Přejít na obsah

Vibrovaní a otřepy v kabině a volantu

Doporučené příspěvky

Ahojte,

potřeboval bych poradit s jednou závadou na moji Octavii II.

Jde o to, že se mi jemně třepe volant jak na volnoběh, tak i při jízdě, kde už to jde výrazněji cítit ale nejhorsí to je v tu chvíli, kdy je zařazena rychlost 5 nebo 4 a já při otačkách 1500/min dám plný plyn, tak se mi roztřepe prudce volant a už to přechazí do cele kabiny ( spolujezdec cíti jak se třepe cele auto) ale nad 2000 otáček už to není takové hrozné ale volat stále vibruje ( čím rychleji tím intenzivněji ) Už tak jezdím delší domu snad pul roka

Snad to nebude Spojka :(

Díky za rady Dan

Odkaz ke komentáři

Na volnobeh mi to vibruje od motoro,ale kdyz seslapnu spojku nepoznam rozdil pri vibraci. pri vytoceni na volnobeh je to mozna o neco horsi ale spojka na to nemazase zadny vliv

kdyz jedu a pomalinku zrychluji se to da, ale jak seslapnu plny plyn a vytocim to do 3,5ot. tak jsou tam ty otrepy jak v kabine tak i ve volantu.

Taky je zajimave ze kdyz to tocim (vse se trepe) a pustim plyn napr) v 80km tak otrepy prestanou ale volant vibruje

zitra zkontroluji korekce volnoběhu

Odkaz ke komentáři

Hm, to nevypadá na DMF. Jak jsou na tom asi silentbloky uložení motoru+převodovky, když vezmeš za motor (jeho kovový části, třeba altík je vhodnej úchop) a zkusíš s ním zatřepat, jde to v nějakým směru, cítíš nějaký vůle, slyšíš klepání? Kolik to má asi nalítáno?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...