Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

jakypak copak prekvapeni zadne prekvapeni fotky nalesteneho auta jsou jen zepredu, takze jsi vcera celej den sanel FL svetla a mas je uz na aute tomu rikas prekvapeni jo ???

Ale Ondrášku! Ten face nemám to je jiná upravička která Tě mimochodem dost překvapi... :palec:

Dnes jsme domluveni s HF a Mirou na 11 hodinu v Mladé Boleslavi na Mekáči a odtud pojedeme někam na oběd a na srazik ;)

Odkaz ke komentáři
To ti tak verim ze neco jineho, kecas kdybys to aspon priznal, zes ty svelta vcera celej den shanel.

No jo no...odhalil jsi mě ;) Mám je tam a budu je střídat podle nálady a rozpoložení :)

Jinak ted jsem se vrátil z Turnova a najel přes 250km a v noci neboli ráno ve 2 mě čeká ještě letiště Ruzyn...jedu pro segru tzn.že si dám dalších 230 kiláčku :huh:

Odkaz ke komentáři

AdamCZ: chlape!!! Moc děkuju za fotečky!!! Moc se mi to líbi když to je v pohybu :) Vy jste vlastně jeli celou dobu za mnou a brali to na kameru vid? No ted jsem na to koukal jako puk ;)

Jurach: včera jsem si dal tu Ruzyn ve 3 ráno a musim Ti říct že to letadlo z Heraklionu mělo cca 6 hodin zpoždění...šíleny!!! Čekal jsem nas Shellce jako blbec nevychrápaný ale hlavně že pak v pořádku doletěli.Jinak včera jsem udělal pruměrnou rychlost 112km/h se spotřebou 5,4 l na sto což je moc pěkné číslo vid? Jelo se krásně :( až na to že když už jsem nechal segru u rodiču v Hradci a jel domů spát tak mi černý Mercedes nečekaně se začal cpát do pravého pruhu...idiot...byl málem průser.Včera jsem najel cca 700km a poslední tři kilometry mohli špatně dopadnout... :huh:

Stormiku: děkuju :D budu si je měnit podle nálady a chutě...předface a face ;) ale jak psal Krozo a mnoho dalších auto omládlo a nevěřil jsem tomu ale i svíti to líp v noci.Ten tvar "C" je krásný ;)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...