Ol@f Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 no urcite dyt to neda tak moc prace navarit na lift zadek z Combi a caknout to do grafitu. :) Ale ptam se nebylo by lepsi koupit combi nez mit hybrida ? :) ;) ;) predpokladam zase 1.9 DSG ? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 stejná.. akorát bez Vepře :) jinak zadní sítě na lifta sou na prodej.. Ol@fe?? nechces?? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 no urcite dyt to neda tak moc prace navarit na lift zadek z Combi a caknout to do grafitu. Ale ptam se nebylo by lepsi koupit combi nez mit hybrida ? ;) ;) :) predpokladam zase 1.9 DSG ? právě někdo hybrid nárazník.. Pul predFL a pul FL.. no a nekdo rád pulku lifta a druhou pulku Combi :) prece jen je to vetsi vyzva! ;) jj 1.9 DSG ;-) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 tak vepr je docela velka zmena...to se divim...xeny to aspon nema? jako satisfakci Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 vem to sebou mrknu na to Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 vem to sebou mrknu na to ok... vezmu site a jako bonus zadni rolaadu ;) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 tak vepr je docela velka zmena...to se divim...xeny to aspon nema? jako satisfakci no po vepri se mi bude styskat.. pac skrz malou je kuze na udrzbu super.. ;) a xeny?? to vis, chtel jsem je uz na Lifta, ale u nas na sidlisti se krade jak svina.. u Fabky radio, u Octy navi.. a jeste jim naserviruju xeny.. takze budu bez :( Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Tak to chapu, ale myslim, ze poptavka po xenach na pred fl uz trosku opadla...diky bohu..to by mi jeste schazelo...ale grafitka je moc pekna, gratuluju, vepre poridis treba casem ;) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 minulej tyden kamosovi od znamyho ukradli xeny z predFL.. takze ikdyz opadlo, tak furt poptavka je :( vepr je v planu... ale letos asi ne.. jinak ja uz predtim chtel Combi a grafit... no a ted to vyslo ;) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 A proč ty sedačky taky nepřehodíš? ;) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 pac borec to kupuje i s veprem.. ;) Uz to, ze jsem se s nim domluvil ohledne kol je uspech.. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 tak jsem se dneska rozloucil se svou stribrnou laskou :) od 17:30 ma noveho majitele, tak snad mu bude slouzit stejne dobre jako mne... Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 ...a co teď bude následovat ? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 na str.8 nápověda... grafit Combi.. se Sputnikama Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Jo aha - a tak myslím že jdeš do lepšího. Combo má své výhody a mě osobně se líbí více Graphit než stříbrná Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 chaaapu.. je bliz cerne :lool: grafit Combiku slusi.. uz tehdy sem ho chtel.. tak ted to vyslo... dneska jsem stihl prehodit ty kola, Philips Silvervision do zadnich blinkru. zitra olej a filtry, Silver do prednich blinkru, podlozky a mozna i trmeny.. ;) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 ...přesně tak :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 27, 2010 Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 uprav si avatar at me tu nemates Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 slibuju, ze o vikendu Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 dneska chip, tak uz to zase alespon trochu jede.. a par fotek z mobilu... Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Zdar Kalic, skoda zes vcera odjel tak brzo, jeste sme resili prave chip no resili, ja sem se ptal a kluci radili. Od koho to mas ty?? Potreboval bych to po vcerejsi zkousce taky poladit? Dik. Jinak kara samozdrejme vypada moc pekne, umzta, zatmavena proste moc peknej kousek. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 bohuzel je to jen oplachnute.. ze ctvrtka.. umyt a nalestit a nafotit fotakem priste :) jinak skrz chip sem Ti poslal zpravu :( Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Parádní barva, a nejvíc ty folie.Napiš jaký tam jsou. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 cece folie.. noo jak to rict/napsat.. ten Frantik uz je tam dal, tak ja vim prd Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Petre, pristi tyden jedu ke znamymu co dela folie.. Tak zkusim prilozit vzornik a napisu co tam je za propustnost. Jinak dotaz na odborniky: u stribrne sem sundal napis a pouzil cistic od kamose co byl v PETce naredenej a sla ta oboustranka krasne pryc.. No a on ani ja nevime co to bylo za cistic. A ja blb dneska sundal na grafitce a ted to nemam ocisteny.. Tak mi pls poradte co pouzivate vy.. pac je to ted hnus.. a ted bych si nafackoval ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Me paradne zafungoval autosampon s voskem. Rovnou na hadrik a lestit. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 no tak ja zkusil dokonce cistic na samolepky od MA-FRA a nic.. jinak vcera jsem byl na Autosalonu a byl to ten nejchudsi a nejslabsi za celou jeho historii.. nicmene par fotek ze stanku Skoda: Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 2petr07: tak jsem byl u znamyho co dela folie a tak jsme prilozili vzornik s vysledkem: predek propustnost 35 zadek 20 zadek-kufr vcetne 5.dveri 15 Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 dneska jsem si udelal radost.. koupil jsem si kryty zrcatek hlinik matt Jelikoz Francouz to mel brutalne poskrabany, tak jsem vyresil 2 mouchy jednou ranou.. fotky pred instalaci, v prubehu instalace a instalace.. Priste nafotim finalni vysledek.. Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Myslím, že to bude vypadat dobře. K té grafitce to bude sedět a pokud bys chtěl stejně zrcátka lakovat, tak je to elegantní řešení. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky