sejvi Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Pekne motokary i areal tam vypada slusne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Prej trosku dyt je jako ja uz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Nebo jako ja ze jo Olafe??? hihihihiiiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Sejvi: je to bejvalej skleník a jeden z největších areálu u nás v republice.Plocha: 10.000 m2. Ze začátku jsem si řikal že to snad ani nedám...ale když to "člověk má v sobě" tak pak má pocit jakoby s tim už někdy jezdil.BOMBA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Žlutá brněnská letka na návštěve v Hradci Králové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 To zase jeli Brňáci domů 6 hodin jako na narozky k molemu ne? :D Doufám, že tam aspoň máte penny... :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 To byla náhodou příjemná chvilka dne Akorát mě štve že jsem neměl posekanej trávniček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Žlutá brněnská letka na návštěve v Hradci Králové Jak jsou ty žluté jiné :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Chtělo by to tu žlutou spestřit někdy černou.... :lool: Správná banda... :lool: Romane budeš mě muset pak vyzvednout někde na benzínce na kraji HK až se stavím nebo poslat navigačku..nebo tě nenajdu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Tak tomu se mi Romčo nechce ani věřit To byla náhodou příjemná chvilka dne :D Akorát mě štve že jsem neměl posekanej trávniček :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Michale: Ty ještě žiješ? :) Najmis: koukej se zastavit.S Jardou jsme mluvili že bychom něco ugrilovali a možná dojede i p2p z Brna s rodinkou :D Jinak dnes snad konečně dodělán kamerový systém ale byla to teda fuška 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 (upraveno) Tam bude bezpečno ;) a jsou pravý? Nebo jen makety? ;) :) :D škoda, že nejsou natáčecí, mohl by jsi šmírovat sousedy :D :D Upraveno Červenec 29, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Zeptej se kluku na foru jestli jsou pravy nebo ne? :) Nebo mužu Ti poslat IP adresu a zamávat Ti Mám udělaný dálkový dohled on line neboli mužu kdekoliv se podivat co se děje okolo domečku.Vše se nahrává do PC a kdyby švihli PC tak se to ukládá mimo "domov" na jiný hardisc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Tak abych Ti někdy až budeš na dovolený nemával já :) Každopádně je to dobrý zabezpečení :D Tak ať nikdy není třeba.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 ted nejaky lepsi mobilek, at to muzes cekovat i pres mobil, je to mozne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 jednou jsme dělali výtah v Praze do soukromého domu, ten pán měl hada škrtiče a když odjížděl, nastavil v předsíni elektrické podlahové vytápění a hada na něj uložil, teplo se mu líbila, tak hlídal u dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Jinak dnes snad konečně dodělán kamerový systém ale byla to teda fuška :) Kamer není nikdy dost ! Taky koukám co se doma děje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Tam bude bezpečno ;) a jsou pravý? Nebo jen makety? :D :) :D škoda, že nejsou natáčecí, mohl by jsi šmírovat sousedy :D :D no můžu Ti říct co mi Roman předvedl tak kamerky fungujou jedna radost ;) , o atrapách nemůže bejt ani řeč! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Já bych je jen trochu více zamaskoval tím psím vínem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Maskovat NEE! Jen at jsou poradne videt a odrazuji od navstevy pripadne zlodeje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 To je vlastně pravda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 John Chipsa: ono jde hlavně o psychologický efekt systému...v noci obě kamery jsou podsvíceny červenýma ledkama a je to opravdu vidět 30 metru od hlavní branky a pak jsou zkušenosti takovy že to 50% lidi prostě odradi protože tuší že nedostanou "nic zadarmo" a že to je jen první překážka... MichalK: ano,na mobilu se to dá taky sledovat ale nedělám to i když by nebyl problém jelikož se připojuju na dálkový dohled přes veřejnou zaheslovanou IP adresu Sejvi: přesně tak.Maskovat nemá cenu,naopak by to měli vědět že tudy "cesta nevede" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 No Romane koukal jsem se na tvoje kamery v noci kolem 1 a moc pekny video... :) Ty bejku... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 abys tam jednou nekoukl v noci a nepristihl romana pri necem co nechces videt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 No Romane koukal jsem se na tvoje kamery v noci kolem 1 a moc pekny video... :) Ty bejku... :) Ty už si mu to nahackevoval a teď šmíruješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Jasne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Jinak dnes snad konečně dodělán kamerový systém ale byla to teda fuška :) Máš to zabezpečené ako nejaké kráľovstvo :) Je nejaká kamera aj spredu? Myslím tým na predné okno pri bráne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Mároš: můj dům-můj hrad.Vepředu je taky kamerka ale když se podívaš na to video tak vidiš že to zabíra krásně přední hlavní branku.Z druhé strany jsou okna v dost velké výšce a tam nebezpeči nehrozi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Ty jo, takový kamery to je asi Azerbaijan ambassy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 z defektu sve profese vim ze retez je tak silnej jako jeho nejslabsi clanek takze zase az takovej problem to asi nebude odstavit, ale treba by me promyslenost Romanova systemu prekvapila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.