Halen23Lajk Odesláno Listopad 11, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 Ahojte, potřeboval bych poradit s jednou závadou na moji Octavii II. Jde o to, že se mi jemně třepe volant jak na volnoběh, tak i při jízdě, kde už to jde výrazněji cítit ale nejhorsí to je v tu chvíli, kdy je zařazena rychlost 5 nebo 4 a já při otačkách 1500/min dám plný plyn, tak se mi roztřepe prudce volant a už to přechazí do cele kabiny ( spolujezdec cíti jak se třepe cele auto) ale nad 2000 otáček už to není takové hrozné ale volat stále vibruje ( čím rychleji tím intenzivněji ) Už tak jezdím delší domu snad pul roka Snad to nebude Spojka :( Díky za rady Dan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halen23Lajk Odesláno Listopad 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2017 Ahojte borci To nikdo nevi odpoved a nebo kazdy na me kasle, Potreboval bych poradit proc se mi roztrepe cele auto pri plnem plynu Ach jo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 17, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2017 Neřekl bych že na Tebe kašlou. Kdo by mohl vědět tak to tu asi nečetl. Zkus vyčkat, nebo vyhledej slušnýho mechanika co to zná, to je vždy lepší než po netu ;) Jestli jezdíš v otáčkách 1500? pak se nediv že máš problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 17, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2017 Halen23Lajk již jsem zde dával na tento problém odpověď. Při prohledání fóry bys na to jistě narazil. V takto nízkých otáčkách a zařazeném 4,5,6 kvaltu a plném plynu Ti to bude vibrovat vždy pokud máš dvouhmotu. Je třeba řadit ve vyšších otáčkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halen23Lajk Odesláno Listopad 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2017 hmm, zajimave protoze jsem jel ve stejne octavce II a ta to nedela a urcite to neni normlani aby se mi trepala kastle i v 2tisicu no nic poradim si sam ^_^ vymena cepu, stabilizacnich tyci, prevazeni kol a geometrie / potom se uvidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 18, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2017 zacal bych od zadu... vyvazeni, geo, torzka, cepy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Listopad 19, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2017 Tak když to má dělat i na volnoběh, to asi věci na podvozku moc neovlivní. Jak se to chová při vytáčení na místě a pozoruješ změnu při vyšlápnutí spojky? Nezapomínejte na DMF ... A krom toho, jak jsou na tom korekce volnoběhu motoru jednotlivých válců? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halen23Lajk Odesláno Listopad 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2017 Na volnobeh mi to vibruje od motoro,ale kdyz seslapnu spojku nepoznam rozdil pri vibraci. pri vytoceni na volnobeh je to mozna o neco horsi ale spojka na to nemazase zadny vliv kdyz jedu a pomalinku zrychluji se to da, ale jak seslapnu plny plyn a vytocim to do 3,5ot. tak jsou tam ty otrepy jak v kabine tak i ve volantu. Taky je zajimave ze kdyz to tocim (vse se trepe) a pustim plyn napr) v 80km tak otrepy prestanou ale volant vibruje zitra zkontroluji korekce volnoběhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Listopad 22, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2017 Hm, to nevypadá na DMF. Jak jsou na tom asi silentbloky uložení motoru+převodovky, když vezmeš za motor (jeho kovový části, třeba altík je vhodnej úchop) a zkusíš s ním zatřepat, jde to v nějakým směru, cítíš nějaký vůle, slyšíš klepání? Kolik to má asi nalítáno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halen23Lajk Odesláno Listopad 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2017 auto ma nalitano presne 250 tisic, taky me to napadlo ze by to mohlo byt ono zitra to hned zkusim a je pravda ze pri pridani plynu z volnobehu na 1200 se to cele zachveje a to same kdyz vypinam motor tak se zachveje uz tak jezdim dlouho asi pul roku ale ted se mi zda ze se to zhorsilo o neco a to mam za pul roku 15tisic nalitane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.