Přejít na obsah

Octa46

Doporučené příspěvky

no urcite dyt to neda tak moc prace navarit na lift zadek z Combi a caknout to do grafitu. :palec: Ale ptam se nebylo by lepsi koupit combi nez mit hybrida ?

;) ;) :smich: :) predpokladam zase 1.9 DSG ?

právě někdo hybrid nárazník.. Pul predFL a pul FL.. no a nekdo rád pulku lifta a druhou pulku Combi :) prece jen je to vetsi vyzva! ;)

jj 1.9 DSG ;-)

Odkaz ke komentáři
tak vepr je docela velka zmena...to se divim...xeny to aspon nema? jako satisfakci

no po vepri se mi bude styskat.. pac skrz malou je kuze na udrzbu super.. ;)

a xeny?? to vis, chtel jsem je uz na Lifta, ale u nas na sidlisti se krade jak svina.. u Fabky radio, u Octy navi.. a jeste jim naserviruju xeny.. takze budu bez :(

Odkaz ke komentáři

chaaapu.. je bliz cerne :lool:

grafit Combiku slusi.. uz tehdy sem ho chtel.. tak ted to vyslo...

dneska jsem stihl prehodit ty kola, Philips Silvervision do zadnich blinkru.

zitra olej a filtry, Silver do prednich blinkru, podlozky a mozna i trmeny.. ;)

Odkaz ke komentáři

Zdar Kalic, skoda zes vcera odjel tak brzo, jeste sme resili prave chip no resili, ja sem se ptal a kluci radili. Od koho to mas ty?? Potreboval bych to po vcerejsi zkousce taky poladit? Dik.

Jinak kara samozdrejme vypada moc pekne, umzta, zatmavena proste moc peknej kousek.

Odkaz ke komentáři

Petre, pristi tyden jedu ke znamymu co dela folie.. Tak zkusim prilozit vzornik a napisu co tam je za propustnost.

Jinak dotaz na odborniky: u stribrne sem sundal napis a pouzil cistic od kamose co byl v PETce naredenej a sla ta oboustranka krasne pryc.. No a on ani ja nevime co to bylo za cistic. A ja blb dneska sundal na grafitce a ted to nemam ocisteny.. Tak mi pls poradte co pouzivate vy.. pac je to ted hnus.. a ted bych si nafackoval ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...