Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Ty jo, tak na to jsem se zrovna nekoukl. Opsal jsem si jenom kód barvy laku ze servisky, prohodil pár slov ( mezitím to blejsknul ) a valil jsem bo nebylo moc času. Ale můžu říct, že interiér byl šílený, sportovní vysekané sedadla v takové oranžovo až červené, prošívané kůži...prostě bomba

Odkaz ke komentáři

Romanovy zvuk motora aj tak nič nehovorí, súdiac podľa hifi. :palec:

Ja som zvuk mojeho motora tiež počul až teraz keď mám woofer na reklamácii. Inak Romčo, na zraze už budem mať nový woofer. Menší, ale výkonnejší. Tak Ti to tam rád predvediem. Sám som zvedavý čo to bude robiť. ;)

Odkaz ke komentáři
Romanovy zvuk motora aj tak nič nehovorí, súdiac podľa hifi. ;)

Ja som zvuk mojeho motora tiež počul až teraz keď mám woofer na reklamácii. Inak Romčo, na zraze už budem mať nový woofer. Menší, ale výkonnejší. Tak Ti to tam rád predvediem. Sám som zvedavý čo to bude robiť. ;)

Ty woe... ;) tak to je hozená rukavice!!! :palec: Těším se až Tě poznám chlape!

P.S asi to přehodnotim a rychle pojedu upgradovat svou sestavu abych neudělal ostudu! :P

Odkaz ke komentáři

no prostejov prijed, kamarade mastnej flek z Cukotkare to si nesmis nechat ujit, pak se bude rozebirat Hifi car, neco je tusim jeste volne, zrovna ty vcerejsi nove porizene nahrazky pneumatik tusim nikdo nema, mmnt radeji si mrknu do seznamu co bere kdo abych ti nekecal

Upraveno uživatelem Ol@f
TAK TY NAHRAZKY JSEM TI PREVENTIVNE ZAMLUVIL, kdyztak mi to potvrd do SZ
Odkaz ke komentáři
Cooco: kdybych do toho šel tak bych ji musel celkově snížit a to fakt nemám v plánu.Poslední dobou docela hodně investic a měl bych brzdit...

Jinak Ty přijedeš na Rozkoš na dva dny nebo jen na otočku?

varianta A piatok /sobota

alebo varianta B sobota/nedela

alebo varianta C piatok/sobota/nedela

rozhodne jednu noc.

Odkaz ke komentáři
no prostejov prijed, kamarade mastnej flek z Cukotkare to si nesmis nechat ujit, pak se bude rozebirat Hifi car, neco je tusim jeste volne, zrovna ty vcerejsi nove porizene nahrazky pneumatik tusim nikdo nema, mmnt radeji si mrknu do seznamu co bere kdo abych ti nekecal

kua a mne sa zase nič neujde... ;) :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...