Přejít na obsah

Sedacky Rapid

ruzipa

Doporučené příspěvky

Omlouvám se za pobouření češtinou na stránkách věnujících se motorovým vozidlům značky Škoda. Začínám se obávat kamkoli ve spěchu přispívat z mobilního telefonu.

Pro příště snad již spisovný slovník a nechat si to poopravit jako slohovou práci :-/

Zajímalo me pouze, zda by to šlo ,, inteligentně". Snažím se o auto pečovat a ty nové sedačky se mi líbí. A mít sedačky na ,,prasáka" by mohlo mít jistě nějaké negativní dopady při nehodě. Takže děkuji za odpověď :-)

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Právě nový Rapid by měl být na stejné platformě, ale dle příspěvku výše nepasují:-/

Jinak by to měl být Golf, Audi A3, Audi TT a Seat Leon tuším.

Přemýšlím nad RS sedačkami, ale sehnat sedačky s bočním airbagem a výhřevem za normální ,,studentské" peníze je docela problém.

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Rapid je ale o generaci dál.
Jak na něj koukám, tak mi furt přijde že vzali Tour, dva roky si lámali hlavu jak z toho udělat něco novýho a přišli s nápadem - Aha ostré hrany!
Problém je, že bagy se musí (opravte mě někdo z pánů profesionálů) zapsat do TP.

Další průser je stav takovejch sedaček. Ano daj se sehnat za 4tis (studentské peníze) ale budou ošoupaný, zaprášený a flekatý (co tam ty lidi dělaj?), nebo za 10tis v top ale furt bude ojetá řidičova sedačka.

Napadlo mě využít služeb lidí co sem furt tahaj auta z VB - koupit 2x spolujezdcovu sedačku - jednu z levo a druhou z pravostrannýho auta (čr a vb).
Dávalo by větší smysl pořídit 2x řidičovu (levo pravo), ale lepší mít 2x neošoupanou bez bederky než ošoupaný s bederkou.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...