Luk.ass Odesláno Březen 19, 2018 Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 Ahoj kluci,svoje RS mám necelý 4 roky,když jsem ho koupil (prosinec) tak jsem ujel 3km a auto bylo ohřáto dle budíku na 90 stupňů.někdy před zimou jsem si začal všímat,že se ohřívá nějak hůř a tak jsem to nějak neřešil,ale teď jsem se na to zaměřil - po ujetí cca 6km při nedávných teplech (+12 stupňů) se začala teprve rafika odlepovat (trasa z práce buď rovina nebo do kopce).když je například -4 stupně tak na 10km trase z práce auto dle budíku ohřáto maximálně na 70 stupňů. Vyměnil jsem termostat (původní nějakej Made In France),teď jsem dal německej Wahler.nic se nezměnilo.auto se samo vlivem jízdy ovsdušnilo,takže vzduch tam neni. Takže,motor ohřeju,ale strašně dlouho,auto topí,ale díky špatnýmu ohřevu taky hrozně dlouho.Nepřehřívá se,dávala do motoru voda + růžová nemrznoučka a naředěno na -35. Jsem naprosto bezradnej a řešit to stylem,že dám před chladič karton fakt nechci.Vím,že žhavičky na předehřev vody tyhle auta nemaj,takže tohle jsem vyloučil,vadnou pumpou by se to přehřívalo,takže taky nic,těsnění pod hlavou asi taky Ok - olej i voda nepřibejvá nebo neubejvá a emulze se netvoří,chyba po načtení diagnostikou žádná (kvůli například vadnýmu snímači teploty).v pátek ho i přes to skusíme vyměnit.nesetkal se s tím někdo?to auto se ohřívalo naprosto úžasně,ale teď tragedie...budu moc vděčnej za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 19, 2018 Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 A jsi si na 100% jistý, že nový termostat je v pořádku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 19, 2018 Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 Zaměřil bych se znova na termostat Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jardel2016 Odesláno Březen 19, 2018 Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 Dej origo termostat, je sice drahej ale funguje. Měl jsem letos to samé. Fungoval až origo termostat, dával jsem nejdřív nějakou sračku (myslím že starline), nefungoval, wahler nefungoval, až origo (starší, neb jsem už neměl prachy) funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 Jasný,jasný už jsem se setkal u kamarádů,že koupili novej termostat a byl vadnej.takze asi ještě koupím jinej a tamten popřípadně vyreklamuju.protoze jinak si to logicky neumím vysvětlit. Jen teda odkud brát origo?na auto kelly nemaj,tak jedině ve škodovce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 20, 2018 Sdílet Odesláno Březen 20, 2018 Mám Wahler a funguje v pohodě....Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jardel2016 Odesláno Březen 20, 2018 Sdílet Odesláno Březen 20, 2018 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06b121113a-termostat-skoda-31657.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2018 Děkuju.takze v pátek vyndám wahler,vrátím a nahodim origo a pak napíšu co a jak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2018 Takže termostat vyměněn za origo a auto se ohřejva před očima.takze paráda,díky moc všem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.