěchu...nic neni vidět ani po rozdělání předního kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 NA 1 a 3 snimku co jsi fotil je videt prerusena izolace od signalizace tloustky oblozeni a na 98 proc je tam i ruplej kabel.... to cervenoucke... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Neni to přerušeny.Schválně jsem odsunul tu červenou bužirku abych se o tom přesvědčil :) tam bude jiná zrada ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Odpoj konektor a propoj oba piny konektoru nejakynm dratkem a mela by zhasnout kontrolka oblozeni kdyz nezhasne je to ruple nekde dal do auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Dobře.Zitra to zkusim.Nejvic mě sere ta zima.V tomhle se fakt nedá nic moc dělat...všechno je ztuhlé :) Jinak budu muset do servisu i když nerad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Takže tam právě má být kontakt? Já myslel opak, že jakmile se sjedou desky, tak se ty kontakty spojí a tím pádem rozsvítí kontrolka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 ne jak ten kontakt dratek probrzdis tak se to rozpoji a zarovka sviti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Takže když se rozpojí ty koncovky a propojí oba kontakty, tak by to mělo přestat svítít, ju? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 jj a kdyz to neprestane svitit tak je prerusen kabel dal od kola... hlavne kluci kudrnati nesplest si to s ABS... to je ten truhy kabel a ten nechcte napokoji... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Za koho mně máš to je jasný, že to je ABS. Ten jsem přefíkl jako první, zbytečná věc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 To ti roman pekne podekuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Ten neví co je ABS, takže to nepozná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Ten neví co je ABS, takže to nepozná :) Hahaha jdu se podívat ven jestli mě někdo neukradl hlinik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 ja bych teda s brzdama nelaboroval, zvlaste kdyz to muze mit dopad na kotouc, desky stoji par penez, bych nic nezkratoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Už si zkusil tam strčit ten drátek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 To se normalne dela kdyz si nekdo koupi spatne desticky bez signalizace tak se to propoji a je klid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 jsem to přeci včera propojoval a nic, možná blbě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Tak auto už je na čtyřech kolech.Hláška zmizela a já nemusim mit stresy s těma joudama v servisu Bylo to opravdu přerušenym drátem k destičce i když opticky to bylo neporušeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.