Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

..a tak tady vypadá Paprika fakt dobře ;)
Tý jo, tobě se to taky blejská jako psí k..le! :)

Díky díky, používám vosk s včelí přísadou od Sonaxu a nejen, že krásně voní a nenechává stopy na gumách a plastových dílech, ale jde naprosto krásně rozlešit a lak oživí tak, že vždycky po navoskování je ta červená jak na lambu :-)

Máme ho doma i v zelené a bílé na naše další auta a musím říct, že i kdybys vůbec nevěděl, že byl vosk použitý, přijdeš k autu a na první pohled i na té bílé vidíš, že je něco jinak! Fakt super! Navíc k tomu je i voskovka na škrábanečky.

Jediné co, jak je auto už pětileté a občas projelo myčkou, jsou na laku nějaké ty mirkoškrábance nebo jak se tomu říká - podobně jak to měl Roman před tím leštěním, to doma bez brusné pasty a leštičky podle mě vyřešit nejde.

Odkaz ke komentáři
To jako nazuti a vyvazeni platis litr jo.... ty jo to je nejak moooc

Ne, litr jsem nikdy neplatil, nejvíc asi 600, ale nechtělo se mi všude dopisovat nuly, tak jsem z toho udělal tisíc :-)

a proč se tady řeší paprička???

To začalo tím, že štěpán měl Romanovu vyleštěnou kozu na svých stránkách jako RS, tak jsem mu dal alternativu :-) Je v tom nějaký problém?

Protoze je druha nejkrasnejsi na foru a MIsakovi se to blejska jako Romanovi... ;)

Ooo, děkuji :)

Odkaz ke komentáři

Nemyslel jsem, že je vysoká, ale když ty myslíš ;)

700k?! To jsi z levného královehradeckého kraje :-D Bez pár tisícovek mega :feve: pokud se tedy bavíme o původní ceně.

A musím machrovat tady, někdo mi smazal vlákno, tak nemám kde jinde :-( Nech nás ještě chvíli u sebe - myslím, že červená a černá spolu by byly moc pěkné fotky :)

Odkaz ke komentáři

ty máš aktivní antiradar? dobrá prasečina, jen houšť na vás - rychlost se má dodržovat stejně tak jako poutání se za jízdy nebo dání přednosti v jízdě....

já se snažím jezdit podle předpisů - obec do 55, mimo 100 a dálnice 140 tacho... je fakt, že občas se neudržím a na dálnici těch 160 jedu, ale většinou když je prázdno a nikde nikdo..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...