Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Denné svietenie je pekné na audinách,ktoré je priamo v hlavných svetlách a má nejaký tvar podľa ktorého je audinu poznať už z diaľky,ale pokiaľ sú to iba dva rovné "ničnehovoriace"pásiky mimo reflektorov,to mi pripadá ako domarobené aj keˇje to z výroby a rozhodne by som ich na uto nedal.Čo sa týka hmloviek,bude to iné,ale nie lepšie,nakoľko si myslím,že oveľa coolovejšie vyzerajú svietiace xenony,ako nejaká "lacná" náhrada niekde dole a tým pádom miesto kde by mali svietiť svetlá,ostáva prázdne. :D

Odkaz ke komentáři

denní světla je jedna velká s prominutim píčovina !

k čemu to je dobrý ? Když proti mě jede auto s dennákama tak to zaprvní vůbec nesvítí a za druhý to auto nevidim..

takže sou tam proste nahovno..

A proč vůbec denní svetla ? Proč nesvítit normálníma svetlama co sou na autě ? Aby se nevysvítili žárovky ?

Zase náká vymoženina moderní doby, kterou si na auto dává každej druhej blbec kterej nechce bejt vidět na silnici !

Odkaz ke komentáři
denní světla je jedna velká s prominutim píčovina !

k čemu to je dobrý ? Když proti mě jede auto s dennákama tak to zaprvní vůbec nesvítí a za druhý to auto nevidim..

takže sou tam proste nahovno..

A proč vůbec denní svetla ? Proč nesvítit normálníma svetlama co sou na autě ? Aby se nevysvítili žárovky ?

Zase náká vymoženina moderní doby, kterou si na auto dává každej druhej blbec kterej nechce bejt vidět na silnici !

Nejsou svetla jako svetla milej zlatej

post-289-1267118017_thumb.jpg

Upraveno uživatelem davidek.c
Odkaz ke komentáři

nj, ale tohle je něco jinýho..

Todle beru jako jedinou vyjímku neorigo denních..

Myslim spíš ty laciný šmejdy, co si kupuje každej druhej a hned si je cpe na auto..

a myslí si jak tam má 50vysocesvítivých ledek a jak je to hned lepší než normální lampy na autě..

přitom to svítí s bídou v úhlu 15°

Ty co máš ty, tak svítěj naprosto špičkově, už sem jich i pár montoval, tak vim o čem mluvim, sice draší, ale vyplatí se to..

Odkaz ke komentáři

Tak u nás je to taky zakázaný a jeden čas tím zkoušeli prudit. Zejména když tím někoho upozorňuješ na měření se jim to nelíbí. Ale je to spíš teorie. V praxi je to absolutně neprokazatelný a nevymahatelný. Jednak bude těžko někdo stát celý den někde s kamerou a čekat, jestli zrovna v tom místě náhodou někdo neblikne a hlavně - jedna výjimka, kdy je blikání povolený existuje - a to sice, pokud tím odvracíš hrozící nebezpečí, respektive tím na něj upozorňuješ druhého řidiče. A nikdo ti nikdy nedokáže, že si někde mimo záběr potenciálního videozáznamu nehráli vedle cesty děcka s balónem a tys protijedoucího neupozorňoval, že se motají nebezpečně na silnici (což v praxi není potřeba ani specifikovat, prostě jsi odvracel nebezpečí a víc nemusíš říkat, těžko to bude někdo smysluplně vyvracet) :smich:

Odkaz ke komentáři

Romane a kvůli čemu chceš to denní svícení ? Jde ti o účelnost (snížit odběr elektriky) v tom případě by stačilo nakódovat denní svícení na mlhovky ...

a nebo ti jde jen o jedinečnost ala Audi ?

Jinak já osobně bych se mlhovek nikdy nevzdal, protože ze své podstaty mají svítit do široka a osvětlovat za mlhy krajnici, což si myslím, že je důležité a já je občas taky zapínám, když jedu lesem, jak už tu kluci psali (samo když proti mě nikdo nejede). Je fakt, že nevím jak moc dobře osvětluji krajnici ty RS mlhovky, ale ty klasický tuto funkci plní dobře.

Myslím, že lepší je mlhovky mít a použít je 2x do roka než aby ti jednou chyběly ...

Odkaz ke komentáři
Aleši: jednoduchá odpověd-abych nemusel svítit v létě xenonama :)

Tak v tom případě si nakóduj denní svícení na mlhovky a máš to, a mlhovky ti zůstanou zachovaný, já to tak mám taky :rolleyes:

proč chce denni sviceni...je to jasne...chce se opičit po mně hradečak.... :)

Já jsem si to hned myslel :lol:

Odkaz ke komentáři
Ty Romane ze tam hraje to moje CD??? Teda to ode mne... ;)

Nene.Tvoje CD je jinde ale taky pěkné ;)

Jinak zitra nahodim fotečky OII od táty která jde na prodej.V pěkné výbavě,záruka najetých km a v perfektním stavu-je to 1,9 TDi 77kW.Důvod prodeje-koupě jiného vozu(na ktrý se mimochodem moc těším...) :D Zkuste někdo rozhodit sítě kdyby někdo z Vaších známých měl zájem.Výhoda je že to je opravdu pěkný vůz :P

Odkaz ke komentáři

ŠKODA OCTAVIA II AMBIENTE 1.9 TDI 77 kW

Rok výroby : 2004

Najeto : 74782 km

Karosérie : sedan

Barva : šedá iron metalíza

STK : 18 února 2012

Výbava :

8x airbag, ABS, ESP, ASR, centrální zamykání na DO, autorádio s CD přehrávač, GPS navigace, sada Handsfree s Bluetooth, el.ovládaní předních oken, el. ovládaná a vyhřívaná zrcátka, tónovaná skla, litá kola včetně rezervy + sada zimních kol na discích+poklice, maxi DOT, nastavitelný volant, výškově nastavitelná sedadla řidiče a spolujezdce, schránka na brýle, přední a zadní loketní opěrka, tempomat, palubní počítač, origo xenony, imobilizér, zámek radící páky, dvojitý autoalarm, odnímatelné tažné zařízení, 2x klíč, autopotahy, textilní a gumové koberečky, pravidelný servis v autoservisu Škoda, servisní knížka, první majitel-PROSTĚ PANENKA skoro jako černota :facka: P.S je to vůz mého táty tzn.že tam je zaručený stav co se týče najetých km a jistota že nekupujete auto posvařované z několika dílu.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...