Přejít na obsah

Vůně, osvěžovače do interieru.

sonyk02

Doporučené příspěvky

Já jen postřeh jak už napsal BadyS - zavřel jsem si stromeček za sluneční clonu (nemám rád když to vůni "láduje" naplno, zvlášť čerstvě rozbalený) a nestačil se divit jak to leptalo povrch. Tak už si dávám majzla...

Ty strojky jsem několikrát zkusil a nebyl spokojený - nedalo se to moc řídit (přestože to mělo jít...ale bylo to spíše symbolické řízení), umístění na mřížky topení taky takový divný a překážející. Furt jsem to stěhoval podle toho kolik jsem chtěl "vůně" a kudy jsem zrovna foukal/nefoukal. A ve finále po vypotřebování jsem stejně nesehnal novou náplň, takže zase nový komplet.

Tak jsem s těma strojkama skončil a jednou za čas koupím stromek, na začátku jen ustřihnu obal a postupně obnažuju (stromek!)podle potřeby. Ale vždy ho mám jen někde položený, nesnáším jakýkoliv cingrlátka a bimbátka... B)

Odkaz ke komentáři

jo přesně tak, tady je fotka http://www.detailingshop.cz/vune-do-auta/473-california-scents-regulator-vune.html na téhle stránce se da zakoupit i suchý zip, který se nalepí zespodu na plechovku a nejezdí to pak třeba po koberci

na co rozměry? to můžeš hodit kamkoliv, já osobně to mám pod řidičovou sedačkou ;)

průměr to má podle oka asi +- 6cm,

tady je nějaký popis:

Každá plechová dóza California Scents ® obsahuje tři bloky lisovaného lnu, napuštěného parfémem. A tak když po dlouhých týdnech svěžesti Vaše oblíbená plechovka začne pomalu ztrácet dech, stačí jen bloky otočit, pokapat trochou horké vody a vůně je zpět.

Vzhledem k pevné konzistenci osvěžovače také nehrozí – jako u obdobných produktů tvořených nádobkou s parfémem – únik tekutiny následovaný nepříjemným poleptáním interiérových plastů Vašeho automobilu.

V neposlední řadě je třeba zmínit, že tyto produkty jsou velmi šetrné k životnímu prostředí. Obal je tvořen recyklovatelným hliníkem a obsah (lnové bloky) je pak díky svému přírodnímu původu plně biologicky odbouratelný.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ambi Pur VOYAGE. Jedinecna, excelentni vanilka.

Mam 2x strojek na strednich fukarech, stahnuto na minimum.

Sem tam se podari odchytit na aukru borce, ktery to prodava po 60,-/ks. Bracha kdysi kupoval i na blesich trzich v Praze za podobnou cenu. Cigani to corujou v drogerkach dnes a denne. Pri pohledu na 169,- cenovku v Tescu se mi otevira kudla v kapse.

Odkaz ke komentáři

Fakt fakt fakt můžu doporučit CALIFORNIA SCENTS. To je neskutečné!!! Manželka mi to už nedovolila odnést z obýváku, takže se mi to do auta ještě nedostalo a musím koupit další. :)

Máme tu vůni coronado cherry a lehounce to voní i když je ta krabka úplně zavřená. kupoval jsem zde http://detailing-obchod.cz/ a dobré jednání - měl jsem osobní odběr a pánovi ani nevadilo, že jsem přijel v neděli večer. :)

A to jsem si myslel, že ambi-pur car je nejlepší. pche...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...